Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Ναι απλά εδώ είπε “the motherfucker with the flare” και έκανε και την κίνηση για τον πυρσό, νόμιζα ότι φαίνεται στο βίντεο (2:35)

Μαγκες ολοι ειδαμε τι εγινε στo video της συναυλιας του 1999. Έκανε πατατηρηση τεκμηριωμενα (θα τραυματιστει/καει κανεις και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε εδω πανω) και τον γράψανε στην κλάρα τους.

Βλεποντας το video αυτο (οσοι απο εμας θεωρουμε υπερβολικη την αντιδραση του Dikcinson) καταληγουμε στο οτι θα ειχε το ιδιο αποτέλεσμα (μανουρα) με όποιον τροπο και να το χειριζόταν.

Οσον αφορά το χαρακτήρα του, δεν ξερω αν πραγματικό μας ενδιαφέρει ως λατρεις της μουσικης των Iron Maiden αν ειναι ανθρωπινος/επαγγελματιας ψυχρός ή καλος άνθρωπος ή καθικι.

Επρεπε να κανει ο,τι και ο Murphy, να δω μετα αν θα τον βριζαμε ολοι η’ οχι :stuck_out_tongue:.

Για το αν το Greek ηταν ρατσιστικο: πολυ πιθανο, δε θα το μαθουμε ποτε. Αν ηταν, προσωπικα γελαω με το να με θεωρει κατωτερο ενας ξεπεσμενος πρωην δυναστης του κοσμου. Στην πραγματικοτητα αν κουβαλαει τετοια μυαλα ειναι ο ιδιος κατωτερος απο μενα. Δεν προσβαλλομαι, απλως τον καταχωρω εκει που πρεπει.

Εγω παντως πιστευω οτι του ξεφυγε πανω στον εκνευρισμο του και του βγηκε αυθορμητα. ΟΛΟΙ αυτοι κοιταζουν πρωτα-πρωτα να μη στενοχωρησουν κανεναν πελατη τους.

14 Likes

@Silent_Winter @Clairvoyant

Αυτο εγινε πριν μερικες μερες με 20κ κοσμο

3 Likes

@LedZep

Κι αυτό έγινε λίγες μέρες μετά στο κλειστό του ΟΑΚΑ στους Βήτα Πεις

Εγώ πάντως πέρα από τον Λεξ Λούθορ δεν ήξερα άλλον …

Έντιτ. Οκ, το έγραψε κ ο @Clairvoyant , έρχομαι δεύτερος.

1 Like

Επιτέλους ένας το είπε.

1 Like

Παρεμπιπτόντως γνωστή μου -άσχετη με το μέταλ- η οποία είναι πολύ της θρησκείας, όταν γνωστοποιήθηκε στα σόσιαλ το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας πέταξε το απίθανο:

Τέτοιες μαλακίες γράφουν και για αυτό δεν πηγαίνει ο κόσμος στην εκκλησία !!! (νταξ ο καθένας με το νταλκά του)

3 Likes

Εγώ απλά πιστεύω πως έχει συνδέσει αυτή την κατάσταση με τα καπνογόνα και την Ελλάδα γι αυτό πέταξε το Greek cunt.

2 Likes

Καλα δεν εχετε βαρεθει μια βδομαδα μετα;

9 Likes

Τα 6666 νόμιζα θα έγραφες

1 Like

Δεν το παρατάμε! Έχω υλικό από το πώς χειρίστηκε ο Liam φάση με πυρσό, πιο επαγγελματικά :stuck_out_tongue:

2 Likes

10 Likes

Εγώ το έφαγα το παστέλι μου στο διάλειμμα

Εγώ ακόμα κλαίω την γαμάτη καραμουζα που μου πήραν οι μπάτσοι στο σεφ, στον τελικό του 87…

2 Likes

το greek cunt ήταν αναγκαίο να ειπωθεί για να ολοκληρωθεί η επίκληση στον σατανά.

δεν κρατούσε ο οπαδός σωστά το καπνογόνο και δεν προχωρούσε σωστά η τελετή. η διακοπή του 666 number of the beast λίγο έλλειψε να εκτροχιασει την διαδικασία.

Γύρισε ο Bruce πίσω αφού συγκέντρωσε όλη την αρνητικη του ενέργεια :japanese_ogre::japanese_ogre:

praise Satan you Greek Cunt!!!

1 Like

Για τους λάτρεις της στατιστικής ήταν η τρίτη φορά που είδα μέιντεν και ισοφάρισαν στην πρώτη θέση των ξένων headline acts που έχω δει τους WASP (αν δεν είχαν κόψει να τους φέρνουν παίζει να τους είχα δει άλλες 2-3 φορές). Επίσης 3 φορές έχω δει και Saxon αλλά τις 2 ήταν support (σε maiden και motorhead).
Ζηλεύω λίγο όσους έχουν πάει σε αγαπημένα τους συγκροτήματα Χ10-20 φορές αλλά ίσως δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία σε ακούσματα και απλά ακολουθούν πιστά, συναυλιακά 3-4 μπάντες

12 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: