Ντάξει, εννόω αρκετά κοντά, όχι πίτα σουβλάκι στο κάγκελο.
Μπορείς να είσαι ο guest κάποιου νικητή λοιπόν.
Αν δεν γραπωσεις κάγκελο τζάμπα πας νωρίς . Στο πρώτο χαμό θα φτάσεις όπου σε πάει το κύμα
Προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε καν στα 18 μου, το να πάω σε ένα live σχεδόν 12 ώρες πριν το headliner.
Και 4-5 το απόγευμα να πάει κάποιος άνετα βρίσκει μια θέση σχετικα κοντά και γλιτώνει και όλο τον καλοκαιρινό ήλιο στη μάπα όλη μέρα.
Από την άλλη αν η πορωση του να είναι κάποιος πάρα πολύ μπροστά υπερισχύει της ταλαιπωρίας που θα υποστεί, ok sounds like a plan, να ενυδατωνεσαι καλά.
9 μέρες έμειναν, δεν μπορώ να το πιστέψω για εμένα θα είναι και το πρώτο live από το Φεβρουάριο του 2020 και μετά. Μέχρι τώρα φοβομουνα λόγω κοβιντ και τελικά τον κόλλησα και ηρέμησα
Λίγες μέρες μείνανε!!
Συναυλία Manowar check, no covid. Συναυλία Alice-Scorpions check και αναμένουμε, ελπίζω να μη μας κάτσει κάτι τώρα τελευταία στιγμή.
Συναυλία Priest είναι πολύ κοντά, αν τσιμπήσουμε κάτι εκεί θα πάρει μέρες να μας βγει, οπότε θα είμαστε Οκ
Τι μλκς οι Ιταλοι, επρεπε οχι μονο να μην ακυρωσουν τιποτα, αλλα να ενθαρρυνουν τον κοσμο που δεν ειχε εισιτηριο να παει. Μαλλον αν και γειτονες, δεν τους ειπε κανενας Ελληνας οτι η βροχη ανεβαζει το επιπεδο μιας συναυλιας και την κανει καλυτερη…
Βλέπω πολύ κράξιμο πάντως.
βροχη 10-15 λεπτων λέει, τα support έπαιξαν κανονικά.
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Μπρρρρρρ, μου θύμισε την ακύρωση των Motley Crue…
Δυστυχώς σε τέτοια live είναι λίγο ανεπίτρεπτο να γίνει ακύρωση.
Πολλοί έχουν υπολογίσει ολόκληρο ταξίδι, αεροπλάνο, ξενοδοχείο για να τους δουν, αλλά εισητηρια είναι και από pro COVID και τρώνε το πακέτο.
13:30 είχα μπει στο terra vibe το 2018 και έπιασα το αριστερό πλαϊνό κάγκελο σχεδόν μπροστά και δεν ξανακουνηθηκα από εκεί μέχρι που τελείωσε το λαηβ
Ωραία χρόνια
Οι Ιταλοι ριχνουν καταρες,εχουν φρικαρει.Κριμα,τους εχω λυπηθει πολυ.Εν τω μεταξυ πριν λιγο εβαλα να θυμηθω βιντεο απο Metallica big4 με βροχη…
Και στο Manchester πάντως θυμάμαι πρόχειρα είχαν παίξει οι Metallica με φουλ βροχή και μάλιστα ήταν και ανοιχτό στάδιο
2007 Iron maiden από τις 14,00
2009 Ac/dc από τις 12,00
2010 U2 από τις 11,00
Στις πρώτες 2 έπιασα κάγκελο και U2 είχα τάξει στην αδερφή μου να μπούμε στον κύκλο (μπήκαμε εύκολα).
Βέβαια τότε ήμουν 19-20 χρονών, τώρα δεν το κάνω. Είναι πολλές οι ώρες αλλά οι συναυλίες που έχω δει από τόσο κοντά δεν ξεθωριάζουν στη μνήμη μου.
Θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε. Και εχεις δικιο, οσες συναυλιες τις ζεις απο κοντα μικρες ή μεγαλες τις θυμασαι για παντα.
Και μετά βρίζετε τον Μητσοτάκη.
Από πρόσφατη συνάτηση των δύο αντρών
Μη γίνει κάνα αστείο και μας γ**ησει τα λάιβ τώρα. Έχουμε κι ένα σωρό να πάμε