Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Άμα πάει κανείς αύριο Ζάππειο βάλτε καμία φότο να δούμε κίνηση.

Βλέπω να λειτουργεί εξαιρετικά αποτρεπτικά η υψηλή τιμή για την αρένα. Δε θα έπρεπε με την καμμία να ξεπερνά τα 60€ και πολύ λέω.

2 Likes

Τις πρωτες μερες οσοι παρουν αρενα θα παρουν fos, ειναι μικρη η διαφορά. Και αν τελικα τα ξεχειλωσουν θα ειναι δωρον αδωρον

Τα 50k για το ΟΑΚΑ μονο από το ΦΠΑ εχουν βγει και με το παραπάνω.
73 ευρώ συν το καπέλο είναι πολλά.
Εκτός αν εκδώσουν λίγα εισιτήρια, ήτοι μεχρι 25.000.
Τωρα με ένα μέσο όρο στα 70 ευρώ στα 35.000 εισιτήρια μιλάμε για αρκετο τζίρο έτσι.

Tι 80 ΓΤΧΚΤΠ :rofl:

Ήθελα να 'ξερα τι προσπαθείτε να υπολογίσετε;;;

75e στις κερκιδες δλδ θελω 225e για τρια ατομα.
Βαλτε τα εκει που ξερετε,τους βλεπω και στο youtube…

3 Likes

Το πάνω διάζωμα δεν το έχουν ανοίξει ακόμα

Σιγά μην ανοίξουν το πάνω.πιστευω αναγολα με την προπωληση θα δουν άμα βάλουν τη σκηνή στη σέντρα.

Ακόμα και στις κερκίδες 75ευρώ κάνουν εκτός από την 35 και την 1 :confused: ( το πέταλο των φανατικών για όσους δεν πάνε γήπεδο και τυχόν δεν έχουν εικόνα )

που ειναι τα 45αρια ρε??? :joy: :joy: :joy: :joy:

θύρα 35 και θύρα 1

δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βλέπουμε επαρκώς δια γυμνού οφθαλμού από αυτές :worried:

Εντιτ : Με 45-50ευρώ εν τω μεταξύ στη Μαλακάσα ήμουν σχεδόν κάγκελο , από τη 13:30 στεκόμασταν με ένα κολλητό στο πλαϊνό κάγκελο και τους είχαμε πολύ κοντινή απόσταση

3 Likes

Έκλεισα θύρα 35 στα 49,5 ευρώ με την ταρίφα τους . Δεν έκατσα να το φιλοσοφήσω περαιτέρω . Απλά η μαλακία δεν με αφήνει να προσθέσω το εισιτήριο στο google pay wallet μου :rage:

όποιος μπορεί να διαθέσει περισσότερα και δεν τους είδε το 2018 ή τους είδε από μεγάλη απόσταση πιστεύω θα το απολαύσει το σοου με την ψυχή του , αξίζει και με το παραπάνω

Μακάρι να γίνει και να περάσουμε όλοι τέλεια με ασφάλεια

#μονοmaiden :rofl:

5 Likes

τι 70 και 90 ρε μλκες, με τόσα και λιγότερα κάποια καλοκαίρια πριν πηγαίναμε τριήμερο Rockwave και αγοράζαμε και μπλουζάκι :stuck_out_tongue:

3 Likes

2 Likes

Δηλαδή άμα οι τιμές είναι αυτές για Maiden.
Metallica στο ΟΑΚΑ πόσο θα ήταν?
Για ρίξτε τιμουλες.

70+ αρένα λέει. Οι τύποι ή θα φέρουν στο Athens rocks κάτι που φοβούνται για προσέλευση και κοιτάνε να βγάλουν τα σπασμένα ή θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία συναυλιών για 2 χρόνια (μάλλον το 2ο).

Με 700 εισιτήρια αρένας βγάλανε τον ενοίκιο του ΟΑΚΑ just like that

2 Likes

Ακριβώς. Και 20000 να πληρώσουν εισιτήριο, ζμπούτσαντους, κονόμησαν με 70 το κεφάλι. Οι Maiden δεν είναι δα και το πιο ακριβό συγκρότημα στον πλανήτη.

Θεωρητικά επειδή τα έξοδα τους είναι τα ίδια και περίπου φιξ είτε 20.000 πάνε είτε 40.000, τους ενδιαφέρει η τιμή που θα μεγιστοποίησει το τιμή*προσέλευση, αν θεωρείται ανελαστική τους συμφέρει ακριβό εισιτήριο, αν θεωρείται ελαστική (δλδ πτώση/αυξηση τιμής αυξάνει/ρίχνει έντονα την προσέλευση) τους συμφέρει πιο φτηνό.

Από την δική μου εκτίμηση, ο μίσος κόσμος περίπου που πήγε στη Μαλακάσα το '18 είναι κόσμος που επηρεάζεται αρκετά από την τιμή, είτε λόγω οικονομικων δυσκολιών είτε επειδή δεν τρελαίνεται για maiden και πηγε περισσότερο για “τη φάση” στα 45 δηλαδή ήταν κομπλέ, αλλά τα 70 θα τα έδινε πιο δύσκολα, ελαστικής δηλαδή ζήτησης.

Δεν ξέρω αν θα τους βγει το σύστημα αυτό, εγώ θα ηλπιζα σε πιο φτηνό εισιτήριο και να γίνει της πουταναρας από κόσμο, αλλά προφανώς τους διαργανωτες τους ενδιαφέρει η μεγιστοποίηση του κέρδους και όχι της προσέλευσης

Δλδ με 45 ε που κάθομαι.γιατι ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Δεν αποκλείω να τιμήσω και καμία Ρουμανία εγω .συνδιασμό και εκδρομή στο κυρ δρακουλα το κάστρο.

1 Like