Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Βασικά αυτό :stuck_out_tongue:

Ιστορική συναυλία!!! Ο ομοϊδεάτης του Μπόρις του Τζόνσον μας έκανε τη χάρη και τραγούδησε μέχρι το τέλος!!!

Λίγο πιο σοβαρά, η συναυλία απογειώθηκε μετά τα τρία πρώτα μέχρι που ο φίλος ο σωβινιστής κάτι μας έλεγε για Greek cunts κλπ

Απο εκεί και πέρα, επαφίεται στην όρεξη του καθενός. Φυσικά στο τέλος την έκανε από τη σκηνή σε 3’'.

Να πούμε και για τους crazy malakes airbourne ότι είναι τρελοκομεία , ροκ ν ρολ παρτι . Από τα 50 λεπτά στο σανίδι τα 10 πετούσαν μπύρες στο κοινό :rofl: …Ηχαρα πολύ ενέργεια

Ακόμα και οι LotL μου άρεσαν . Γκοθοινταστριαλ Ορ σαμθινγκ

3 Likes

Καλά έκανε, από το 99 έχουν πει ότι δεν ψήνονται με τα καπνογόνα, και στην τελική και εγώ σαν μέρος του κοινού δεν τα γουστάρω είναι ηλιοθιοτητα, καλά κάνει και την λέει στον κάθε βλαμμένο

4 Likes

Καλά μυθικές χειρονομίες και γκριμάτσες στους καπνογονομαχους σήμερα ο Μπρους

Είχε όρεξη για ατάκες στην αρχή πάντως

1 Like

Είδα βίντεο . Σοφια ήταν 80ε μαζί με το πουλμάν. κι όλα μελι γάλα. εδω ροχάλες, καπνογόνα κτλ.
ασε μας κουκλιτσα μ και τρέχα στο μέγαρο αν δε σ αρεσουν τα γιουρο μας.
Εχεις αρχίσει και χάνεις νότες και το τελευταίο το αγκομαχάς.50ε μερτς να τα δωρίσεις στον φιλο σου μπόρις, που κάνει παρέα με ποινικούς σεξοπαραβάτες.
Ελευθερία στην Ιρλανδία, τώρα και για πάντα και @#@#@ the british army.
Αν δεν παίζουν σοβαρά διαφορετικό σετλιστ άλλη φορά, όποιος δε γουστάρει τους Ελληνες, όπως λεει ο αρχηγός που σχεδόν βούρκωσε, να πάει να κάνει ότι έλεγε ο αρχηγός στο λόγο του.

1 Like

Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με AC/DC στο ΟΑΚΑ;

Συναυλιάρα ρε φίλε, αλλιώτικη απο τη μαλακάσα.
Κακή επιλογή να πάω με πρησμένο αστράγαλο 10 μέτρα απο τη σκηνή, καλή επιλογή να φύγω για πιο πισω δεξια στη μεση του fear of the dark αλλιως θα εφευγα με πατεριτσα.
Βασικα καλυτερα να πηγαινα εκει απο την αρχη, καλυτερα περασα.
Επική εμφάνιση από μειντεν, δε με ενόχλησαν τα βρισίδια του μπρους. Εδω που τα λεμε δικιο εχει, εχει αναρρωσει απο καρκινο στο λαιμο, δε γουσταρει να τρωει την κάπνα σας, τελος. Όταν γύρισε στα μισά του notb τραγουδαγε 2 κλικ νωριτερα απο οτι επρεπε, επιτηδες, και οι αλλοι ετρεχαν να τον προλαβουν. Δε σταματησα να γελαω.
Σετλιστ το ξεραμε, οκ το ανεχομαστε οσο παιζουν τοσο γαμάτα.
Χαιρομαι που εστω και τελευταια στιγμη καταφερα να ερθω, μεγαλη τυχη να βρω standing A με 50 ευρω, δεν ξαναγινεται.
Airbourne μπαντάρα για να γεμιζει γηπεδα, μακαρι να ερχοντουσαν μετα τα πρωτα 2 αλμπουμ που ημουν τρελος φαν, τα τελευταια χρονια τους εχω αφησει.
Lord of lost ορεξατοι, ωραιοι αλλα μου ειναι αδιαφορη η μουσικη τους. Κουνηθηκα λιγο στο τελευταιο.

Κοσμος πολυς, πιστευω 45.000 περιπου. Μεγαλη επιτυχια της high priority που ηρθε τοαος κοσμος με αυτες τις τιμες. Μετα το σημερινο ετοιμαστειτε να πληρωνετε 100ρικα και 80αρια για πισω για τις μεγαλες συναυλιες του καλοκαιριου.

Στην επομενη (σε 2-3 χρόνια;) θα φερω ολη τη φαμιλια, να δουν τα πιτσιρικια μπας και παρουν το σωστο το δρομο μακρια απο “αλητες και μανταμ”

Μπηκα περιπου στις 18,30 με τσαντα πλατης και δεν την ελεγξε κανεις. :thinking:

15 Likes

Greek fucking cunt sucker

1 Like

Γιατί όχι cock sucker ?? Έτσι νομίζω ότι άκουσα :stuck_out_tongue:

Εμφάνιση εξαιρετική, ισοδύναμη (ή σχεδόν) με του 2018, αλλά κατώτερο set list, όπως έχει ήδη ειπωθεί.
Ήχος, εκεί μπροστά σχεδόν κέντρο και κάπως αριστερά, άριστος. Ίσως ήθελα λίγο πιο έντονα μπάσα.
Αν και υπερβολική έως κακή η αντίδραση του Bruce (δε φταίμε οι υπόλοιπες κάποιες χιλιάδες που έχουμε πληρώσει και ταλαιπωρηθεί για πέντε γίδια στο κάτω-κάτω), στην ουσία του πράγματος είχε δίκιο - τελεία και παύλα
Και αυτός δε θέλει (και δεν πρέπει) να τρώει την κάπνα και επικίνδυνο είναι για τον ίδιο τον κόσμο. Σόρρυ που σας το χαλάω, αλλά έτσι είναι. Να μαζευτείτε στις αυλές σας και να ανάψετε ό,τι γουστάρετε και να βάλετε και C4 να κάνετε τζέρτζελο στην τελική, οκ;
Εκτίμηση κόσμου…χμμμμ…πολύς. Δεν ξαναρισκάρω μετά τον επικό κουβά που πήγα με Priest, θα περιμένω να μάθω νούμερα πρώτα

Up the Irons!

9 Likes

Λογικά έσπασε το ρεκόρ του 2018 από κόσμο …Ηταν πολύς…

Το 50.000 που λέγαμε τι μεσημέρι δεν θα με ξαφνιασει

2 Likes

Ξεκινάω με disclaimer : ΣΚ εκτός Αθηνών + 80 ευρώ - covid >> ΑΥΤΗ την συναυλία Maiden + p
πιθανότητα covid.

Πρέπει να ξεκινήσω να πω ένα γεια στον @Ktn που δεν χαιρέτησα, γιατί

Summary

ντρεπόμουν ελαφρως

Στα της συναυλίας.
Τα 2 πρώτα πέρασαν και δεν άγγιξαν, με τον Bruce όμως να είναι εξαιρετικός. Η συναυλία ξεκίνησε στο writting on the wall, που πήραμε και μεις λίγο μπρος.Η συνέχεια πολύ καλή, sign of the cross κορυφή.
Όμως εκεί που ήμουν, ανάμεσα σε κονσόλα και αριστερό πύργο και λίγο πίσω, οι κιθάρες ακούγονταν ελάχιστα( κυρίως όχι καθαρά - και μιλάμε για 3 κιθάρες έτσι?), η μπότα πολύ και μόνο σε lead έβγαζες άκρη αν δεν ήσουν φαν από πριν. Παραταύτα, τα κομμάτια τα ξέρουμε απ’ έξω, νο προμπλεμο, αλλά ρε παιδί μου, μειντεν είσαι, έχει 80 ευρώ εισιτήριο και βουνά εμπειρίας, τι ήχος είναι αυτός μάνες μου?

Η συναυλία για μένα τελείωσε στο number of the beast. Αν ήταν σωστός, ας έκοβε το κομμάτι, να ξηγιοταν “παιδιά δεν μπορω να παίξω έτσι, κοφτε λίγο” από την μαλακια που έκανε και γάμησε το κομμάτι. Δεν λέω, δεν χρειάζεται να ανέχεται τον καθένα, αλλά δείξε σεβασμό, έχουν σκάσει λεφτά για να σε δούνε. Από εκεί και πέρα για μένα ήταν ντεκαβλε, δεν βρίσκω καθόλου ορεξατο να συνεχίζει να χειρονομει για αυτό, μιλά ρε γαμημενε και ξηγησου.

Τεσπά, τους ξαναείδα και μάλλον για τελευταία φορά.

5 Likes

Η ιδια συζήτηση εγινε κ το 99. Για μενα ο Μπρους ειναι απλα μαλακας τον αγαπαω πολυ κ εύχομαι να ξανάρθει να κανει παρουσίαση βιβλιου κ να ανάψουν καπνογονα στην αιθουσα ετσι για την φαση.

Κατα τ αλλα εγω μαθαίνω για μετρια εμφάνιση οχι καλη εκτελεστικά στα τραγούδια κ μ ειπε καποιος φιλος οτι μεγαλο θεμα ο Νικο σαν να μην μπορεί ν ακολουθήσει πια την μπάντα. Περιμένω γνωμες απο οσους ησασταν εκεί.

3 Likes

Αυτό ξέχασα να πω. Δεν είχε δυνατά χτυπήματα, είναι φανερή η μη επιλογή somewhere in time τραγουδιών γιατί έγινε ( εξωπραγματικος εκεί ο ΜακΜπρειν) και γενικά ελαφρώς υποτονικός. Δεν χάλασε τη συναυλία όμως
Επίσης η εμένα μου φάνηκε η χάσανε εντελώς τον συγχρονισμό στην αρχή του Blood Brothers, το οποίο μεν είχε την πλάκα του, αλλά ήταν και λίγο κάπως.

2 Likes

Τι να πω ρε παιδιά παίζουν πολλά ρόλο στο πώς βιώνεις μια συναυλία , που βρίσκεσαι , πόσο εύκολα ενόχλησε με πράγματα κλπ

Εγώ δεν εντόπισα τίποτα από όλα αυτά …

Όχι ότι θα διαφωνήσω ότι ο ήχος δεν ήταν η τελειότητα του 2018 . Ούτε θα διαφωνήσω ότι σε σημεία μετά το NotB δεν τραγουδούσε σε άλλο τέμπο από τους υπόλοιπους ο Βρασίδας

Θεωρώ ότι πρόβλημα ήχου είχε στα 3 πρώτα . Μετά ήταν κομπλέ και οι κιθάρες και όλα

Τώρα όταν είσαι μπροστά και γίνεται μακελειό και γουστάρεις δεν σε νοιάζουν αυτά και δεν τα αντιλαμβάνεσαι καν

Εγώ πέρασα τέλεια …

Θεωρώ μυθική κορυφή του 2018 αλλά δεν ένιωσα και κάποια χαοτικη διάφορα σήμερα

8 Likes

Δεν ξερω τι έγινε μπροστά. Από παλμό ήταν πολύ καλά πάντως ως και το number of the beast. Μετά γαμηθηκε η φάση. Δεν ξέρω αν θα το έβλεπα μπροστά με άλλο μάτι, αλλά προσωπικά με ξενέρωσε αρκετά.
Τώρα για μυθική εμφάνιση, με σιγουριά το λέω πως δεν ήταν, καθώς ούτε το σετλιστ μυθικό ήταν, ούτε η μπαντα στο υψηλότερο σημείο της. Ήταν απλά καλά. Ειδικά ο ήχος ήταν τεράστιο θέμα για μένα.

1 Like

Πήγες για να συγκρίνεις με του 99,00,06; Χαμένος βγήκες. Θα γκρινιάζεις.

Πήγες ως 40αρης να δεις 70αρηδες; 11/10

6 Likes

Προσωπικά πάντως, πήγα να δω μια μπάντα που με μεγάλωσε, ούτε να συγκρίνω ούτε τίποτα - ίσα ίσα πήγα με το σκεπτικό πως αν παίζουν αξιοπρεπώς, θα είμαι ικανοποιημένος. Και ήμουν.

2 Likes

Ας του δίνανε και τώρα ένα πυροσβεστήρα να μην σπάει μπάλες.

Στην 3, ο ήχος μέχρι και το writing ήταν μπουκωμένος τέρμα.

Από revelations μέχρι και hallowed πήραν σκαλπ.

Από το number με τις μαλακιες του Ντίκινσον η συναυλία έλαβε τέλος για μένα και απλά περίμενα σαν τον ιδανικό ακροατή του κονιορδου σταυροπόδι στη θεσούλα μου να ακουστεί το Aces High και να την κάνω.

Απλά τραγικός. Όχι γιατί τον πειράζουν τα καπνογόνα. Κι εμένα με πειράζουν και κάθε φορά που ανάβει ένα δίπλα μου σε συναυλία η στο γήπεδο, θέλω να χώσω τον πυρσό στον κωλο του ζώου που τον κρατάει. Αναμμένο.

Τραγικός γιατί από επαγγελματισμό μηδέν. Πες το ευγενικά ρε τρόμπα ΑΦΟΥ τελειώσει το τραγούδι που μόλις ξεκίνησε. Μην γάμας τη διάθεση 40.000 ανθρώπων. Και αν στην τελική θέλεις να το παίξεις σώνει και καλά Αξλ, grow a pair και μην ξαναβγείς στη σκηνή μετά. Αλλά όταν εβρεχε ο θεός αλητεία, εσυ πέταγες πάνω από τα σύννεφα με το τζάμπο τζετ σου.

Τελικά ίσως περισσότερο από όλα να με πείραξε το Greek. Ότι εγώ βρίζω και καταριέμαι την οικογένεια μου, δεν δίνει το δικαίωμα στον κάθε απέξω να κάνει το ίδιο. Και σίγουρα δεν θυμάμαι να έλεγε κάτι ανάλογο εκείνο το βροχερό βράδυ πριν από πολλά πολλά χρόνια που τραγουδούσε ακαπελα το tears… Μαλακα. Ε Μαλακα.

15 Likes