Εχω δει maiden με 1800 δρχ ! Αρα…5.5 ευρώ!
Απ’ ό,τι βλέπω έχουν μείνει κάτω από 5000 εισιτήρια(!?!), πολύ κοντά σε full capacity νομίζω, αν υποθέσουμε ότι βγήκαν 50000-55000 εισιτήρια, δεν ξέρω πόσα χωράει. Προσωπικά, αυτό μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, δεν περίμενα πάνω από 20000 κόσμο δεδομένων των συνθηκών.
Το άλλο εντυπωσιακό, είναι ότι σε κάτι κάτω δεξιά κερκίδες με περιορισμένη ορατότητα, οι τιμές είναι στα 178€…wtf!
Ας ελπίσουμε να έχουν κάποιες αλλαγές στο setlist σε σχέση με πέρυσι για όσους είχαμε την τύχη να τους δούμε.
Και, βέβαια, μακάρι να πάνε όλα καλά χωρίς έκτροπα και να ζήσουμε τη συναυλία που έπρεπε να έχουμε ζήσει το 2022.
Δεν μένουν τόσα εισιτήρια, απλά οι διοργανωτές παίζουν με τα sectors και με το που θέλουν να πουλήσουν περισσότερα.Η αρένα όντως είναι sold out αλλά στις κερκίδες θα είναι χαλαρά.Υπολόγιζε κάνα 40ρι χιλιάδες, τόσος είναι ο κόσμος που μπορούν να μαζέψουν εδώ, όπως φάνηκε και το 2018 στη Μαλακάσα.
επίσης γαμώ τη δυναμική τιμολόγηση τις τικετμάστερ γαμώ. που καπελώνει τις τιμές. ντροπή.
Εν τω μεταξύ συναυλία των Maiden έβγαινε και με χαμηλότερες τιμές . Γαλλιά αν δείτε (υπολογείστε και διαφορά αγοραστικής δύναμης και μισθών), αρένα στα 90 ευρώ
Και 40 να εχει, πολλοι ειναι ετσι οπως ειναι η κατασταση
Στο Brave New World Tour Άγιο Κοσμά τόσο σε ευρώ ήταν 28-30€ τότε
9.000 δραχμές.
Και παραμένει το καλύτερο reunion album τους
Μια βοήθεια παρακαλώ.
Φίλος θέλει να πάει Μέιντεν αλλά επειδή έχει κινητικό πρόβλημα προσπαθεί να μάθει, πριν κλείσει εισιτήριο, αν θα υπάρχει προσβασιμότητα για ΑμεΑ, για εξέδρα βασικά δηλαδή. Δεν βγάζει άκρη όμως με τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Ξέρει κανείς να του πω;
Θα πρότεινα να απευθυνθεί στις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΑΚΑ.
Τα παρακάτω τα πέτυχα για το λάηβ των Metallica. Έχει και email επικοινωνίας για σχετικά αιτήματα και ερωτήσεις στο τέλος.
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
• Άτομο της παραγωγής θα βρίσκεται στο ειδικό Meeting Point στις 14:00, 18:00 και 19:30 για την εξυπηρέτηση και καθοδήγηση των ΑμεΑ που καταφθάνουν με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προς τις θέσεις τους.
• Ειδικά καταρτισμένο προσωπικό θα βρίσκεται
στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του event για την υποστήριξη ΑμεΑ.
• Για χρήστες αμαξιδίων με εισιτήριο ΑμεΑ έχει προβλεφθεί υπερυψωμένη πλατφόρμα αυξημένης χωρητικότητας, με βελτιωμένη ορατότητα προς τη σκηνή.
• Οι χρήστες αμαξιδίου με απλό εισιτήριο
θα κατευθύνονται στους προσβάσιμους χώρους
που έχουν οριστεί από το ΟΑΚΑ.
• Σε συνεργασία με τη deafVest, διαθέτουμε σε κωφά και βαρήκοα άτομα γιλέκα δόνησης
που μετατρέπουν τις χαμηλές συχνότητες του ήχου
σε φυσικές δονήσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να
βιώσουν τον ρυθμό και την ένταση της συναυλίας.
• Ειδικά διαμορφωμένος χώρος (sensory room),
παρέχεται σε άτομα που θα χρειαστούν ένα
ήρεμο περιβάλλον για αποφόρτιση από τον θόρυβο και
την ένταση της συναυλίας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά
με την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ,
μπορείτε να επικοινωνήσετε
μαζί μας στο show@highpriority.gr, ώστε να
φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.
High Priority και στους Maiden.
Νομίζω πάντως πως υπάρχει ξεχωριστά εισιτήρια για ΑμεΑ. ίσως να περιμένει να φύγει η φάση των Metallica και να καλέσει ξανά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
@SilentWinter έχεις εσύ εικόνα;
Αντίστροφη μέτρηση και για εδώ … Οι Metallica έπαιξαν συρτάκι τρύπες, οι sabbaton που θα δούμε τον Ιούλιο έχουν δύο τραγούδια ειδικά για εμάς, οι maiden θα έχουν τίποτα; ![]()
![]()
Ναι, το ρεφρέν του Αλεκου ακαπέλα τραγουδισμένο κατά 75% από το κοινό ![]()
Μπορεί αυτή την φορά να ρίξει γαμωσταυριδι στα ελληνικά ![]()
Κραταω μικρο καλαθι, ο Βρασιδας ειιναι μανουλα σε κατι τετοια teasing , αλλα λες να ζησουμε το μεγαλυτερο pyro show ever?
Το evil that men do θα μπει κάπου το χε μαρτυρήσει ο Στιβ. Και θα αλλάξει κ άλλο ενα μην περιμένετε τρομερές αλλαγές
Ανυπομονώ…θα ήταν κρίμα να μην τους δω ποτέ!!
Το ξερω φιλε , το εχω δει και εγω που ειπε αν θα αλλαζε κατι θα ηταν να μπει το evil.
Και το Alexander δεν καιγομαι κιολας - το ειδα live οκ καλο δεν τρελαθηκα-