Αυτό το δίνω κι εγώ
Δεν σεβάστηκε ούτε τους υπόλοιπους της μπάντας που φαινόντουσαν σαστισμένοι και συνέχιζαν κύριοι να το σώσουν όταν παράτησε το beast
Αυτό το δίνω κι εγώ
Δεν σεβάστηκε ούτε τους υπόλοιπους της μπάντας που φαινόντουσαν σαστισμένοι και συνέχιζαν κύριοι να το σώσουν όταν παράτησε το beast
Γαμω το σπιτάκι σας με τα κωλοκαπνογονα!! Έτσι απλά. Λιποθυμάει κόσμος ΓΤΧΣας!!! Δεν καταλαβαίνετε ότι ένας τραγουδιστής αν ξεμείνει από ανάσες όση τεχνική και αν διαθέτει δεν την παλεύει;;;; Βάλε τώρα να είναι και γύρω στα 60, να έχει γλυτώσει από καρκίνο και να έχει να αντιμετωπίσει τον κλασικό τον μαλάκα τον Έλληνα που λέει μία ψυχή.
Στα του live περισσότερα αύριο γιατί είμαι λιώμα. Απλώς λίγα λόγια για άφιξη, αναχώρηση, συνθήκες γενικώς (χωματιλα, ορθοστασία): ΟΑΚΑ και πάλι ΟΑΚΑ.-
Σαν θυμάμαι που περπατούσαμε χιλιάδες κόσμου μες στο δάσος στα σκοτάδια με τους φακούς των κινητών!!! Οξω ρε γαμω τα χωράφια σας.
Ακόμα καλύτερα και πιο ταιριαστό για τους μαλακες αυτούς
Παντως το ολο σκηνικο με τα καπνογονα δεν φαινεται να ενοχλει ολους εξισου(προσωπικα βρισκω το «εθιμο» αυτο αχρειαστο,παρωχημενο και δυνητικα επικινδυνο)
Είμαι κομμάτια μόλις μπήκα σπίτι και χτύπησα ένα παγωτό μετά από μια στάση στο Περιστέρι.
Να πω ότι η διοργάνωση είχε προβλήματα παρόλο την καλή θέληση του σεκιουριταδων.
Και εξηγούμε
Έγινε ένα ντου, γύρω στις 20.30 καιια ομάδα 50 ατόμων μπήκε από την πύλη που ήταν μπροστά για τις μπάντες κτλ και χτύπησαν και ένα σεκιουριτα και μετά πήδηξαν στην αρένα. Δηλαδή στο ίδιο χώρο με τις μπάντες τους συγγενείς τους κτλ βρέθηκαν 50 μαλακές που ένας διάολος ξέρει τι μαλακές μπορεί να ήταν.
Ο έλεγχος στη εισοδο ήταν μηδαμινός καθένας μπορεί να περάσει ότι ήθελε και να είχαμε ένα νέο bataclan. καλό θα είναι να κόψετε τα στεροειδή στους τύπους στις πόρτες γιατί δεν ανέχομαι πλέον στα 47 μου να ακούω ότι άκουγα στα 17 και να Ψαρών, γκεγκε;
Κατάταλα νερό σε όποιον το χρειαζόταν, πολύ λιποθυμία πολύ κουβαλημα και τρέξιμο.
Ο Βρασίδας για μένα και λίγα είπε, και κάπου εκεί τελείωσε το live. Οι υπόλοιποι στην μπάντα εάν και συνέχισαν κάπου έχασαν το Ρυθμό τους, ο Σμιθ ίσως να έσκασε και ένα γελακι.
Στο σημείο που ήμουν ν, κάγκελο δεξιά, δεν με ενοχλησε ούτε ένα καπνογόνο, όμως δεν το βρίσκω πρέπον 5 μαλακές να χαλάνε το κέφι 50.000, είναι το λιγότερο ντροπή.
Εγώ από κει ψηλά όπου καθόμουν, δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό. Είδα τα καπνογόνα, άκουσα τον Μπρους κάτι να λέει και δεν ξεχώρισα τις λέξεις, και όντως, σε ένα σημείο ήταν πιο γρήγορο το τεμπο, στο the number of the beast, δε θυμάμαι. Το ΟΑΚΑ φουλ, ο κόσμος μια χαρά, δεν έλαβε μέρος καμια ακραιότητα, ήχος καλός, σετλιστ επίσης, και ο Μπρους φορμαρισμένος!! Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα και πέρασα πολύ ωραία!
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας , δεν τελείωσε η συναυλία με την ατυχή φάση του number. …μια χαρά της πουτάνας έγινε και μετά
Ντάξει μαλακία με το καπνογόνο δικαιολογημένος ο εκνευρισμός και το ξενέρωμα αλλά η συναυλία συνεχίστηκε μια χαρά.
Θυμίζω επίσσης το χειροκρότημα που απέσπασε ο bruce για τον τύπο που έπεσε κάτω., την ελληνική σημαία στο trooper …μία στραβή έγινε .τελείωσε και “πήγαμε παρακάτω”
Η συναυλία ήταν μπόμπα και μετά , συμφωνώ κι εγώ.
Απλά πιο τυπικός - επαγγελματίας ο Μπρούς από αυτό το σημείο και μετά . Δεν στέρησε κάτι από τα λαηβ όμως
Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Φτιάχνονται, ξενερώνουν κλπ
Μπήκα στον χώρο λίγο μετά την έναρξη των airbourne. Γενικά αέρας για να μπεις και συμπαθητική διοργάνωση. Καμία σχέση με την ταλαιπωρία του χωραφιού. Οι Αυστραλοί δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Εκεί που καθόμουν στην θύρα 5 είχαν και άθλιο ήχο. Ίσως ένα δύο κομμάτια να τα άκουσα πιο ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δε θα με ενδιέφερε να τους τσεκαρω και μόνους. Οι maiden ήταν ελαφρώς χειρότεροι από το 2018 σε θέματα απόδοσης αλλά και σετλιστ. Ο ήχος ειδικά στα πρώτα δύο κομμάτια ήταν πολύ μπουκωμενος στις κιθάρες και τους έσωσε η πολύ καλή παρουσία του Ντίκινσον. Από το writing και μετά η φάση έφτιαξε και μέχρι και το hallowed είδαμε και ακούσαμε καταπληκτικά πράγματα, αγγίζοντας το επίπεδο προ τεσσάρων ετών, κάτι που για να είμαι ειλικρινής δε το περίμενα καθόλου. Στο number είχαμε τα γνωστά καραγκιοζιλικια από κοινό και Bruce που είναι σαν να έχουν ανοίξει μια ηλίθια βεντέτα την οποία πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Το κομμάτι καταστράφηκε πλήρως και σίγουρα έπεσε η διάθεση σε αρκετό κόσμο αλλά και στον ίδιο τον Βρασίδα που από εκείνο το σημείο και μετά έκανε απλά αυτά που έπρεπε να κάνει. Βέβαια για να είμαι δίκαιος στο aces high τον περίμενα πολύ χειρότερο. Εντύπωση μου έκανε ότι ο πιο φασαιος κόσμος δεν πήρε χαμπάρι το σκηνικό και στα επόμενα κομμάτια πάλι χαμός γινόταν. Προσωπικά τα καπνογόνα στις συναυλίες δε με ενοχλούν αλλά καταλαβαίνω ότι όταν φυσάει προς τη σκηνή δημιουργούν πρόβλημα στον τραγουδιστή. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι ο Ντίκινσον παρότι τεράστιος καλλιτέχνης, είναι και αρκετά περίεργος στις αντιδράσεις του και για μένα θα έπρεπε να το είχε πάει αλλιώς. Είναι κρίμα γιατί μέχρι εκείνο το σημείο τον έβλεπες με δέος στα όσα έκανε στην σκηνή. Από τους υπόλοιπους η πτώση του Νίκο είναι εμφανής, Murray και gers ήταν καταπληκτικοί, Smith είχε λίγο πρόβλημα στον ήχο, Harris τιτάνας. Σόου πολύ καλό. Η μπάντα επενδύει λεφτά στις τουρνέ της και γι’αυτό τα παίρνει πίσω. Συνοπτικά ήταν ένα καλό λάιβ, όχι σαν το προηγούμενο όμως. Ελπίζω να τους ξαναδώ πριν το μεγάλο φινάλε αυτής της καριέρας… η αποχώρηση ήρεμη και ωραία με τον κόσμο να είναι και πάλι ικανοποιημένος μετά από λάιβ τους.
Α! Και για να ξερετε γατακια, ενα “Μητσοτακη γαμιεσαι” που ξεσπασε μπροστα πριν το Aces High, εγω με ενα αγνωστο παληκαρι (τωρα πια τον νοιωθω φιλο μου βεβαια) που ηταν ακριβως απο πισω μου το ξεκινησαμε.
Δινω 1000 δικια στον Bruce και σε οποιονδηποτε Bruce για το οτι νευριασε και ξενερωσε τιγκα με τις μαλακιες του κλασικου του μαλακα του Ελληνα. Ειδα φωτογραφιες απο την συναυλια με τις οποιες κριντζαρα τρελα, ο αλλος ειχε το παιδι του στην πλατη και ειχε αναψει καπνογονο
Παρολα αυτα, δεν πεφτω απο τα συννεφα που ενας boomer Αγγλαρας ειναι ρατσιστης και θεωρει τους Ελληνες του πεταματου. Κατι που φυσικα του αφαιρει το οποιοδηποτε δικιο εχει στο θεμα ή μαλλον για να ειμαστε δικαιοι, μας δινει το δικαιωμα να βριζουμε και τους ελληναρες, και τον αγγλαρα.
Μετά από 8+ώρες ταξιδιού πλησιάζουμε επιτέλους στην πόλη της Δράμας να πάμε να ξεκουραστούμε κ μεις. Στα της συναυλίας τώρα και σύμφωνα με 2-3 σελίδες ο κόσμος έφτασε τις 50 χιλιάδες. Πιστεύω αν το εισιτήριο κόστιζε 70 ευρώ μπορεί κ να είχαμε κ πολύ παραπάνω αλλά οκ αυτό που μετράει είναι συναυλία γενικότερα.
Οι maiden ήταν πολύ καλοί αν κ εμφανώς λιγότερο κινητικοί πάνω στην σκηνή συγκριτικά με την εμφάνιση τους 4 χρόνια πριν. Λογικό μιας κ όλοι τους πλησιάζουν τα 70. Ο Dickinson σε σημεία ήταν από πολύ καλός ως αξιοπρεπής (aces high) Στο θέμα με τα καπνογόνα αν και είχε δίκαιο πιστεύω το χειρίστηκε λάθος. Ξενέρωσα είναι η αλήθεια κ πιστεύω ότι ο Harris επίτηδες έμεινε στο τέλος περισσότερο απ’ όσο συνηθίζει για να χαιρετίσει τον κόσμο σαν να έχεις τύψεις ας πούμε για ότι έγινε στο number of the beast. (Δεν ξέρω αυτό μου έβγαζε έτσι οπως τον έβλεπα)
Επίσης να πω εδω το πόσο τεράστιος κιθαρίστας είναι (ναι εμένα περιμένατε για να σας το πω) ο Murray. Για μένα ήταν,μαζί με τον Harris, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Είχε τρομερό ήχο (επιτέλους) κ ήταν, οπως πάντα, η ήρεμη δύναμη.
Ωραίος ο παλμός του κόσμου (ένας Μεξικανός που ακολουθεί την μπάντα έγραψε ότι μέχρι στιγμής είμασταν το πιο παθιασμένο κοινό) ωραίος ήχος και όπως έγραψε ένα παιδί πιο πάνω 11/10 γτ τα παππουδια κρατάνε ακόμη.
Αντικειμενικά πιστεύω ότι είναι η τελευταία φορά που η μπάντα βρίσκεται σε τέτοιο καλό επίπεδο. Είναι εμφανές όμως οτι όσο περνάει ο καιρός η απόδοση θα πέφτει. Οι Maiden είναι αυτό που λέμε αθλητική μπάντα και το να τους βλέπουμε να μην αλωνιζουν την σκηνή είναι κάπως. Πιστεύω το γνωρίζουν κ οι ίδιοι τους.
Άξιζε το 9ωρο ταξίδι? Εννοείται πως ναι. Θα τους ξαναδώ? Καλά να είμαστε και θα ξαναπάω σίγουρα. Και ας τους βλέπω να παίζουν μόνο τάβλι στην σκηνή.
Η ίδια συζήτηση γίνεται από το 1999 και μετά, πρακτικά σε κάθε συναυλία των Maiden εδώ! Και όχι κατ’ ανάγκη εξαιτίας καπνογόνων. Το 2008 π.χ. όταν κάποιος τον σημάδευε με ένα laser, ο Dickinson αφού του απήθυνε κάποιες προειδοποιήσεις άρχισε κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού να τον βρίζει έμμετρα και μελωδικά, ενσωματώνοντας τις βρισιές στους στίχους! Την ίδια αντιμετώπιση είχε και το 2011 για τα καπνογόνα! Νομίζω είναι πλέον κάτι σαν έθιμο, ξέρεις ότι θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο live και προφανώς για κάποιους η εμπειρία είναι… λειψή χωρίς ένα τέτοιο σκηνικό!
Έχω την αίσθηση ότι ο Bruce, πιθανότατα λόγω των γεγονότων το 1999, ανεβαίνει στην εδώ σκηνή με αρνητική προδιάθεση. Έχει βέβαια τα δίκια του, τα καπνογόνα εγκυμονούν κινδύνους για το κοινό πρωτίστως, άλλωστε οι Μaiden είχαν την ατυχία να είναι παρόντες στο Donnington το 1988 με την τραγική κατάληξη και τον θάνατο δύο οπαδών κατά τη διάρκεια του set των G’n’R - είμαι σίγουρος όμως ότι τέτοια σκηνικά όπως στην Αθήνα τα έχουν συναντήσει και αλλού.
Βεβαία υπάρχει και η λύση να μην ανάβουν καπνογόνα εκπρόσωποι του “καλύτερου κοινού στον κόσμο”, αλλά τι κάθομαι και σκέφτομαι τώρα!
Σε καποια φαση χτες ενας …πεταξε εναν αναμμενο πυρσο μεσα στον κοσμο
Πωπω, out of sync με την μπαντα του για κανα λεπτό.
Οκ, με τα μπινελίκια, αλλα γελασα πολυ και με τις κινησεις που του εκανε αργοτερα με το χερι του
Θεωρω οτι θα μπορουσε να το χειριστει καλυτερα.
Τραγική διαρύθμιση του χώρου. Είναι αυτό που έλεγα και στους scorpions, δεν κοιτάνε να επιβραβεύσουν τους μπροστά αλλά να τιμωρήσουν τους πίσω, ακόμα κι αν έχουν πάρει 80 γαμημένα ευρώ εισιτήριο που δουλεύουμε 3 μέρες για να τα βγάλουμε.
Μπροστά αριστερά δεν πέρασα καθόλου αλλά φαίνεται να παίζανε μπάλα.
Πλησιάζω στα 35 πλέον και η λογική μου τείνει προς το “ή στα ακριβά ή καθόλου”,ειδικά για μέταλ συναυλίες. Το θέμα είναι αν θα μπορώ να ακολουθήσω οικονομικά.
Απο οτι διαβάζω για το standing b, δε φαινόταν η σκηνή καθόλου, ο ήχος είχε προβλήματα και έπεφτε τρελό στριμωξίδι. Δεν κάνω τόσα χιλιόμετρα για αυτό.