Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Αυτά που είναι χρώματος πορτοκαλί ανοικτό κοστίζουν 97€. Τα σκούρο-πορτοκαλί 51€.

Περίεργο, στην ίδιο θύρα κιόλας

Απ’ ότι καταλαβαίνω μάλλον βάλανε αυτά που είναι πιο ψηλά με αρκετή έκπτωση;
Βέβαια αν δεις στο στο κάτω διάζωμα, έχει θύρες που είναι τουλάχιστον το 70% διαθέσιμα.
Επειδή θα πάρω δύο , μήπως να περίμενα μήπως γίνει κάτι ανάλογο και στις κάτω ή να τα αγόραζα;
Σίγουρα αποκλείεται να αφήσουν το κάτω διάζωμα με τα 150αρια , σε αυτή τη κατάσταση.

Υπάρχει κάποια ενημέρωση πότε θα βγούνε οι Iron Maiden;
Επίσης, δεν έχω δει ανακοίνωση κάποιου support. Δεν υπάρχει;

Anthrax

1 Like

Κάτω διάζωμα, θύρα 7Α, κοστίζουν 143€.

Τα ανοικτό-μπλέ τα έχει 115 €

1 Like

βλέπω να λέει obstructed view. δείτε το λίγο

Και αυτά που είναι 143 ευρώ, obstructed view είναι

1 Like

λίγο που το τσέκαρα τώρα είναι το μοναδικό section που το γράφει. ίσως είναι τα μεσαία ηχεία μπροστά; (ή τα μπαρ;) δεν ξέρω. αλλά κάπως δε μου δικαιολογείται

2 Likes

Ακριβώς… ούτε και εμένα μου φαίνεται λογικό

3 Likes

Τελικά τσίμπησα τα πάνω, σχετικά στη μέση της εξέδρας. Αφού δεν είναι αρένα, όλα τα ίδια μου μοιάζουν.

1 Like

να κάνω εγώ μια ερώτηση γιατί ως γνωστό είμαι περίεργος. θυμάμαι το 2022 (που είχα πάει κιόλας) ότι το πάνω διάζωμα ήταν κλειστό και γενικά δεν το έλεγες και πηγμένα γεμάτο το ΟΑΚΑ.
φέτος τι άλλαξε και φαίνεται να έχει περισσότερο κόσμο; (ή δε θα έχει και έχω καταλάβει κάτι λάθος; :stuck_out_tongue: )

1 Like

Setlist, marketing, τελευταια ενσημα?

Έδωσε fuel pass ο Μητσοτάκης

7 Likes

Το fuel pass κανονικά θα ηταν για metallica!

5 Likes

Το σκέφτηκα όταν το έγραψα αλλά σωστός

1 Like

Είναι άλλη η αίγλη όταν ξέρεις ότι μπορεί να φας κάνα μπινελικι από τον Μπρους

Το 2022 ήταν το ίδιο τουρ με το 2018 με λίγα από senjutsu

Αν ερχόντουσαν στο Future Past μπορεί να είχε καλύτερη ανταπόκριση

Βέβαια από την άλλη όπως και να λέγεται το τουρ, τα μισά από τα 15-16 θα είναι ίδια ή τέλος πάντων τα ξέρουμε ήδη

1 Like

γκιμι φου
γκιμι πας
γμιμι νταμπαζαμπαζα

2 Likes

Πιο εμπορική τουρνε, το 22 ήταν η ιδια με του 18, φόβος οτι θα φυγουν και άλλοι από την μπάντα, σίγουρα πό τις τελευταίες φορές τπυς (εγώ άλλη μια στοιχιματίζω προς το 2030, “φαση” και φομο με συναυλίες γενικά

1 Like

Θα λέω ότι έχω δει Maiden με 55€ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ και δε θα με πιστεύουνε…

4 Likes

οι περισσότεροι εδώ μέσα το έχουν ράψει αυτό το παράσημο από μια εποχή που οριακά εμείς το πιστεύουμε , όχι οι άλλοι

2 Likes