Τι εγινε; στραβωσε παλι ο φλωρος;
Λιγουλακι . Τόσο δα
Ε ναι
Στο τελος του Hallowed ειχε αρχισει να βηχει , γι’ αυτο κ προσπερασε το τελευταιο yeah κ κατεβηκε τρεχοντας. Ε, μετα ειδε κ πεντε κιλα καπνο απο το καπνογονο κ στραβωσε. Μπορουσε να το διαχειριστει πιο επαγγελματικα, αντεδρασε υπερβολικα. Kudos για την αντιδραση του στο παιδι π ειχε πεσει κ φωναξε για βοηθεια ωστοσο.
Μεχ
Η συναυλία ξεκίνησε στο writting on the wall και τελείωσε στο number of the beast.
Κάποια στιγμή αυτή η μαλακια με τα καπνογόνα -που μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό, ειδικά τελευταία- πρέπει να κοπεί όμως.
Προτιμώ τα καπνογόνα απ τα κινητά άλλα όχι στη μαπα του αλλου
Έχουμε setlist? Να ξέρουμε τι χάσαμε…
Δώστε λίγο πιο σαφή εικόνα σε όσους δεν παρεβρεθήκαμε. Όποιος έχει κέφι δηλαδή.
Ρεκόρ καπνογόνων σήμερα;; Νομίζω τον φτάσανε στα όρια του τον Μπρους. Με τον ανάλογο αντίκτυπο στην απόδοση του και το κέφι του
Χασατε
Με υποχρέωσες
Εισαγωγή Senjutsu Stratego Writing ωραία αλλά δεν είχαν απαραίτητο παλμό (πλην του τελευταίου που ο κόσμος άρχισε να παίρνει τα πάνω του). Τροπικά Bruce “So… Alexander the Great… παύση…he didn’t see the Writing on the Wall”
Revelations Flight Fear Hallowed κόλαση χτύπημα, Blood Brothers χάρηκα που είπε τρεις στίχους πάνω στο μετρό, Number όπως ξέρετε νευρίασε και δεν είπε το μισό.
Ατμόσφαιρα Sign of the Cross εγώ χάρηκα ατμόσφαιρα και δεν με πείραξε που δεν έπαιξαν κάποιο πιο δυνατό ή γνωστό, χάρηκα που είχα την ευκαιρία να το δω live.
Iron Maiden ωραίο χτύπημα, μετά ενκορ Trooper χαμουλης, Clansman “freeedooooooaaaaaahm” κλπ ομορφιές και μετά κλείσιμο Run to the Hills και Aces High με … high note
Με ενόχλησε αρκετά το κοινό (σπρωξιδι αχρειαστο και ηλίθιο, ένας με έπιασε να με πετάξει πάνω από το κάγκελο για να μπουκαρουμε, δηλαδή έλεος, τα καπνογόνα συνέχιζαν ενώ ο άλλος έκανε σκηνή, και επίσης άκουσα έναν να λέει “άσε τον καριόλη να ψοφήσει, αφού ήθελε να πάει μπροστά” - για αυτόν που λιποθυμησε - από τους ίδιους που μας έβριζαν επειδή δεν πηδουσαμε το κάγκελο της standing b)
Κορυφαίο σκηνικό έγινε με τύπο που άναψε καπνογόνο στην κερκίδα και ακριβώς μπροστά του είχε φιάλες οξυγόνου στο Σταθμό πρώτων βοηθειών.
Μετά τα 3 πρώτα του σεντζουτσου που δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος μπροστά, έστρωσε στο revelations και πήραν σκαλπ
Μπρους ο μεγαλύτερος φροντμαν
Στο NotB παραεγινε το κακό με τα καπνογόνα και τα πήρε άσχημα , άφησε εντελώς την έναρξη
Εμένα και μετά μου άρεσαν το ίδιο αλλά κάποιος πιο αντικειμενικός μπορεί να είδε ξενερα κλπ από τον Ντίκινσον
Το 2018 ήταν μυθικό δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης
Κόσμος μπροστά προφανώς κομπλέ από το πρώτο λεπτό αλλά το 2018 ήμασταν δαιμονισμένοι
Αυτά
Από τα σαπορτ οι Airbourne γαμησανε (ready to rock, breaking out of jail και running wild τρο-με-ρά), τους lotl τους πρόλαβα λίγο στο τέλος και δεν έχω άποψη
Maiden ηταν γαμω, συναυλία αντάξια του ονόματος τους. Λίγο κοιλιά στο number of the beast. Κλάμα το Senjutsu , πολύ ωραία live και τα stratego και writing on the wall. Μετά πήγε τρένο μέχρι notb λίγο κοιλιά αλλά ανέκαμψαν γρήγορα (βλ τα σκηνικά που γράφουν τα παιδιά ) . Encore τουμπανο. Γενικά ήταν τοπ, εμφάνιση πολύ κοντά σε αυτή την μυθική του 18 λίγο χειροτερο σετλιστ αλλά πολύ καλύτερος χώρος. Up the irons!
Ο κόσμος πολύ εκδήλωτικος, εκεί που ήμουνα τουλάχιστον (μπροστά στο arena B, αριστερά από το κιόσκι, δυνατό pit ειδικά στο clansman) , αλλά και αλλού.
Πονάω.
Κορυφαίες στιγμές για μένα Senjutsu (τι έπος) sign of the cross (όπως και το 18), clansman (χαμός), aces high (μια χαρά το βγάλε ο Βρούτος κι ας ήταν στο τέλος) και το fotd που όλοι λένε όχι πάλι αυτό αλλά όταν παίζει γίνεται της καραπουταναρας κάθε φορά. Και run to the hills που έγινε της καριολας πάλι.
Από κόσμο είχε πάρα πολύ, δεν μπορώ να εκτιμήσω νουμερο, αλλά η αρένα ήταν τίγκα και στις εξέδρες τα κάτω διαζώματα παραπάνω από το 50% (τα πάνω άδεια)
Γκαμησαν.
Θενξ @ManosOrff !
Όπως τα ακούω δεν έχασα και το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς, εφόσον τους είχα δει το 18 δηλαδή (και το 11, αλλά το 18 ήταν μέγιστο έπος). Οκ, προσπαθώ κάπως να χρυσώσω το χάπι, θα ήθελα σίγουρα να τους ξαναδώ, αλλά αν μη τι άλλο δεν νιώθω πως έχασα κάτι μοναδικό.
Είθε να ξανάρθουν με λίγο πιο φθηνό τίκετ.
Του απένειμαν το δίπλωμα; Να είναι πλέον μαλακας με χαρτί.