To πήρα από το forum των Maidenfans.
Σε τι spoilers αναφέρεται ο τίτλος; Δεν πιστεύω να αποκαλύπτεται το setlist της επόμενης συναυλίας, ε;; Δε θα το άντεχαν όσοι είναι να πάνε!
Αν στους Maiden είχε 26Κ τότε στους Scorpions πρέπει να ήταν πολλοί λιγότεροι από 30Κ που λέγανε, δεδομένου ότι ο κόσμος ήταν εμφανώς λιγότερος απ’ ότι στους Maiden.
Μπορεί (μπορεί λέω) να πουλήθηκαν πολλά μαύρα εισιτήρια για να γλιτώσουν καμιά εφορία. Πάντως το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω
Έλα μωρέ που ήταν 26k. Μόνο αν έγινε αυτο που λέει ο Primordial_hordes βγάζει λογική.
Κατ’ αρχάς 30000 capacity;
Δεν ξέρω αν ισχύει…αλλά αν ισχύει…Σουηδία 61.406 Sold out???
Ισχυουν 100% τα στοιχεία για Maiden.Το έλεγα κι εκείνη την ώρα μέσα στο γήπεδο ότι με δυσκολία έχει 30.000 κόσμο…
ΥΓ.45.000 λαό στην Μαλακάσα το 2018 δεν θα τον ξαναφτάσει κανείς και ποτέ μάλλον,ακόμα κι οι Maiden που είναι η μεγαλύτερη μπάντα στον πλανήτη…
Κρίμα , μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό το νούμερο ειδικά με την εικόνα που είχε στο ΟΑΚΑ , η οποία με παραπλάνησε γιατί φαινόταν πολύς ο κόσμος
Όπως και να έχει , είναι γνωστό ότι η μεταλ κοινότητα στην Ελλάδα είναι και μικρή και η λιγότερο πιστή συγκριτικά με τα αυτά που βλέπω στις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης με τα κατάμεστα στάδια
Μια φορά ξέσπασε , το 2018 στη Μαλακάσα , ίσως το ξανακάνει με κάποια άλλη μπάντα
Το οποίο δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό να μας επισκεφθεί όταν ο προηγούμενος δεν μαζεύει τα αναμενόμενα
στους Scorpions ειχε 45.000 χιλιάδες επειδη ημουν εκει εξέδρα
στους Iron Maiden ειχε λιγότερο πες γύρω στους 35 με 36.00 χιλιάδες
45000 ειχε στους AC/DC και σε καμια περιπτωση δεν το ειχε στους SCORPIONS , με τον μισο αγωνιστικό χώρο να ειναι φραγμενο. Πιο ρελιστικο ειναι το 23-25 SCORPIONS 28-30 maiden. Μην ξεχναμε οτι οι θύρες που ηταν ανοιχτες στο κατω διαζωμα αν ειναι γεματες χωρανε γυρω στους 15-17 χιλιαδες μάξιμουμ.
Στη Μαλακάσα το '18 είχε 36Κ.
36.000 ηταν τα εισιτήρια.Το ποσοι μπήκαν μέσα είναι άλλο θέμα…
Αυτό ισχύει για όλες τις συναυλίες.
Συμφωνώ.Το ίδιο εγινε και εκεί.Εκεινο το μισάωρο περίπου που περίμεναν οι Μειντεν για να μπεί ο κόσμος έγινε το έλα να δεις.Ήταν και φίλος μου εκεί.Έδειχνε ένας εισιτήριο,περνούσαν 5.