Ακριβως οπως και ο Bruce
Ώπα, ΩΠΑ, πρέπει να το πάω αρκετά πιο πίσω να δω πώς έγινε αυτό το escalate.
Καλό και ευγενικό παιδί ο Πάνος, αλλά δυστυχώς επικοινωνιακά δεν το έχει. Τα βίντεο του είναι άθλια.
Να πω την γνώμη μου : Απλα βαρεθηκα ολη αυτη την ανάλυση μετα τη συναυλία.
περιμενω εδω και 2 μερες τι θεση θα παρουν καποιοι “μεταλοπατερες” ινφλουενσερ. ειλικρινα παντως οτι και να πεις για την διοργανωτρια ειναι λιγα. οσο για τα βιντεο του Πανου Metal Reactions πολυ αναλυση.
Μετά το 18ο λεπτό αρχίζει και λέει ασυναρτησίες. Και κυρίως μέτα το 20ο λεπτό που αναφέρεται στις εγχώριες παραγωγές και συναυλίες.
Edit: έσβησα τη λέξη “μ^$^&$κια” γιατί δεν ήταν σωστή εκ μέρους μου. Αντικαταστάθηκε με τη λέξη “ασυναρτησίες”
Σε αυτά που λέει για τις εγχώριες παραγωγές, αν και γίνεται υπερβολικός ο τρόπος του, προσωπικά συμφωνώ. Κλίκες και αρπαχτές. Φωτεινή εξαίρεση το Release, οπού και εκεί επίσης υπάρχει έλλειμμα ελέγχου κατά την είσοδο.
Ολοκλήρωσα (με μεγάλο κόπο είναι η αλήθεια) τη προβολή του βίντεο.
Αυτό που είπε για τον Hetfield μάλλον το είπε πάνω στα νεύρα του. Εντλώς άκυρο και λάθος.
Γενικά (αν και υπερβολικός) δεν έχει και άδικο σε αυτά που λέει.
Edit: έσβησα τη λέξη “μ^$^&$κια” γιατί δεν ήταν σωστή εκ μέρους μου. Αντικαταστάθηκε με τη λέξη “Λάθος”
Αυτό που λέει για το Steve Harris ότι έχει σπάσει το είχα παρατηρήσει κι εγώ σε πρόσφατα βιντεάκια. Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φθορά του χρόνου.
Επίσης αυτό που λέει ότι η προσέλευση 40.000 ατόμων δεν μπορεί να χτίσει στο μέλλον κάτι μεγαλύτερο, προφανώς δεν μπορεί όταν βάζεις 80 και 90 ευρώ εισιτήριο.
Μπες στα σοσιαλ που είναι ήδη ξεχασμένο θέμα, τα φόρουμ “υπάρχουν” για τεκμηριωμένες απόψεις και αναλύσεις που επιτρέπουν την ασύγχρονη επικοινωνία. Αν θες τη γνώμη μου, αυτή η επικοινωνία είναι κάτι που έχει εκλείψει και τα αποτελέσματα αυτής …
Διαφωνώ σε αυτό
Οι συνθήκες που δημιουργεί ο διοργανωτής δεν μπορουν να χτίσουν κάτι καλύτερο όχι η προσέλευση του κόσμου που ήταν ξανά καλή
Περίμενα περισσότερο κόσμο δεν θα πω ψέματα , αλλά για μια αμιγώς και κλασική μέταλ μπάντα είναι δύο συνεχόμενα 35αρια - 40ρια . Πιστό κοινό οι Μειντεναδες αλλά η μεταλ κοινότητα είναι μικρότερη στην Ελλάδα τι να κάνουμε , δεν είναι στην κουλτούρα μας
Οι τιμές και το επίπεδο διοργάνωσης είναι το θέμα . Οι τιμές λιγότερο
Εγώ επιμένω ακόμα ότι GnR θα έφερναν τα ίδια και λίγο παραπάνω …και οι Μεταλλικα στα ίδια και παραπάνω
3 ραδιόφωνα έχει η Αθήνα για ροκ. 10 φορές την ημέρα ακούω Metallica & Guns …Maiden τις μισές . Θα πήγαινε κόσμος σε ένα μεγάλο εμπορικό όνομα
Οι τιμές ήταν συμπαθητικές (τσιμπημένες αλλά όχι απαγορευτικές). Η διοργάνωση στα όρια του άθλιου. Η προσύλευση ικανοποιητική.
Αυτό που δεν βόλεψε καθόλου είναι η ημερομηνία. 16 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, είναι κακή ημερομηνία για να κάνεις ρεκόρ και να έρθον 50-60χιλ . Νομίζω ότι Μάιος/Ιούνιος/Σεπτέμβριος είναι οι καλύτεροι μήνες για συναυλία τέτοιου μεγέθους στην Αθήνα. Είναι και οι θερμοκρασίες πιο ανθρώπινες
edit: Πρόσθεσα και τον Σεπτέμβρη γιατί ένας συνάδελφος μου την είπε, ότι Ιούνιο γράφουν πανελλήνιες τα παιδιά
Δεν συμφωνώ καθόλου ότι λέει μαλακίες, αλλά έτσι από περιέργεια αν είχες χρόνο θα ήθελα να μας πεις που και σε τι ακριβώς διαφωνείς.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει αν είχα πάει και είχα Standing B εισιτήριο. Δεν υπάρχει αυτή η χώρα, η απατεωνιά και ο σταρχιδισμός σκάνε από παντού, δεν μπορείς καν να προβλέψεις από που θα σου’ρθει. Καπνογόνα παντού, κανένας έλεγχος, ούτε τουαλέτες με σαπούνι λέει δεν είχε και το φτηνότερο εισιτήριο ήταν €80. Τι να πω ειλικρινά.
Ερώτηση: Είναι καλύτερο να βλέπεις συναυλία από το απέναντι πέταλο στο κάτω διάζωμα ή από τα πλαινά πέταλα πιο κοντά στη σκηνή στο άνω διάζωμα; Αυτό με παραξένεψε γιατί δεν ανοίξανε τα πάνω διαζώματα δλδ.
Διαφωνώ γιατί λέει αερολογίες. Ότι και καλά τα παίρνουν μεταξύ τους τα φράγκα κάποιοι λίγοι και άλλα τέτοια. Λες και είναι καμία βαριά βιομηχανία του θεάματος. Δηλαδή θα δώσω 20ευρώ να παρακολουθήσω 7-8 εγχώριες μπάντες και υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία και κυκλώματα από πίσω που βγάζουν λεφτά κάποιοι λίγοι. Αν γνωρίζει πρόσωπα ας μιλήσει ανοιχτά. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες.
Τέλος πάντως,… δεν είμαι και κανένανς μαθουσάλας των συναυλιών. Όπου θεωρώ ότι περνάω καλά πάω, και όλα είναι κομπλέ. Αλλά ειδικά σε μικρά gigs των διακοσίων-πεντακοσίων ατόμων δεν θεωρώ ότι έχω εξαπατηθεί.
Καλησπέρα. Ευχαριστώ όποιον πόσταρε το βίντεο. Αυτό που είπα για τον James ήταν λάθος μου. Το είπα πάνω στα νεύρα και την παρόρμηση μου. Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν μπορώ άλλο αυτές τις «κόντρες» με το Metallica vs Maiden. Ζήτω συγνώμη, και θα το κάνω και δημόσια το βράδυ από το σπίτι. Ανεξάρτητα τα νεύρα μου, δεν είναι δικαιολογία αυτό και δεν έπρεπε να το πω.
Συγνώμη και πάλι.
Πάνος Πετροπουλος.
Αν μιλάμε για το συγκεκριμένο κομμάτι, τότε ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει τα thread και τα παράπονα εδώ και λίγα χρόνια για το Up the Hammers και τον διοργανωτή οπότε λογικό είναι να σου φαίνονται κάπως τα λεγόμενα του. Αλλά πίστεψε με…με όση δόση υπερβολής και αν πασπαλιζει τα λεγόμενα του, υπάρχει τεράστια δόση αλήθειας για τη φάση: διοργανωτές -προσκλησεις-Metal Hammer-promotion. Απλώς μας φαίνεται κάπως γιατί τα λέει κάποιος που έχει βήμα (δεν γνωρίζω αν είναι εντελώς ανιδιοτελής ο σκοπός του, αυτό το συζητάμε) και δεν είναι απλώς συζητήσεις που γίνονται και μένουν μεταξύ μας στις μπυροκατανυξεις.
οκ, κατανοητό. Έχω λίγους φίλους που ακούνε μέταλ, άρα και αναλογικά ελάχιστες πηγές πληροφόρησης σχετικά με inside καταστάσεις.
Απλά γενικά δεν τη ψάχνω και πολύ με θέματα οργανωτικά και παρασκηνιακά. Αν γουστάρω πχ μία μπάντα και γουστάρει και η παρέα, πάμε. Αν στραβώσει η φάση, και το event πατώσει για διάφορους λόγους, προφανώς θα πέσει κράξιμο και την επόμενη φορά που θα πάμε θα είμαστε πιο προσεχτικοί.
Για να σε πραλάβω, δεν ανήκω στους λογόμενους “φασαίους”. Είμαι παλιός μεταλλάς (όπως και εσύ άλλωστε) και γνωρίζω το μέταλ (όπως άλλωστε το 90% εδώ μέσα).
Τώρα για τα υπόλοιπα (Metal hammer, προσκλήσεις κλπ κλπ), σόρρυ, δεν το κατέχω καθόλου. Θαρρώ ότι σίγουρα παίζονται πολλά οικογενειακά, αλλά δυστυχώς εδώ δεν είμαστε Γερμανία ή Γαλλία, όπου εκεί υπάρχουν περιοδικά, σαιτ, εταιρείς και άλλα πολλά που παίζουν μπάλα.
Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα οι διοργανωτές του release να κάνουν το μεγάλο βήμα και να διοργανώσουν μία πολύ μεγάλη συναυλία (επιπέδου rammstein/metallica/maiden κλπ) ώστε να πετύχουμε επιτέλους μία ΜΕΓΑΛΗ συναυλία με σεβασμό στον πελάτη και να αλλάξει ο συναυλιακός χάρτης της χώρας, μια για πάντα.
Αν η συναυλία ήταν στην Αμπούτζα και έλεγε “you black cunt” θα έλεγες άλλα.