Όσοι πάτε με αυτοκίνητο υπάρχει και άλλη λύση. Πάτε με αυτό σε στάσεις μετά την Ειρήνη που είναι το ΟΑΚΑ (Μαρούσι, Κηφισιά, Νερατζιώτισσα). Αφήνετε αμάξι και τσιμπατε Ηλεκτρικό. Στο φεύγα το 80-90% του κόσμου φεύγει προς Κέντρο ενώ η πλατφόρμα προς Κηφισιά έχει ελάχιστη κίνηση. Σε μία, δύο το πολύ τρεις στάσεις είστε στο αμάξι, χωρίς τον χαμό στα βαγόνια και είστε κύριοι. Εγώ π.χ θα παρκάρω Κηφισιά ώστε στην επιστροφή να πέσει μία καλή μάσα εκεί και βόλτα.
Μην μπλέκετε με παρκάρισμα στο ΟΑΚΑ.
Έχω εγώ ανταλλάσσω με θέσεις
Πωπω μάγκες το κόβω να έχει παρα πολύ λαό
Βοηθάει το ΟΑΚΑ σε αυτό.
και χαίρομαι και φοβάμαι που βλέπω στο ticketmaster ότι μόνο μια κερκίδα από τις ακριβές έχει θέσεις και η αρένα μάλλον θα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου
Δεν πα να έχουν μεγαλώσει, δεν πα το set list να είναι ίδιο με το 2018, δεν πα να ήταν ακριβά τα εισιτήρια…
Θα δείτε Iron fucking Maiden στο fucking ΟΑΚΑ μάγκες και μάγκισσες! Μακάρι να μπορούσα να είμαι Ελλάδα και να έρθω.
Να περάσετε τέλεια ρε!
Στην ομάδα των Maiden στο Facebook κάποιος είπε ότι εχουν πουλήσει 50000 εισιτήρια.
Αν ισχύει πάμε για μεγάλη βραδιά.
Θα εχει παρα πολυ κοσμο … εχει και πολλες προσκλήσεις. Χαμος θα γίνει!
πιστός στις παραδόσεις και στα τελετουργικά όπως και ο φίλος @Dr_Love που είχε ποστάρει και το 2018 μπλουζάκι και περικάρπιο McBrain , βάζω κι εγώ την ίδια τονίζω αστραφτερή πανοπλία ( ομοίως είχα ποστάρει κι εγώ το 2018 ) και σιγά σιγά κατηφορίζω γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο σπίτι
Το standing A φτάνει περίπου στο κέντρο του γηπέδου. Είχαμε πει απο την αρχή οτι το πλάνο εισιτηρίων δεν πρόκειται να τηρηθεί αλλά το ξεχειλώσανε
Άρα 90 ευρω (αν δεν το πήρες μέσω ιντερνετ) για να είσαι κάπου στη μέση της αρένας. Έκανε μπαμ
δλδ 80, που τι 80 τι 90, σχεδόν το ίδιο και υπερτιμημένο, σε σχέση με άλλες χώρες, για να το δεις απο 2323223 μέτρα πιο πίσω ? τράτζικ.
50000 κοσμο; Μακαρι, αλλα μ ακουγεται απιθανο τοσο πολυ
Παιδιά και στη Ρώμη το 2016 80€ ρκδνρ το εισιτήριο με ίδια διαβάθμιση. Στο αντίστοιχο standing b είχα πάει και το a ήταν εξίσου μεγάλο
Πολύ ωραια!!! Την πουλας ;;;