Αλλο σημαντικο. Μασκα ναι η ου; Οταν εισαι μεσα στον χωρο εννοω.
Airbourne
Tornadoofsouls · Playlist · 9 songs · 1 likes
Αλλο σημαντικο. Μασκα ναι η ου; Οταν εισαι μεσα στον χωρο εννοω.
Η απάντησή μου περί 25χιλ στις εξέδρες, περιλαμβάνουν και το πάνω διάζωμα. Αλλιώς βγάλε 10χιλ.
Αν μείνουν κλειστές οι πάνω τότε 15χιλ αρένα και 15χιλ εξέδρες.
Ποιων U2 ρε, οι U2 είχαν πάνω από 80 χιλιάδες. Ήταν γεμάτες όλες οι εξέδρες.
Εγώ γιατί βλέπω στο τικετμαστερ και το πάνω διάζωμα και μάλιστα χωρίς διαθέσιμα εισιτήρια;;
Προσωπικά θα φοράω, αν και αν είμαστε πηχτρα δύσκολα να μην το τσιμπήσω. Μέχρι τώρα πάντως με έχει σώσει η μάσκα (ffp2)
Σύμφωνα με νέες κι έγκυρες δηλώσεις, τον ήπιατε:
Σήμερα, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του.
Ερωτηθείς σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα που βρίσκεται σε έξαρση, ο Υπουργός Υγείας υποστήριξε πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους». Συνέχισε λέγοντας ότι «στη χώρα μας αυτή την περίοδο οι κλειστοί χώροι είναι περιορισμένοι. Η μετάδοση γίνεται κυρίως στους ανοιχτούς χώρους και στις μικρές ηλικίες που υπάρχει έντονη διασκέδαση».
Παραποιηση επιστημονικων δεδομενων με στοχο να περασουν αυτο που τους βολευει vol. 666
Ρε γαμώτο δεν εχει κ ενα κλειστο χωρο να παω χωρίς μάσκα να τη γλιτώσω.
Τι ακούμε γαμώ το ξεσταύρι μου σ’αυτό το δείγμα χώρας που ζούμε.
Καλά προφανώς λέει ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος συγκεντρώνεται κυρίως σε ανοιχτούς χώρους και πολύ λίγο σε κλειστούς.
Επομένως η μετάδοση παρατηρείται στους ανοιχτούς χώρους όχι γιατί οι κλειστοί δεν μεταδίδουν αλλά γιατί δεν μαζεύεται κόσμος στους κλειστούς αυτή την εποχή.
Αν είναι όντως κλειστές δεν θα έπρεπε στο διάγραμμα να μην έχουν αρίθμηση και χρώμα αλλά να είναι γκρι σαν το μισό γήπεδο;
Χαχα εμενα γιατι με πηρε η μπαλα?Εγω απ τις 3 παρα θα ειμαι εκει.Αν δε δουλευα θα πηγαινα πιο νωρις.
Ποτέ δεν άνοιξε προπώληση για τις πάνω θύρες. Υπήρχαν εξ αρχής στο σχεδιάγραμμα μα πρόβλεψη τιμής σε περίπτωση που ανοίγαν.
Θα φερω μπαλιτσα για virtual xi στο standing A.
Άρα η εικόνα του σταδίου θα είναι σα να παίζει η ΑΕΚ
Ε να δώσουμε καμιά πρόσκληση σε σχολεία του Πειραιά τότε
Εδώ η καλή η playlist με όσα παίζουν οι airbourne στα τελευταία live
Tornadoofsouls · Playlist · 9 songs · 1 likes
Θα τις μοιράσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Airbourne είναι το πρώτο support σε Maiden που θέλω να δω. Το σετλιστ τους βέβαια θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Λείπουν αρκετές κομματαρες.