πραγματικά, κουραστικά ίδια setlist. παίξτε τπτ πιο εκλεκτό. κάτι απ τα 2 πρώτα, πέραν του ομώνυμου, κανα to tame a land, κάτι απο powerslave, πέραν του aces.
Κάνα Alexander the Great
Οι τιμές είναι ντροπή μεγάλη, και φυσικά χαμένη ευκαιρία.Με 45-70 θα γραφόταν ιστορία στο ΟΑΚΑ.Κρίμα.Αναμένω όσο πλησιάζει η ημερομηνία να παίξουν φουλ προσφορές και προσκλήσεις γιατί αλλιώς θα φαίνεται πολύ άσχημα άδειος ο χώρος, ακόμα και με 20 χιλιάδες.
Ακόμα και με αυτές τις τιμές μπορεί να γραφτεί ιστορία απ’ ότι φαίνεται
Εδώ λέει ότι έχουν φύγει 7000 εισιτήρια στο 1ο διήμερο
Δεν είναι πολλά τα 7000 εισιτήρια
Για διήμερο μια χαρά είναι. Γύρω στο 1/5 της Μαλακάσας ήδη και πιστεύω πως έστω και οριακά θα το σπάσει το ρεκόρ
Οντως δεν ειναι πολλα γιατι τις πρωτες μερες τρεχουν ολοι να παρουν. Θυμαμαι το 2007, οταν ειδα την ανακοινωση της συναυλιας τους στο ελληνικο, ημουν σε σπιτι κολλητου (που ειχε ιντερνετ) στο φαληρο με 7-8 ευρω στην τσεπη. Οπότε του πηρα δανεικο ενα 50ρικο και ετρεξα αμεσως στο tickethouse αφήνοντας την εργασια που καναμε εκεινη την ωρα στη μεση.
Για να καταλάβω εισιτήριο για εξέδρα μόνο ηλεκτρονικά με καπέλο. Ενώ για αρένα μπορείς να πάρεις και στο ζάππειο? Η θα αλλάξει αυτό μετά και θα μπορούμε να πάρουμε από τα φυσικά σημεία και για εξέδρα.
αν δε με απατά πάντως τόσο πολύ η μνήμη μου, για τη συναυλία του 2018, τα παιδια στο tickethouse μου είχαν πει ότι είχαν φύγει 10000 εισιτήρια τον πρώτο μήνα, οπότε, το 7000 σε δύο ημέρες, μοιάζει πράγματι πολύ εντυπωσιακό.
Σωστός
Ουδείς γνωρίζει. Άγνωστοι άι βουλαί της διοργανώτριας. Γενικώς στο θέμα προπώλησης τα έχουν κάνει μαντάρα.
Θα είναι σα να κλείνεις για αρένα αλλά θα κάθεσαι κερκίδα.
By the way άρχισαν τα postpones για το 23 ( Μob Rules, Psychotic waltz) και εννοείται λεφτά δε παίρνεις πίσω.
γελάσαμε πάλι.
Το αντίθετο γίνεται να γίνει ;;
Οι τιμες αρενας στο κίεβο ειναι οσο περιμενα να ειναι και εδω
Το περιεργο ειναι οτι εκει τα καθήμενων εχουν απο 176 μεχρι 580 ευρω
Be quick or be dead!
Τα εισιτήρια των 45€ για το συναυλιακό υπερθέαμα που θα προσφέρουν οι Iron Maiden το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο, εξαντλήθηκαν μιας και οι Fans ανταποκρίθηκαν πέρα από κάθε προσδοκία!
Η επόμενη κατηγορία τιμής είσιτηριών θα διατίθεται προς 50€ (πλέον του κόστους ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου) ηλεκτρονικά μέσω του ticketmaster.gr!
Προλάβετε!
Grab your Maiden ticket fast!
αρχίζω και φοβάμαι ότι το 45ρι που πλήρωσα θα βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον πύργο του ηχολήπτη και των τεχνικών και θα βλέπουμε ούτε το video wall
τα 50ρια εν τω μεταξύ είναι η ίδια θύρα , απλά εγώ έχω για την 35Β και τώρα άνοιξαν την 35Α
δε με λες φιλαρακι, κυάλια περιλαμβανει το εισιτηριο ή πρέπει να φέρουμε εμείς ?
Πηα και εγω (ηλεκτρονικο), για μπροστα στην σκηνη. Μπορει να ειναι οπως το 11 στο sonisphere, μπορει να ειναι και μαπα απο πλευρας χωρου. Μακαρι και να γινει βασικα.
Σαν το 11 δεν θα είναι γιατί τώρα τα μπροστινά θα ειναι 9000 κομμάτια. Στη Μαλακάσα δεν πρέπει να ήταν πάνω από 4-5 χιλιάδες.