Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Για αρένα υπολόγισε 15χιλ περίπου

:ο

και τωρα οποιος θελει περιμενει σαββατο;

μόλις μου ήρθε κωδικός και έκλεισα και γω κερκίδα
υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα πάντως

για κερκιδες;
για αρενα καποιος ειπε εμειναν λιγα.

1000 λέει,

αλλά νομίζω θα βγάλουν τα υπόλοιπα το Σάββατο

Άποψή μου είναι ότι η αρένα θα γίνει sold out, αργά ή γρήγορα, όταν ανοίξει η διάθεση και για τους υπόλοιπους

μμμ,μαλιστα…

ετσι φαινεται. μονο 1000; θα εξαφανιστουν.

ευχαριστω πολυ για τις πλροφοριες.

1000 για το σημερινό presale θα έχει, σιγά μην πουλήθηκαν 15000 στην αρένα από fan club και high priority.

2 Likes

αααα!
δεν το σκεφτηκα αυτο!!

δηλαδη σαββατο μονο απο ticketmaster;
χωρις κωδικους κλπ;

2 Likes

E ναι… τί λέμε τόση ώρα.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόθεμα, don’t worry

sory φιλε,ειμαι ασχετος λιγο με αυτα!
ευχαριστω παντως!

μπηκα και στη πριζα απο τους φιλους και ετοιμαζομαι για κωλοτουμπα μαλλον

Μην αγχώνεσαι θα βρεις εύκολα το Σάββατο

ευχαριστω και παλι!

1 Like

Το πρωί όταν έκλεισα είχε κάτι σε 8.500 αν θυμάμαι καλά. Άρα έφυγαν 7-8 χιλιάδες σήμερα.

Τώρα δείχνει κάτι σε 800. Αλλά πιστεύω ότι στη γενική προπώληση όποιος θέλει να βρει θα βρει. Τώρα στα κοντά, για τα Χριστούγεννα πχ άγνωστο.

1 Like

Τώρα έχει 5000 στην αρένα

Επειδή διαβάζω διάφορα ανεδαφικά στο τόπικ

Πήγα Ghost όπου μας έβαλαν τα κινητά σε σακουλάκια

Summary

ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΟΡΕΥΕ, ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΒΛΕΠΑΝΕ/ΜΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Summary

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ / ΑΝ ΔΙΟΙΚΕΊΤΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ/ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ / ΕΙΣΤΕ FIRST RESPONDER ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ , μην πάτε σε συναυλίες

Summary

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΟΟΓΛ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 10.000 ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΤΕ

Summary

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005 ΕΤΣΙ ΖΟΥΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ευχαριστώ που ήρθατε στο Ted Talk μου

18 Likes

ρε συ σε πολλά λάηβ ο κόσμος χορεύει, βλέπει κλπ, και δεν είναι τα κινητά σε σακουλάκι λες και είναι μπουκαλάκια σε χειραποσκευή στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

έχει να κάνει με τη μπάντα και με τον κόσμο. ντάξει δεν είναι θέμα πολυεθνικής ξερωγω, αλλά αν ο άλλος έχει αφήσει το παιδί σπίτι με τη νταντά και κάτι συμβεί;

το μέχρι το 2005 έτσι ζούσαμε δε μου λέει κάτι. αν είναι έτσι ας πάρουμε και χάρτες-βιβλία και να μη χρησιμοποιούμε gps γιατί το 2011 που πήγα Βερολίνο, έτσι πήγα και πέρασα σούπερ.

για όλα υπάρχουν λύσεις. δεν καταλαβαίνω το ψυχαναγκασμό του να “αποτυπώσω όλη τη συναυλία σε φωτό και βίντεο” αλλά δεν καταλαβαίνω ούτε τον ψυχαναγκασμό “στο κλειδώνω το γαμημένο, έτσι είναι η ζωή κλπ”

7 Likes

:clap: :clap: :clap:

Το 2ο είναι φυσική συνέχεια του 1ου. Και ως συνήθως κοντά στα ξερά, κλπ.

επειδή είμαι γονιός, θα πω - ΕΛΑ ΤΩΡΑ

δλδ αν εχεις παιδι δεν μπαινεις σε αεροπλάνο; Αν εισαι σε άλλη πόλη τι κάνεις ; τα παλιά χρόνια (και σημερα αν θες τη γνωμη μου), έχει η νταντα 2-3 τηλέφωνα, και αν σε σε βρει, θα παρει κάποιον άλλο.

όλοι οι οπαδοί που τραβανε 1000 φωτο, εχουν παιδια με νταντάδες ; ή απλά μας χαλάνε τη συναυλία, για κάτι που δεν θα δουν ποτέ ;

γενικα πάντως ίσως έχετε υπόψην ότι οι κανόνες έτσι δουλεύουν, είναι “ψυχαναγκαστικοί”, γιατι εχουμε πολλά παραδείγματα πως οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους. Φαντάζομαι έχετε δει οτι οι συναυλίες πχ έχουν κάδους αλλά και την κατάσταση των χώρων όταν φεύγει το κοινό, ε ;

5 Likes

οι καιροί όμως αλλάζουν. τη δεκαετία του 80 και του 90 ξερωγω έπαιζε ο κόσμος ξύλο με τα ματ γιατί έκανε ντου για να μπει τζάμπα. “τότε μια χαρά περνούσαμε και μπαίναμε και τζάμπα” θα πει κάποιος.

δυστυχώς (για μένα, αλλά δε βγάζω και την ουρά μου απ’εξω) το 2025, πάρα πολύς κόσμος αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία, ζει με το κινητό να είναι προέκταση του χεριού του. αυτό μεταφέρεται σε όλες τις πτυχές της ζωής του και μία από αυτές είναι η συναυλία. η συναυλία όμως δεν είναι θέατρο ή σινεμά. μπορεί κάποιους να μας ενοχλεί το κινητό, αλλά δεν είναι θέατρο.

@montecristo για να σε πειράξω, τουαλέτα πας με κινητό ή διαβάζεις τα σαμπουάν;; :stuck_out_tongue:

πάντως και κοντός είμαι, και σε πολλές συναυλίες πάω, λίγες είναι οι περιπτώσεις που με έχει ενοχλήσει πολύ το κινητό του μπροστινού μου. αλλά ναι δε θα με χαλούσε να είναι πιο alert και να κάνει πιο φειδωλή χρήση. πιο πολύ τυχαίνει να με ενοχλεί ότι έρχεται στο παρά 5 και κάθεται μπροστά μου ή/και να καπνίζει ό,τι καπνίζεται

@mixalis_purple - στην τουαλέτα σου, μπαίνουν και άλλοι και προσπαθούν να κοιτάξουν κάτι και τους μπλοκάρεις με το κινητό ; Στη δική μου, όχι. :joy:

Αν ναι, έχω ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ :grin:

3 Likes