Iron Maiden @OAKA 16/07/22

…θα καουμε στο ζεσταμα θαρρω… :grinning:

2 Likes

Δεν σε πιάνω…

Απλά, άλλαξε λίγο ο Dave και ξάνθυνε το μαλλί του, όπως στις αρχές των '80s!!!

1 Like

Κάπου στο βίντεο φαίνομαι και εγώ χαχαχαχα. Αχ ωραίες αναμνήσεις… :metal: :metal: :metal:

Δλδ οποιος εχει παιδακια και θελει να τα παρει μαζι του πρεπει να πουλησει το νεφρο του.Ειναι μεγαλη χασουρα να ειχαν εστω ενα μειωμενο για παιδια ή ενα οικογενειακο πχ.
Να μην αρχισω τις χριστοπαναγιες,δεν κανει…

"Καλησπέρα σας,

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας.

Τα παιδιά άνω των 7 ετών πληρώνουν κανονικό εισιτήριο.
Αν υπάρξει κάποια τροποποίηση σε αυτή την πολιτική λόγω της συναυλίας, θα σας ειδοποιήσουμε."

2 Likes

Δηλαδη τα 5χρονα μπαινουν δωρεαν;;;;; :thinking:

🕰Αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη εμφάνιση των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μέσω του www.ticketmaster.gr

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Όποιος επιθυμεί να ζήσει τη standing experience του υπερθεάματος που θα στήσουν οι Maiden στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό hard copy εισιτήριο του από τα φυσικά σημεία προπώλησης, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια Standing B θα κοστίζουν 73€ και τα Standing Α (μπροστά στη σκηνή) 90€.

👉Φυσικά σημεία προπώλησης:

Σάββατο 4 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

• Εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, από τις 10:00 έως τις 20:00.

• Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τα φυσικά σημεία προπώλησης που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε υπόλοιπες πόλεις της χώρας.😈

*Η αγορά εισιτηρίου στα εξουσιοδοτημένα φυσικά σημεία προπώλησης θα μπορεί να γίνει και με μετρητά.

*Οι 500 πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους από τα Maiden ticketing booths του Ζαππείου θα πάρουν ως αναμνηστικό δώρο μια αφίσα με το artwork της συναυλίας του αγαπημένου τους συγκροτήματος!🤘

*Τα εισιτήρια για τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και δεν θα διατίθενται στα φυσικά σημεία προπώλησης.

Σήμερα στις 10:00 π.μ. ξεκινά η προπώληση εισιτήριων αποκλειστικά για το Fan Club των Iron Maiden.

Your time has come people!!!

Grab your tickets fast!

3 Likes

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 Like

Πήραμε τα 90άρια (+9 ταρίφα γτχτ) και τώρα fingers crossed να γίνει το λάηβ

2 Likes

Γελανε και τα τσιμεντα του ΟΑΚΑ με τις τιμες

2 Likes

Τραγικες τιμες και εκμεταλλευση του ονοματος και της ελλειψης συναυλιων.

Νομιζω δεν εχει σχολιαστει το ποστερ ακομα, μπορουμε να επιβεβαιωσουμε μερικα κομματια:

Aces High, 2 Minutes, Revelations, Icarus, Trooper, Fear of the Dark, Senjutsu, Stratego, Writing on the Wall. To χερι στο κατω μερος δεν ξερω τι ειναι.

Αναμενομενα απτο Senjutsu εχουμε το εναρκτηριο (νομιζω παντα οι maiden ανοιγαν τις συναυλιες της καθε περιοδειας με αυτο) και τα 2 βιντεο. Πονταρω και σε 1 απτα 4 επη του αρχηγου.

2 Likes

45 ευρώ δεν είναι άσχημα για γενική είσοδο, τόσο τραγική τιμή είναι;
Κι εγώ τσίμπησα gold circle με 99€, αλλά δε νομίζω να είναι κάτι που ενδιαφέρει τους περισσότερους.

edit:
Και το Βουκουρέστι πάντως, που παραδοσιακά είναι πάμφθηνο, για gold circle πλήρωσα 87€, πολύ μικρή διαφορά με Αθήνα σε σχέση με συναυλίες του παρελθόντος.

2 Likes

Γενικη εισοδος θεωρουνται οι 4 θυρες στο πεταλο; εγω ξερω οτι στην τιμη γενικης εισοδου παντα ειναι και η αρενα.
Με γενικη εισοδο 73 + το ηλεκτρονικο νταβατζιλικι θα βλεπουμε το οακα αδειο και θα απογοητευομαστε.

4 Likes

Μαντραπηδα θα είναι εύκολη άραγε? Γιατί κ γω με 73 δεν ψήνομαι.

1 Like

Εγώ λέω ναι, θα είναι εύκολη

Αν μπορείς στο Καπιτώλιο, τότε μπορείς και στο ΟΑΚΑ, κοινή λογική

14 Likes

Όσοι πήρατε ήδη εισιτήρια είστε στο φαν κλαμπ ;; Αύριο ξεκινάει από ότι γράφει

Εντυπωσιάζομαι που φαίνεται να πέφτουν ορισμένοι από κάποιο σύννεφο.
Δεν αντιλαμβάνομαι αρχικά τον ισχυρισμό έλλειψης συναυλιών -εκτός αν εννοείτε για τα δυο καλοκαίρια που πέρασαν- διότι του χρόνου διαφαίνεται υπερπροσφορά θεαμάτων. Περιοδεύουν όλοι και προφανώς περιοδεύουν για να βγάλουν σπασμένα.
Κατά δεύτερον, από τη στιγμή που υπήρχε κλίμα πώρωσης με την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ, τι ακριβώς μπορεί να περίμενε κανείς; Είχε αναφερθεί και στο τοπικ του συγκροτήματος, το ΟΑΚΑ έρχεται με συγκεκριμένα έξοδα, είναι αλλιώς να το κάνεις στη Μαλακασα που είναι δικός σου ο χώρος και αλλιώς να σκας 50+ χιλιάρικα για ενοικίαση και ασφάλιση.
Τρίτον, στους Muse που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο, τιμολόγησαν οι διοργανωτές 90 το FOS στην αρχική φάση (που ξέρουμε όλοι πόσο κρατάει) και 110 στην κανονική. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον πραγματικά λόγο να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό.

3 Likes

Μπορεί να είμαι off, αλλά μου μοιάζει πολύ μικρό αυτό το ποσό

@Dr_Love

Έχεις ένα δίκιο…

@Rebel

ναι, προπώληση fan club

1 Like

Ερώτηση, για δεν έχω καταλάβει ακόμα:
45 γιούρο είναι για κερκίδες και 73 για απλά όρθιος στην αρένα και όχι κοντά στην σκηνή?