Top10 κομμάτι αλλά το ακούσαμε το 18… Θά’θελα κάτι πιο εκλεκτό, ένα only the good die young ή ένα afraid to shoot strangers ασουμε
Για να δούμε…
Κάτι φθηνά εισιτήρια στο πάνω διάζωμα με 53ευρώ, εξαντλήθηκαν.
Γενικά προβλέπω φουλ κόσμο, όχι σολντ άουτ, αλλά αρκετό κόσμο.
Τα ακριβά στο κέντρο του γηπέδου θα μείνουν στο ράφι
Βέβαια στην ίδια συνέντευξη ο Bruce είπε πως το αγαπημένο του είναι το infinite dreams…
Σε ανάλογες περιπτώσεις συγκεκριμένη εταιρεία έχει στείλει mail τις τελευταίες ημέρες και εχει " αναβαθμίσει " κάποια εισιτήρια με μετακίνηση θύρας. Άρα δεν θα δείχνει άδειο στο κέντρο. Απλα θα πιαστούν κορόιδα όσοι τα πλήρωσαν.
Αν γίνει αυτό, τότε μάλλον ανήκω στους τυχερούς γιατί είμαι θύρα 3Β.
Προσωπικά δεν μαχαλάει να μείνω εκεί που ήδη είμαι
Ενω ειχα παρει εισιτήρια απο την πρώτη στιγμή, όσο περνούσαν οι μήνες έχανα το ενδιαφέρον μου για το λάιβ, τους εχω σαν πολυ καλή αναπμνηση απο το 18, σκεφτόμουν να τα βγάλω προς πώληση, ειμαι κ σε φαση ηλικιακη που το κατω-πανω με εχει κουράσει( και ειδικα φετος θα το κανω πολλες φορές).
Αλλα ρε γμτ απο προχθες στο οακα ξυπνησε μέσα μου ο 25άρης και μου βγήκε τρελή διψα για λάιβ καλό με πολύ κόσμο!
αρενα αυτή την φορά, πάμε να γουστάρουμε!
Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα ένα εισιτήριο για αρένα.
Αν τελικά κάποιος δεν πάει πείτε μου παρακαλώ.
Σκέψου την οστεοπόρωση και πούλα τα.
Δεν παίζουμε με την υγεία μας ![]()
Θα ανοιξουνε λεμε, εχε τον νου σου ![]()
Metallica ανοιξανε μεχρι και την ημερα της συναυλιας.
Maiden merch θα παίζει εξω απο το γήπεδο; Ελπίζω δεν θα γινεται ο πανικός που ειδαμε προχθες.
Πάντως τώρα δεν βγάζει καθόλου διαθέσιμα στο πάνω διάζωμα. Λογικά τα κλείσανε μήπως πουλήσουν στο κάτω διάζωμα, μετά την απήχηση που είχαν οι Metallica.
Φιλοι μου μια ερωτηση, βρισκω εισιτηρια για αρενα στην παρακατω διευθυνση
Iron Maiden Athens Olympic Sports Center Spyros Louis - complex Athens Tickets | Sat 23 May 2026 - viagogo
Αλλα στην τικετμαστερ λεει πως “ειμαστε οι αποκλειστικοι πωλητες, εαν αγορασετε απο αλλου δεν φερουμε καμια ευθυνη”.
Να τα σκασω στην Βιαγκογκο η θα φαω πορτα στην εισοδο??
Ειναι το ρισκο που παιρνεις. Φιλος μου με πηρε τηλ την Κυριακη να με ρωτησει αν πηγα Ταλικα και μου ειπε οτι η τετραδα εισιτηριων που ειχε αγορασει με την παρεα του πηγε απατη. Εκαναν dispute για να παρουν τα χρηματα πισω, αλλα κλαιν, ειχαν χασει τη συναυλια.
ωραια. Τον ηπιαμε. (ευχαριστω για την πληροφορια)
Οχι, ξεκολλα, δεν ειναι κανονας. Αλλα πρεπει να ξερεις οτι συμβαινει. Νομιζω οτι ticketswap ειναι πολυ πιο εμπιστο, αλλα ταγκαρω @pantelis79 που ειναι ιδιοκτητης της πλατφορμας το ξερει καλυτερα.
Εγώ δεν θα πρότεινα σε κανένα Viagogo. Κι ας υπάρχουν φορές που έχει δουλέψει. Είναι ο ορισμός της Μαύρης αγοράς, με επίφαση πλατφόρμας.
ticketswap ειναι legit, εχει ενα 10% fee
Είναι νόμιμη πλατφόρμα μεταπώλησης όμως και είναι αρκετά αξιόπιστη.
Και υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας όπως delayed payouts, identity/payment verification, seller ratings, χρεώσεις/ποινές σε απατεώνες.
Φυσικά από τη στιγμή που δεν είναι η επίσημη πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων δεν μπορεί να είναι και 100% safe. Υπάρχει πάντα στο βάθος ένα ρίσκο να μην μπεις στην εκδήλωση, ειδικά αν είναι sold out.
Αλλά ούτε και τα προφυλακτικά είναι 100% safe.
Οσες φορες εχω χρησιμοποιησει ticketswap ειτε για να αγορασω, ειτε για να πουλησω, δεν ειχα προβλημα. Και σχεδον παντα αγοραζω τα εισιτηρια φτηνοτερα απο την αρχικη τους τιμη ![]()