Αυτό θα ήταν ιδανικό αλλά όχι, είπαμε.
Αχαχαχα, φαντάζεσαι? Πάντως θα είναι το κέντρο της πόλης το ΟΑΚΑ εκείνες τις ημέρες…
Θα φέρει κάνα τριτοξάδερφο ο Χάρις.Τιμές από βδομάδα αλλά δε βλέπω να γλιτώνουμε το νεφρό αν κρίνω από τις περυσινές.Και το κακό είναι ότι ξεπούλησαν…
Knocked Loose VS ??? για να δω ποιος αξίζει το κατοστάευρο μου λοιπόν
Μαλάκες , σοβαρά τώρα, το νου σας. Στις δημοσκοπήσεις από εδώ και στο εξής να απαντάτε στη πρόθεση ψήφου ΝουΔου, Μητσοτάκης δαγκωτό. Να φτάσουμε τη κυβέρνηση στο 60% (δημοσκοπικά πάντα), μη τυχόν και η πρωθυπουργάρα μας πέσει και προκυρήξει πρόωρες εκλογές το Μάη.
Μετά τις συναυλίες και τα φάιναλ φορ κάντε ότι θέλετε. Να πέσουν τα ποσοστά, να τρελαθούν οι δημοσκόποι και να μην ξέρουν τι φταίει
Πολύ βολικό είναι και καπάκι Σόφια, Βουκουρέστι και επιστροφή στην Αθήνα.
Αν δεν φέρει κάνεις άλλος Twisted Sister , που κλειν 50 χρόνια ,φέρτε τους support . Αν κ Maiden κ καλό support δεν υφισταται
Ευτυχώς είμαι ΑΕΚ !
Αν βάζαμε Maiden support σε Τwisted Sister, θα ήταν καλύτερα.
OFFICIAL MERCHANDISE:
Διάβασα High Priority και σκιάχτηκα. ΓΤΧΤ
Aρα απλα κανεις λογαριασμο στην high priority?
Σύμφωνα με το μάνατζερ των Iron Maiden θα ψιλοαπαγορεύονται τα κινητά. Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται 100%. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθούμε τους φασαίους από τις συναυλίες. Αυτούς που πάνε για τα ένα-δύο χιτάκια της μπάντας. Αυτούς που πάνε για να τραβάνε βιντεάκια με το κινητό και να τα ανεβάζουν μετά στόρυ στο ίνσταγκραμ και για να κάνουν τσεκ ιν. Αν τους πάρεις το κινητό, τους παίρνεις το οξυγόνο.
Ωχου, η ίδια ιστορία…
Νομίζω γίνεται σε όλες τις μεγάλες συναυλίες πλέον.
Και έχει και μια λογική, ειδικά αν υπάρχει οργανωμένο fan club καλή ώρα. Το οποίο σε αντίθεση π.χ. με των Metallica, είναι επί πληρωμή.
έχει λογική να γίνεται σε φάσεις η προπώληση, αρκεί να υπάρχει και ένας περιορισμός. πχ ανοίγω 15.000 εισιτήρια τη μία μέρα, 15.000 τη δεύτερη και όλα τα υπόλοιπα στη γενική προπώληση
Ισχύει αυτό είναι κάπου 30ε το χρόνο.Βέβαια άμα παίρνεις merch τους (εγώ παίρνω), έχει γενναία έκπτωση στα είδη οπότε κάπως τα βγάζεις πίσω.Και υπάρχει και η επιλογή του early ticket βέβαια.Πάντως δε νομίζω να παίξει τόσος πανικός όσο με Metallica.Οι Maiden μπορεί να έχουν πιο κολλημένο πυρήνα στην Ελλάδα, αλλά δεν ενδιαφέρεται να τους δει τόσος κόσμος θεωρώ.Βλέπω δύσκολο να περνάνε τους 35.000-40.000 μαξ…
άρα δε θα ξαναγίνουν “μεγάλες συναυλίες”. γιατί αν θεωρείς ότι υπάρχουν 60.000-70.000 οπαδοί τις κάθε μπάντες στην Ελλάδα μάλλον κάτι χάνεις.
ο καθένας πάει για τους δικούς του λόγους κάπου, και είναι δικαίωμά του.
επίσης το κινητό το 2025, για πολύ κόσμο, έχει γίνει προέκταση του χεριού του σε κάθε στιγμή της ζωή τους. καλό; κακό; ο καθένας έχει την άποψή του.
το βασικό πάντως είναι (και έχει ειπωθεί πολλές φορές) πως χωρίς τους “φασέους” μεγάλες συναυλίες δε γίνονται. και προσωπικά δλδ να το πω, έχω πάει σε πάρα πολλές συναυλίες σαν φασέος, και μία από αυτές ήταν η τελευταία των Μέηντεν. οριακά ξέρω 3 τραγούδια τους. αλλά ήθελα να δω πως παίζουν λάηβ. ποιον πείραξε;