Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Άνοιξαν σήμερα και 2 θύρες πάνω για όποιον ενδιαφέρεται

1 Like

Εν τω μεταξύ τα PL1 και PL2 πάνε άπατα

1 Like

Τα οποία έχουν κάτι παλαβές τιμές τύπου 145ε και τέτοια…χωρίς να ξέρουμε καν ποιος ανοίγει το λάιβ.Τρίβουν τα χέρια τους σε red και rock fm.

4 Likes

Οι απατεώνες εδώ πέρα, επειδή η προπώληση πάει καλύτερα απότι περίμεναν (αρένα έχουν μείνει λίγα εισιτήρια), δεν έχουν βάλει κανένα support ακόμα.Έλεος.Βάλτε τουλάχιστον Anthrax, μην πω Megadeth καλύτερα.

1 Like

Νομιζω για κανενα ευρωπαικο date δεν εχει ανακοινωθει support ακομα

1 Like

11 Likes

Anthraxxxxxxxxxxx

2 Likes

:sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops:

2 Likes

ωραιότατο

1 Like

Ας βάλουν κάπου σε όλα αυτά και Armored Saint, ναπανατονεπαίξομε λίγο παραπάνω…

6 Likes

Επιτέλους ένα καλό support!!! Θυμάμαι τους είχα δει κ Τουρκία το 2013 με Maiden. Τρομεροί!!

4 Likes

και στη Ρώμη αν θυμάμαι καλα 2016 BoS είχαν Saxon και Anthrax πριν τους Maiden …άκρως χορταστικό πακέτο

6 Likes

Ναι, αλλά ήταν φεστιβάλ νομίζω.

1 Like

Πωλείται 1 εισιτήριο για το live των Maiden.
Κερκίδα, 30B, σειρα 7. Το πήρα 98€, το δίνω φθηνότερα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας στείλει pm.

Σημείωση: το εισιτήριο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο email μου για τους γνωστούς λόγους

Γαμημένο FOMO… κερκίδα; κερκίδα. ελπίζω σε πολύ καλύτερη συναυλία σε σχέση με του '22

2 Likes

Σήμερα θα παραλάβουμε εισιτήρια;;;

Ναι, εγώ παρέλαβα πριν λίγο.

1 Like

Δεν παρέλαβα ακόμα. :frowning:

Διότι εγώ παρέλαβον από του Κυρίου εκείνο, το οποίον και παρέδωκα εις εσάς.

Καλημέρα παιδιά
Μπήκα σήμερα, να δω για εισιτήρια και μου βγάζει κάποιες θέσεις, στο πάνω διάζωμα σε χαμηλή τιμή.
Είχανε τέτοια τιμή ή κάτι έχω χάσει;