Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Οι δυο θύρες ( που εγώ παρατήρησα και έκλεισα εισιτήριο ) ότι διατίθενται στα 45€ είναι η θύρα 35 και η 1

Και μάλιστα ένα μικρό κομμάτι αυτών , 35Β & 1Α

Προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου πόσοι θα πάνε , δεν περιμένω κάτι παραπάνω από 30.000 , ποτέ δεν ξέρεις βέβαια

Αλλά κατά βάθος θέλω ο διοργανωτης να βγάλει λεφτά μήπως και τα επενδύσει την επόμενη φορά σε GnR , Metallica ή κάποιον άλλο καλλιτέχνη που είναι ακόμα πιο ακριβός αλλά θα φέρει κόσμο

1 Like

Χαχαχ πέταλο απέναντι είναι .ναι καλά με τα κυάλια δλδ να είμαι.

3 Likes

Όσοι κλείσετε εκεί φέρτε έτσι για το τρολ αυτά τα μικρά κιάλια που έχουν οι κυριλέ στην όπερα

6 Likes

Έχω κάτι μικρά από τα lidl. Δεν ξέρω γιατί τα αγόρασα, πάνε 10 χρόνια που τα έχω. αχχαχαχαχα

4 Likes

Δεν αποκλειω ενα μηνα πριν τη συναυλια να βγουν τιποτα προσφορες 1+1 δωρο + μια πιτσα και δυο μπυρες. Κατι τετοια εκανε ο ντεμης αν θυμαμαι καλα

3 Likes

Ναι γι’αυτό τον ψάχνουν ακόμα οι τοκογλύφοι

1 Like

Πάντως αν μπει κανεις στο ticketmaster που σε αφήνει να δεις πόσες διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν και παρακολουθήσει τους ρυθμούς προπώλησης θα δει ότι μόνο άδειο δεν θα είναι. Βέβαια το standing A με 9000 θέσεις δεν θα είναι και ακριβώς μπροστά στη σκηνη.

standing A 8224 ελευθερες θεσεις.
standing B 8888 ελευθερες θεσεις.

καλα θα παει αυτο…κατι μου λεει οτι το γηπεδο ειναι μισο μισο…

1 Like

Αυτό έλεγα και εγώ. Είναι μισό μισό και πουλάνε πιο γρήγορα τα 90αρια.

2 Likes

ναι οκ, λογικο αυτος που βιαζεται για αρενα να θελει να παρει για μπροστα.
σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι στο πως εχουν δωσει το σχεδιαγραμα που δειχνει το FOS πολυ μικροτερο σε σχεση με την υπολοιπη αρενα. παντως εαν ειναι να πας αρενα τα +17 δεν ειναι μεγαλη η διαφορα στο να εισαι στο “μπροστα” μισο. εαν ηταν -40€ το standing B το συζηταγαμε.

Το ίδιο θα έλεγα προσωπικά και για κάποιες θύρες στις κερκίδες

Αν είναι να δώσεις 80€ και να είσαι τέρμα πίσω στην αρένα , δώσε 70€ να κάθεσαι στις πλαϊνές κερκίδες που θα βλέπεις και τη μπάντα στη σκηνή κάπως καλύτερα

1 Like

Συμφωνω. Κερκιδες ειχα κατσει και στους AC/DC ειχα παρει τοτε και τον μεγαλο μου γιο -ηταν 12 τοτε-, και τουλαχιστον ειμασταν ανετα.
το ιδανικο σεναριο ειναι, standing FOS, μελος fan club για first to the bar(rier) και εισαι σουπερ.

Και μια πρόβλεψη

Aces High
Where Eagles Dare
2 Minutes to Midnight
The Clansman
The Trooper
Revelations
Flight of Icarus
The Writing on the wall
Stratego
Hell on Earth
Fear of the Dark
The Number of the Beast
Iron Maiden
Encore:
The Evil That Men Do
Hallowed Be Thy Name
Run to the Hills

3 Likes

Εκει που ημουν ετοιμος να παρω front of stage τελικα δεν θα παρω τιποτα προς το παρον.
Κατι οι υψηλες τιμες, κατι τα fos εισιτηρια που θα φτανουν μεχρι το κεντρο της αρενας, κατι τα κρίντζυ ΜΟΝΟΜΕΙΝΤΕΝ της ανακοινωσης, κατι τα αρθρα σε σελιδουλες για προμοτάρισμα που τερματιζουν το καλτόμετρο με εχουν ξενερωσει.
Οτι θα παω τελικα ειναι παραπάνω απο σιγουρο αλλα μεγαλώνοντας με χαλανε κατι τετοιες καραστασεις

3 Likes

γεγονος ειναι οτι ακομα απο οτι βλεπω δεν εχουν φυγει 500 hard copy εισητηρια, ακομα και σημερα καποιοι επαιρναν αφισα με την αγορα τους. σε αλλες φασεις θα ειχαν φυγει σε μια ωρα.

1 Like

Δεν καταλαβαίνω γιατί να επηρεάσει οτιδήποτε άλλο πλην της τιμής το αν θα πάμε να δούμε ένα συγκρότημα αλλά δεν μου πέφτει και λόγος για τα κριτήρια του καθενός

Το δικό μου κριτήριο ήταν να βρω το καλύτερο σημείο του γηπέδου σύμφωνα με αυτά που μπορούσα να δώσω … Αρένα 99€ δεν θέλω να δώσω εφόσον δεν μου εξασφαλίζει κάποια προνόμια όπως το αν είμαι πραγματικά μπροστά , 70€ για κερκίδα επίσης δεν θέλω να δώσω δεν πάει το χέρι μου για κερκίδα τέτοιο ποσό , 80€ για αρένα και να είμαι πίσω από τη μέση δεν το ξανακάνω το έκανα στη Ρώμη και δεν έβλεπα καλά ( ακριβώς τέτοια δομή είχαν και τότε απλά δεν ήταν στάδιο ο χώρος ) .

Ε , έδωσα 45€ κι ας είναι κακό σημείο , αλλά τα ίδια θα βλέπω με τους τελευταίους της αρένας που θα δώσουν τα διπλα και θα ταλαιπωρηθω λιγότερο

5 Likes

Με πληθωρισμό κτλ, συνηθίστε το. 100-200 τα μεγάλο headline, τόσο θα κάνουν. προσφορά και ζήτηση. Βρίσκουν και τα κάνουν. το 100ρικό δεν είναι το ΤΟΣΟ τραγικό. Το τραγικό είναι οτι ΔΕΝ ξέρεις αμα θα γίνει ή 10 μέρες πριν θα σου κελαηδάει κάνας τζουτζούκος, παπαριές και θα μείνεις με κάνα βάουτσερ. Από πάσχα και μετά - πιστεύω θ’ αρχίσουν να φεύγουν - αν κι εφόσον όλα πάνε καλά.

1ον, τους εχω δει 3 φορες και φυσικα θα τους ξανάβλεπα, αλλά πειτε μου 1 λόγο γιατι απο Θεσνικη να μην παω να τους δω Βουλγαρια (που μια χαρα Live εχω δει και κει με ηχο, διοργανωση κτλ άψογα) που θα ειναι ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ και ειναι ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

2ον, ολοι εσεις που στα μεγαλα Live σε σταδια πατε κερκιδα, πειτε μου τι ευχαρίστηση παίρνετε οταν βλεπετε σαν μυρμήγκι το γκρουπ απο απόσταση 1 km γιατι ειλικρινά εγώ δεν το καταλαβαίνω…

3 Likes

Για το 1ο, μεγαλο κινητρο για μενα ειναι οι airbourne. Περιμενω να τους δω λαιβ απτο 2011

2 Likes

Καλά δεν είναι απαραίτητο να τους δεις από το δεύτερο διάζωμα και το πέταλο. Ίσα ίσα που οι κεντρικές κερκίδες έχουν καλύτερη οπτική από τα μη FOS εισιτήρια αρένας.
Στο ΟΑΚΑ το ζήτημα στις κερκίδες είναι ο ήχος, όχι η οπτική.

4 Likes