Μόνο Maiden Τι ζήσαμε και πάλι γμτ !!! Επικό show για ακόμα μια φορά Up the Irons
Χωρίς το οριακά. Αν ήταν κανας άλλος κι όχι το ίνδαλμα πολλών, και έλεγε “Pakistan” ή “Albanian” συνοδευόμενο από την λέξη cunt , θα είχε περάσει λαϊκά δικαστήρια. Τραγικός απλά.
Ε κλασσικος υποβοσκων/passive aggressive ρατσισμος των Αγγλοπιθηκων - σορρυ κιολας για τη βλασφημια στο προσωπο - αλλα γιαυτο ειναι αχωνευτοι και μετα απο 11+ χρονια δε τους αντεχω.
Είπε κάποιος που ξεκάθαρα δεν εκφράζεται ρατσιστικά όπως κάτι άλλοι…
Καθε ρατσιστης ειναι πιθηκος (Βαλκανοπιθηκος, Αγγλοπιθηκος…κλπ) τωρα ακριβως τι θες να πετυχεις με το σχολιακι σου δε ξερω.
Όπως ακριβώς υπάρχουν και ελληνοπιθηκοι και τους κράζουμε
Ε άρα ας μην ανακαλύπτουμε ρατσισμούς κατά περίπτωση
Το 2008 στην συναυλία τους, είχαμε φύγει μαύροι απο τα καπνογόνα. Εβαζα χαρτί στη μύτη μου και είχε γεμισει μαυρίλα από τον καπνό.
Όταν δίνει κάποιος 80 ευρώ σε μια εταιρεία, περιμένει επαγγελματικό ελέγχο και καλύτερη αντιμετώπιση από την διοργάνωση.
γι αυτό και πλέον δεν πηγαίνω πλεον σε τέτοιου είδους συναυλίες.
Η ευθύνη είναι της διοργανώτριας. Έλεγχος και άνθρωποι μέσα στον κόσμο, όποιον τσακώσουν βουρ έξω.
Δεν ανακαλύψαμε τίποτα. Το σχόλιο του Μπρους ήταν ρατσιστικό. Το ίδιο ακριβώς ρατσιστικό με το αν έλεγε ο Ρουβάς κάποιον “Πακιστανό μαλακά”. Πώς ακριβώς το αρνείσαι αυτό?
Αν γυρνάς τον κόσμο και είσαι στο Πακιστάν τι θα πεις δλδ? Ισπανέ Μαλάκα? Όταν λέει Greek Cunt και όχι Greek Cunts δεν βλέπω το πρόβλημα.
Political correctness is a social disease
Δεν το αρνούμαι.
Το βρίσκω βλακώδες να εστιάζει κάποιος εκεί.
Στην Ελλάδα ήταν. “Υou greek cunt” είπε. Λογικό.
Και δεν προσβλήθηκα και δεν το βρήκα ρατσιστικό και δεν καταλαβαίνω γιατί το ότι εσύ προσβλήθηκες πρέπει να είναι ο κανόνας για όλους μας.
Ακόμη περισσότερο βέβαια αν βρίσκεις προσβλητικό και ρατσιστικό το “greek cunt” αλλά όχι το “αγγλοπίθηκος”.
Ε ναι ρε παιδιά. Αν τον έλεγε σκέτο cunt θα ήταν οκ τώρα που τον είπα greek cunt πάει πολύ. Είναι σαν το ρε μαλακά, εγώ τα ρε δεν τα σηκώνω
Αφού δεν τα βρίσκουμε στο “Greek” του πράγματος, γιατί δεν αναλύουμε το “cunt” καλύτερα που αποκαλύπτει και το σεξιστικό του πράγματος και μέχρι τώρα δεν το 'χει ακουμπήσει κανείς;
Γύρος β΄.
Την περιμένω όλη μέρα αυτή τη στιγμή.
Μπορεις απλα να πεις “Μαλάκα” αν θελεις σωνει και καλα να βρισεις.
Τι ακριβως political correct υπαρχει στην μη ανοχη του ρατσισμου?
Θυμισε μου να βρω βλακωδες οταν εστιασεις σε καποιο κοινωνικο προβλημα στην Ελλαδα την επομενη φορα τοτε
Α ενταξει, παω κι εγω στο Μεξικο για διακοπες τοτε κι αν μου γαμησουν το μπουριτο να πω “you mexican cunt” , καλα θα παει αυτο.
Που ακριβως ειπα οτι πρεπει να ειναι ο κανονας για ολους σας? Επισης, που ειδες οτι προσβλήθηκα? Εσυ αν κραξεις καποιον Ελληνα νοικοκυραιο που γκρινιαζει για τους παρανομους μεταναστες στην Σαμο θιγεσαι δηλαδη? Ή δεν επιτρεπεται να καυτηριασουμε τον ρατσισμο οταν προερχεται απο τον υπερτραγικο εθνικιστη της πουτσας τον Ντικινσον?
Δεν συμφωνω με την χρηση της λεξης αγγλοπιθηκος απο τον Evil, μονο που ο ιδιος διευκρινισε οτι την χρησιμοποιησε για τους Αγγλους ρατσιστες.
Ο φανμποησμος ειναι κακο πραγμα. Ξαναλεω, αν το ιδιο το εκανε ο Ρουβας στα Τιρανα και ελεγε “Αλβανο μαλακα” καποιον οπαδο του που θα αναβε καπνογονο στο “Σε θελω Σαν Τρελος”, οι ιδιοι που ξεπλενετε τον Ντικινσον θα ειχατε βγαλει τον Ρουβα φασιστα, χρυσαυγιτη, ρατσιστη κι ενα σωρο αλλα.
Έβγαλα τελείως off την κουβέντα
Προσωπικά μου στραβοφανηκε γιατί ενώ είχε ήδη ρίξει μερικά μπινελικια (cocksucker κλπ) μου φάνηκε σαν να είχε έμφαση στο Greek cunt, σαν να είχε τόνο υποτιμητικό.
Τώρα τα γαϊδούρια τους ελληναρες είμαι ο πρώτος που θα τους βρίσει
Το ότι θα με έλεγαν και φανμπου των Maiden επειδή έχω μια άλλη γνώμη, με ξεπερνάει αλλά το προσπερνώ.
Κατά τα άλλα, όπως ωραία τα εξήγησε λοιπόν ο Evil εδώ, μπορεί να τα εξηγούσε και ο Bruce άμα τον είχαμε στην παρέα μας.
Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει μπορεί να πιάνεται από λέξεις για να επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα που έτσι κι αλλιώς είχε (στην περιπτωσή σου “υπερτραγικός εθνικιστής της πούτσας”).
Επισης, αν το έκανε ο Ρουβάς στην Ελλάδα σε κάποιον άλλης καταγωγής θα 'ηταν διαφορετικό.
Αν έλεγε έναν γάλλο στο Παρίσι “chatte française”, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα άνοιγε ρουθούνι.
Γενικά, πολύ κουβέντα για το τίποτα έγινε με αυτό το “greek cunt”…