ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!111
Φαντάζομαι τα fees είναι ενσωματωμένα στην τιμή…
θελει ενα φιλαρακι να παρει τωρα κωδικο,γινεται?η παει αυτο?
Λογικά δε γίνεται τώρα… Στην επόμενη φάση.
ούτε ουρές ούτε τίποτα…
1805 ελεύθερες αρένα.
Στο μεταξύ, αν έκλεισες π.χ. 3 εισιτήρια με τον κωδικό και θέλεις άλλο 1 δεν μπορείς. Το λέω για όσους θέλουν να εξυπηρετήσουν κόσμο που δεν πήρε κωδικό.
Προφανώς ο κωδικός είναι μίας χρήσης, για μία συναλλαγή. Μπορείς να κλείσεις 6 ταυτόχρονα, αλλά αν κλείσεις ένα, στην ουσία το καις.
Καλή και δίκαιη η κλάψα χτες αλλά Μέιντεν είσαι αφού, είναι και πρώτη της περιοδείας και ο κόσμος έχει αγριεψει στα ταξίδια για συναυλίες, μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που θα έρθουν Ελλάδα, Ε πήρα ένα αρένα να βρίσκεται…
Όχι αλλά είναι λίγο κατσαρό το νούμερο.
Θα μπορούσε να είναι ενσωματωμένο (λέμε τώρα, 90 στρογγυλά + 15% προμήθεια = 103,50)
Πολύ είναι το να αγοράζει 1 τους 9 Αμερικανούς 1 CD τον χρόνο; Ε σόρρυ, απέχει πάρα πολύ από το πολύ
Λογικά είναι όλα μέσα
Κάτι κινείται σήμερα.Άντε δε θα ρεζιλευτούμε.Πάντως θα γίνω κουραστικός αλλά με 90 ευρώ Παρίσι, επιμένω ότι εκμεταλλεύονται την αδυναμία των Ελλήνων στην μπάντα.
ΥΓ Αγοράζω ακόμα CDs λόγω συλλογής, έχω καμία 500ριά.
εγώ δεν έλαβα ποτέ κωδικό ενώ έκανα αίτημα
Τσέκαρε και στα σπαμ σου.Λογικά θα λάβεις απλά σήμερα έχει όντως λίγη κίνηση.
Ευκολάκι σήμερα, χωρίς καθυστέρηση και άγχος. Έβγαλα 6 εισιτήρια εξέδρα γιατί θα έχω και τον γιο μου μαζί, θα είναι 7 χρονών τότε, 2η του συναυλία… Πρώτη του θα είναι οι Metallica… Με 2 τέτοιες πρώτες συναυλιακές εμπειρίες αν αλλαξοπιστήσει θα είναι έγκλημα…
Summary
ή λογική συνέχεια
Γίνεσαι κακός… Μην μου λες τέτοια…
για πείραγμα ήταν προφανώς
Έγραψα ακούγεται πολύ. Δεν είναι όμως. Αυτή ακριβως την ένσταση είχα στην δήλωση ότι πολλοί αγοράζουν μουσική.
δηλαδη τωρα εκλεισε και ανοιγει παλι το σαββατο;
ποσα χωραει αρενα;