Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Θα έχει λιγότερο κόσμο από Metallica αλλά περισσότερο από την τελευταία τους φορά στο ΟΑΚΑ, όλα εγώ πχια;;; :stuck_out_tongue:

3 Likes

@martian those who know :stuck_out_tongue:

2 Likes

Πήρα κι εγώ 2 εισητήρια για αρένα από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticket Master

1 Like

πωτς γκενεν αυτο ρε παιδια? παιρνεις τηλ και λες θελω 2 εισιτηρια και τι? στα κρατανε στη μπαντα ξερω γω, πως πληρωνεις?

Στα κρατανε στο περιπτερο μαζι με τα πανινι για το Μουντιαλ

6 Likes

Κάνεις εγγραφή στο Ticketmaster (τηλ, mail κτλ) Από την στιγμή που έχουν το mail σου , στέλνουν ένα link όπου εκεί βάζει τα στοιχεία της κάρτας για την πληρωμή του εισιτηρίου. Αφού γίνει αυτό σου στέλνουν ένα δεύτερο mail με το εισιτήριο σε μορφή pdf.

2 Likes

Επισης έχει μπόνους καπέλο 10 ευρώ επειδή είναι τηλεφωνική η παραγγελία.

Kαλημερα ευχαριστω ολους που βοηθησαν, τα εβγαλα τα εισιτηρια δοξα το θεο, οπως μου ειπατε ολα εγιναν. Αρενα, ενα κατοσταρι το καθενα. Λεω μεγαλο ευχαριστω γιατι ερχομαι απο Ριαντ, απο Σαουδικη μονο να δω Maiden. Μετα απο τον Ιησου Χριστο μας εχουμε ενα θεο, μια λατρεια, τον Steve Harris.

Maiden μονο.

'Ρκετα ειπα.

5 Likes

νομίζω 103 είχε κανονικά. δηλαδή πλήρωσες 113;

Ναι φιλε μου εδωσα 225 για 2 εισιτηρια, καπελο 23 ευρω αλλα δεν με πειραξε. Μαζι μας θα τα παρουμε?

απλά μου έκανε εντύπωση το καπέλο της τηλεφωνικής προμήθειας πάνω στο καπέλο της ηλεκτρονικής

8 Likes

Έχει δασκαλευτεί από τον καλύτερο, η φίλη μας η High Priority :upside_down_face:

6 Likes

δηλαδη υπαρχουν εισιτηρια για αρενα αλλα μονο τηλεφωνικα?

Πες μου που είσαι και τι κάνιεις…

3 Likes

ναι αγαπητε φιλε, ετσι ειναι, υπαρχουν.

Τηλεφωνικό κέντρο χάι πραιόριτι

13 Likes

Επιβεβαιώνω, μόλις πήρε φίλος αρένα με τον ίδιο τρόπο που του είπα.

Έχουν τα ακριβά μόνο στη σελίδα μπας και τα σπρώξουν.

1 Like

Παιδια τηλεφωνικά πόση ωρα περιμενουμε για να πάρουμε εισιτήριο;
Τωρα ξυπνησε ο κουμπάρος και ψαχνει απεγνωσμένα.

Έχει κανα μισάωρο αναμονή απο οτι μου έχουν πει

Εγώ περίμενα 10 λεπτά περίπου