οι ημερομηνίες είναι γραμμένες αμερικάνικα. Πρώτη Ιουλίου εννοεί, άρα ανοιχτό. Εννοείται δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο πάντως -δε δίνω ούτε μια πιθανότητα να τους φέρουν σε περιοδεία σεντζούτσου
Ειναι η περιοδεια που τελειωσε με ακριβως την ιδια σειρα. Σιγουρα δεν ισχυει
Το Download το 23 ξεκινάει 8 Ιουνίου αλλά οι Μέιντεν σύμφωνα με τη φώτο παίζουν 1η Ιουνίου εκεί😂
Μούφα μούφα…ούτε την ημερομηνία στο Wacken δεν έβαλαν. Σιγά μην παίξουν πάλι ΟΑΚΑ δεν παίζει . Χωριά που για κάποιο λόγο δεν βλέπω να κάνουν περιοδεία για το Senjutsu.
Δεν υπαρχει λογος να κανουν.
Έχω την εντύπωση πως ήθελαν αλλά τους πήγε πίσω και τους χάλασε τα σχέδια η κορώνα. Η Legacy θα είχε τελειώσει το 20, θα βγάζανε άλμπουμ και ύστερα θα είχε περιοδεία για αυτό. Τώρα να περιοδεύσεις το '23 για ένα άλμπουμ που έβγαλες πριν 2 χρόνια, δεν μου στέκει.
Εδώ έχουν περιοδεύσει για περιοδεία που έχουν κάνει πριν 20 χρόνια, τα 2 σας πείραξαν ;
Πιστεύω για εμπορικους λογους δε θα προσελκυσει πολυ κοσμο η περιοδεία Senjutsu. Επισης ο δισκος εχει τεραστια κομματια τα περισσότερα αργοσυρτα που στα live γινεται καπως μονοτονο.
Senjutsu ολόκληρο + remember tomorrow, heaven can wait, the loneliness of the long distance runner, journeyman, the legacy στο Μέγαρο καθιστό, ΕΜΠ1
Δεν πιστεύω οτι θα το παίξουν ολο εγω θα προτιμούσα να ακούσω Stratego/Lost in a lost world/Darkest Hour/Hell on earth και μετα ενα setlist με Remember tomorrow/Children of the damned/Strange world/Still life/Caught somewhere in time/Sevenrh Son/Afraid to.shoot strangers/Nomad/The Legacy.
Το γαμησα εντελως αλλα εχουν απειρα καλα κομματια και.μετα το 2000.
Που θα πλακωθούν για δυο (2) θέσεις στο σετλιστ;
Δυστυχώς ναι. Για μενα 3-4 κομματια επρεπε να.ειναι μονιμα και τα λοιπα να αλλαζουν.
Να σαι καλα. Γελασα.
κι εγω γέλασα αμεσως μολις τα εγραψα!
ωραια συναυλια και εξαιρετικός ΗΧΟΣ ισως καλύτερα για μενα ποιοτικα απο το Terra Vibe το 11 που τους ειχα δει πρώτη φορα στο Sonisphere
Πολυ καλοι ηταν και τοτε. Ο Dickinson σιγουρα καλυτερος απο οτι πλεον.
Αυτο που θυμαμαι πως ειχε κανει λιγο πιο μουδιασμενη τη συναυλια ηταν οτι επαιξαν το μισο (καινουριο τοτε) Final Frontier, με πολυ χλιαρες αντιδρασεις του κοινου. Στα classics βεβαια θυμαμαι πως ειχε γινει οπως παντα χαμος. Επισης τσ σκηνικα τους δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο οσο ειναι πλεον.
Ξεθαψα και το setlist
Βγήκαν τα νούμερα για τα εισητήρια. 26.000 και κάτι ψιλά λέει στν Αθήνα από 30.000 capacity. Εμένα πάντως μου φανήκαμε περισσότεροι!
Hταν καλή η μοιρασιά του χώρου μεταξύ standing A / standing B γι’αυτό
Ασχολείστε με κάτι που έγινε ένα μήνα πριν και βάλε.
Πηγή;