Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Τη βρετανική την κυματίζει έτσι κι αλλιώς στο trooper, αλλά πάντα κυματίζει και μία ακόμα της χώρας που βρίσκεται. Λες να κυμάτιζε 2 βρετανικές εκεί; Μπορεί.

Πιο πολλοι ειναι στο roadcrew των Maiden, παρα οι μονιμοι κατοικοι του Γιβραλταρ. Ισπανικη σημαια θα ηταν πιο ταιριαστη και δεν θα του ελεγε κανεις τπτ, μονο ισπανους θα ειχε στο γηπεδο.

Μα καλά πιστεύει κανείς ότι ο Μπρους θα παει σε περιοχή που ανήκει στη Βρετανία και θα σηκώσει άλλη σημαία? Ο τύπος νομίζει ότι είναι ακόμα αυτοκρατορία…

Δεν το πιστευω το τι συζητάμε! Μπραβο μας !

3 Likes

Σιγά το Γιβραλτάρ η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι τι κάνουν στην Αργεντινή που βλέπουν το union jack και βγάζουν αφρό απ το στόμα λόγω Φώκλαντ…

Τρολάρω βασικά δεν περιμένω απάντηση αλλά μια απορία την έχω :stuck_out_tongue:

4 Likes

Αραγε αν παιζαν στο Ληξούρι θα υψωναν σημαια απο το Αργοστόλι;

13 Likes

Κι εγω μπαχαλακιας ειμαι, μην νομιζεις.

2 Likes

Και εκεί θα μπορούσε να σηκώσει Βρετανική σημαία πάντως

5 Likes

Νομίζω τα Μάλια και η Ζάκυνθος είναι τα πλέον κατάλληλα σημεία για ανέμισμα βρεττανικής σημαίας

2 Likes

Η αλήθεια είναι πως σε πολλές χώρες θα (έπρεπε να) προκαλούσε ακραίες αντιδράσεις απέχθειας η βρετανική σημαία, έστω κι αν “οσα οι Βρετανοί επιχειρουσαν με το νυστέρι, οι Αμερικανοί τα κανουν με την βαριοπουλα” (Copyright: W. Churchill)

Μεταξύ αυτών και η χώρα μας, κι ας μην είχε πότε επίσημα την ιδιότητα της αποικίας.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, up the Irons, ευκολως εννοείται αυτό!

3 Likes

Θα απαντήσω σχετικά με το κοινό γιατί έμενα Βαρκελώνη για 2 χρόνια και είδα γύρω στις 7-8 συναυλίες τούτα τα χρόνια (metallica, priest, ozzy, arctic monkeys, helloween, rhapsody, megadeth, scorpions κι άλλες που ξεχνάω).
Οι καταλανοί μεταλοπατέρες δεν παλεύονται! Ότι πιο ξενέρωτο έχω ζήσει σε κοινό. Πολύ λιγότερο τραγούδι και 0 “χοροπηδηχτό”. Είχα δει σκηνικά ανθρώπων να τσακώνονται επειδή κάποιος χοροπήδησε λίγο και τους ακούμπησε. Γενικά πάντως οι καταλανοί και σαν άνθρωποι δεν παλεύονται XD

Αντίθετα, στους arctic monkeys που είχε πιο νεανικό (και international) κοινό είχε γίνει πολύ περισσότερος χαμούλης σε σχέση με τους metallica.

2 Likes

Τυχαίο “αριστούργημα” που βρήκα on line
( Χαβαλε κάνω,μην πέσετε να με φάτε :stuck_out_tongue: )
1659559777383

Μπορει γενικα να ειναι ετσι, σιγουρα ξερεις πολυ περισσοτερα αφου εχεις ζησει εκει. Στη συγκεκριμενη συναυλια παντως το κοινο ηταν φωτια, αυτο μπορω να το υπογραψω.

1000 πόστ. Καλά πάει αυτό

1 Like

…και τρεις εβδομάδες μετά το γεγονός, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο για το live των Maiden!
Δεν βλέπω βέβαια αγγελίες για πωληση εισιτηρίων κατόπιν εορτής, αλλά δεν θα το αξιολογήσω σαν ιδιαίτερα σημαντικό αυτό!

4 Likes

Καμιά γνώμη για τα καπνογόνα και για το κράξιμο του Bruce δεν είδα και ανησυχώ

Δε το βρίσκω από επίσημη πηγή βέβαια, το βάζω για επιπλέον συζήτηση :smile:

Ωραίο fan art

6 Likes

Κλειστο, καπνογονα - δεν θα τελειωσει ουτε το πρωτο κομματι

Σιγουρα δεν ισχυει. Ειναι οι συναυλιες του καλοκαιριου με αλλες ημερομηνιες.

1 Like

No chance in hell

1 Like