Κρατήθηκα πολύ να μην ποστάρω γιατί προφανώς διαφωνώ με όλους (σχεδόν) εδώ πέρα, αλλά επειδή βρήκα λίγο χρόνο τώρα ας πω τα δικά μου:
Ήμουν σχεδόν δίπλα στον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ με τον πυρσό. Φαίνεται και στα βιντεάκια ότι μπροστά του ήταν 4-5 ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες και δεν πήραν χαμπάρι ότι ο Dickinson έφυγε από τη σκηνή.
Στο Trooper, αμέσως μετά το σκηνικό ρε μαλάκες, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, άναψαν πάλι πυρσοί. Είδε κανένας το βλέμμα του Dickinson στην οθόνη; Γιατί εγώ το είδα, ακριβώς όταν άναψαν οι πυρσοί. Κάποιοι από τον κόσμο τους πετούσαν νερά και ποτήρια, αλλά δε συγκινήθηκαν, προφανώς.
Όσοι σπάνε πούτσες (συγγνώμη αν θίγω κανέναν προσωπικά ε) για το ότι θα μπορούσε να το χειριστεί ευγενικά ο Dickinson, ορίστε παιδιά:
Ευγενικά, ωραία, “μάγκες δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε εδώ πάνω”, όλα κουλ; κουλ. Και καπάκι πυρσός και στροφές και άντε γαμηθείτε γαμώ τις μάνες σας όμως, μετά φταίει ο Dickinson που “σπάει μπάλες”.
Εδώ; Μαλακία του που δεν τραγούδησε σωστά τον στίχο, προφανώς έπρεπε να μας πάρει και ένα τσιμπούκι και να ζητήσει συγγνώμη στο τέλος.
Όσοι (παργαλάτσε δεν πάει μόνο σε σένα, η αφορμή ήταν, το διάβασα από πάρα πολλούς) θέλατε να το χειριστεί “επαγγελματικά”, γιατί στραβώσατε που μετά έβγαλε όλο το λάηβ “επαγγελματικά” και δεν έκατσε να χαιρετήσει στο τέλος και δεν ξέρω τι; Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται ρε παιδιά. Νευρίασε, μετά νευρίασε που αντέδρασε έτσι σαν μαλάκας λόγω του ΜΑΛΑΚΑ από κάτω, και μετά το λάηβ βγήκε στον αυτόματο.
Τελειώνοντας, εγώ δηλαδή γιατί πραγματικά κούραση η φάση, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ήταν μαλακία του να βρίσει τον πουτάνας γιο με τον πυρσό. Αλλά προς το παρόν, “ξεπλύματα” με λίστεριν εγώ βλέπω μόνο για τον συγκεκριμένο και για το δικαίωμα να έχουμε πυρσούς στα λάηβ, τι να πω, βλέπω τόσο διαφορετικά τα πράγματα που μπορεί να κάνω εγώ λάθος αλλά όσο βλαμμένα είναι τα πρωτοσέλιδα της ελεύθερης ώρας τόσο βλαμμένοι μου φαίνονται και όσοι λένε σοβαρά “γήπεδο είναι, και στον λεξ άναψαν, δεν είναι μέγαρο ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ” και γενικά
Ο Dickinson δε θέλει πυρσούς. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ρε, πέρασε καρκίνο, κόβιντ, δεν έχει σημασία, δε θέλει ρε ΜΑΛΑΚΕΣ, το ξέρετε, το έχει πει, 23 χρόνια γαμώ τις μάνες σας, και ο άλλος έχει το παιδί στον ώμο και τον πυρσό στο χέρι. Δεν είναι συζήτηση “ναι αλλά κάτσε να δούμε αν ο Dickinson έχει άδικο και θα έπρεπε να θέλει πυρσούς”, όποιος δεν το καταλαβαίνει μακάρι να του σκάσει πυρσός στη μάπα στο επόμενο λάηβ, ή καμιά μπουνιά στο πρόσωπο, “μέταλ είναι, τι είμαστε, φλώροι;” κλπ
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνείτε, καταλαβαίνω ότι είναι φόρουμ και έχουμε ο καθένας την άποψή του, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όσοι δεν ήταν στο λάηβ και δε γουστάρουν την μπάντα να έχουν 20 ποστς στο θρεντ (δικιά μου παραξενιά αυτή) αλλά φόρουμ είναι και ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, όλα κομπλέ, αλήθεια.
Αλλά, το να γράφει κάποιος ΣΟΒΑΡΑ ότι “και στον θανάση παπακωνσταντίνου άναψαν περισσότερα καπνογόνα και δεν είχε θέμα η μπάντα” εγώ το βλέπω γελοίο και δε θα έμπαινε ούτε στο κουλούρι, συγγνώμη αν προσβάλω τον χρήστη που το έγραψε, αλλά αυτά τα βλέπω σε κάτι καψιμι και επιτροπές και πάλι τα κοροϊδεύω, να τα γράφουμε εδώ είναι κρίμα, νομίζω, εγώ.
τλ;δρ, όπως είπε και ο fearraven πιο πάνω, στην επόμενη περιοδεία πάμε εξωτερικό να τους δούμε σε ανθρώπινες συνθήκες και όχι με μπάσταρδους έλληνες διοργανωτές.