Eδώ μια ακόμη ρατσιστική επίθεση του Bruce σε Άγγλους αυτή τη φορά.
H διαφορά νομίζω είναι πως το Camden Cunt οι Άγγλοι το κάνουν bootleg, εμείς το κάνουμε ευκαιρία για να πει ο καθένας τα δικά του.
Εγώ ομολογώ πως δεν έχω πρόβλημα θέμα να είμαστε οι “smoke bomb greek cunts”.
Όχι αυτά τα δυο, από τα καλύτερα του σετλιστ!! Για το blood brothers συμφωνώ, φανταστείτε να παίζανε κανενα to tame to a land στη θέση του, ωχ, ωχ, ωχ !!! Ή το 22 Acacia Avenue?
Σε ευχαριστω για το λινκ ομως, το εβαλα στο 2:50 με βαση τα σχολια και ξερασα με την συμπεριφορα του ζωου.
Τα συμπερασματα μου εχουν βγει απο πολλαπλες περιπτωσεις που επαληθευουν τα φρονηματα του παπαρα, και δεν προηλθαν απο το πουθενα. Δεν περιμενα να αποκαλεσει “Greek Cunt” καποιον χθες το βραδυ.
Δεν ειναι το ιδιο, και ο εθνικισμος ρατσισμος (και οχι μονο) οπως ξερεις πολυ καλα εξαρταται απο τις σχετικες θεσεις εξουσιας και ισχυος.
Εν τελει, οπως κανεις κηρυγμα και μου λες οτι εχεις το δικαιωμα να μην προσβληθεις, κι εγω εχω το δικαιωμα να καυτηριασω την συμπεριφορα του μαλακα. Και ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι.
Έχεις δίκιο.
Μπερδεύτηκα με το Βρετανικό Camden.
Άρα είναι ρατσιστής και με τους Αμερικάνους το κάθαρμα.
Όπως και να έχει, ξέπλυμα κάνει κάποιος όταν υπάρχει κάτι να ξεπλύνει.
Τώρα υπάρχουν 2-3 διαφορετικές απόψεις που κακό δεν είναι να ειπωθούν.
Κακό βρίσκω το ότι θεωρείς πως είμαι φανμπους, ξεπλυματίας και δεν ξέρω τι άλλο, επειδή δεν συμφωνούμε.
Σαφέστατα θεωρώ πως το τραβάς από τα μαλλιά για να αποδειχθεί κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία δεν το ένοιωσε και μια χαρά χειροκροτούσε όσο ο Bruce έβριζε τον τύπο με το καπνογόνο και μετά τους αποθέωσε.
Όλα τα άλλα είναι τώρα για να έχουμε να λέμε.
Παιδιά, το ξεχειλώσαμε “λίγο”. Πολλή ανάλυση για τον εκνευρισμό μιας στιγμής. Οκ, αντιεπαγγελματική αντίδραση, συνέχισε όμως και στα υπόλοιπα τραγούδια δεν υπολειπόταν σε τίποτα, απόδοση και σόου, ίσως με ένα κλικ κατεβασμένη διάθεση, αλλά με επαγγελματισμό. Ας κρατήσουμε τα σημαντικά και ας μην αφήσουμε μια κακή στιγμή να αμαυρώσει ολόκληρη τη συναυλία.
Εμένα με πείραξε που έφυγε κ γάμησε το Number of the Beast σαν πεντάχρονο. Το greek cunt δε με άγγιξε ως ρατσιστικό. Ναι, αν ο Ρουβάς έλεγε Αλβανέ μαλάκα θα το έβρισκα ρατσιστικό, επειδή έχουμε προϊστορία μαζί τους, αλλά αν έλεγε π.χ. Ρουμάνε μαλάκα ή Ούγγρε μαλάκα και πάλι δε θα με άγγιζε.
100% λάθος όσων έφεραν και άναψαν καπνογόνα, το greek cunt ακούγεται ρατσιστικό, δικαίωμά του να αντιδράσει να τραγουδάει εκτός ρυθμού και να κάνει ο,τι θέλει, 100% η ευθύνη βαραίνει τους διοργανωτές, 100% λάθος οι Maiden που είπανε “thank you greece” σκέτο, αντί να πουν και “υπήρχαν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας στη διοργάνωση” όταν μάλιστα απ’ ότι λέτε κάθε φορά κάνει μανούρα γι’ αυτό το πράγμα. Κανονικά το πράγμα θέλει καταγγελία
Καθεστε και λετε για greek cunt, καπνογονα κλπ. Για την ταμπακιερα του Maiden family στην οποια αναφερθηκε ο Bruce θα πει επιτελους κανεις η’ θα συνεχισετε να κανετε τις παπιες;
Οσο για τα “ρατσιστης” κλπ, ο Bruce και ο καθε Bruce μαλλον ειναι τοσο ρατσιστης οσο του επιτρεπουν τα παρα πολλα λεφτα που βγαζει ανα τον κοσμο.
Eν τω μεταξύ, εκεί με τη maiden family είχε κάνει κάνει και τον πρόλογο “ελάτε από όλο τον κόσμο, δεν μας νοιάζει από που είστε, από που έρχεστε, ποιοι είναι οι γονείς σας” κτλ…