Επιβεβαιωνω για ticketswap ,αθως σε χρεωνει μετα τη συναυλια νομιζω και τοτε αντιστοιχα πληρωνεται και ο πωλητής
Σε χρεώνει πριν, αλλά κρατάει τα χρήματα και τα δίνει στον πωλητή μετά τη συναυλία σε πολλές περιπτώσεις όπως μεγάλα events ή αγοραπωλησίες που γίνονται πολύ κοντά στην ημερομηνία της συναυλίας.
Καλημερα παιδια θεωρείτε καλύτερα να κλεισω θυρα 7 ή 9;
Απ’οτι βλέπω η 9 παρά-είναι στο πλάι. Δεν έχω σχετική εμπειρία για να έχω άποψη από πλευράς ηχητικής και οπτικής επαφής
Αν ήταν τα αποφασίσω εγώ, θα επέλαγα 7. Ας πούμε 7Β για να είσαι κάπου ενδιάμεσα
Viagogo το είχα άγχος τις προάλλες αλλά τελικά όλα κομπλέ
Πάμε για το μεγαλύτερο live Maiden επί Ελληνικού εδάφους. Old school set list με τη πιθανότητα 2 αλλαγών στο set list και 55-60.000 κόσμο.
Όπως Metallica λόγο Stranger Things και Master of Puppets έτσι και εδώ λόγο Trooper στο φινάλε της σειράς τα 2 αυτά λάιβ πήραν μεγάλο boost. Γι’αυτό και θα έχει χιλιάδες κόσμο έξτρα που δεν θα είναι απαραίτητα “Μεταλλάδες”
Δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα για τέτοιους αριθμούς.Μην ψαρώνεις με τις βλακείες της εταιρείας.Κλείνει και ανοίγει θύρες ανάλογα με το ποιες πουλάνε λιγότερο, μπας και πάρει κανένας εκεί.45 χιλιάδες θα είναι θρίαμβος.
Αυτά έχουν 140-170. Και είναι ελάχιστα απ’ότι είδα.
Τα πιο φθηνά σε πάνω θύρες τα έχουν πάρει. Λογικά τελευταία βδομάδα θα βγουν κάποια για αρένα ακόμα extra ή κερκίδα ως συνήθως.
Άρα πάμε για δυνατές φάσεις. Σε σχέση με το 22 θα έχει σιγουρα παραπανω κόσμο. Ακομα και σε σχέση με rammstein.
Αυτό ναι ισχύει.Πάνε για ρεκόρ τους στην χώρα μας.Αν πούμε ότι Μαλακάσα ήμασταν 40χιλ στην μυθική συναυλία του 2018, τότε θα είναι σίγουρα παραπάνω ο κόσμος.
Ο Βρασίδας επειδή θυμάται ότι έκανε μαλακία (φάνηκε και πέρυσι που ήρθε μόνος του) νομίζω θα είναι ήρεμος.Αν και κάναν ελέγχους σοβαρούς στους Μετάλλικα για καπνογόνα, πρέπει να άναψαν μόνο 3-4.
Πάντως οι maiden σαν μπάντα στα πρώτα dates τους, δεν είναι τίποτα βιρτουόζοι ε.Κάνουν λαθάκια.Εδώ είμαστε αισιόδοξοι γιατί μιλάμε για δεύτερο leg της ίδιας περιοδείας.
Το 55 είναι σίγουρο. Πάμε για παραπάνω.
55.000+ και χωρίς μπαλάντες…
![]()
Το μεσημέρι πήρα τηλ στο Ticketmaster για 3 εισιτηρια αρένας και μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί. Ξανά πήρα πριν 1 ώρα και βρήκα για αρένα κανονικά.
Ρε άναψε και ένα καπνογόνο στο πάνω διάζωμα. Εκτός από τα 3-4 που άναψαν στην αρένα.
Πέρσι στους Prodigy στο Release διάβασα σε σχόλια στο Rock Overdose στο facebook ότι έμπαιναν οι ράμπο της ασφάλειας μέσα στον κόσμο να κυνηγήσουν αυτούς που άναβαν καπνογόνα.
@Dr_Love γιατί χωρίς μπαλάντες; Εγώ θέλω να παίξουν Wasting Love ή Afraid To Shoot Strangers.
Από πού βγαίνει το νούμερο αυτό;
εκατονογδομηνταδυο χιλιάδες θα έχει…
Πηγές.
Δεν παρακολουθείς τι εξελίξεις…
Παίζουν αυστηρά τραγούδια από 1980 έως 1988, με μόνη εξαίρεση το Fear Of The Dark