Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Κάποιος που πήγε με παιδιά under 10 ετών στην προηγούμενη φορά στο ΟΑΚΑ να δώσει τα φώτα του παρακαλώ!
Η προφανής επιλογή είναι οι πλαϊνές θύρες (κάτω) αλλά πληρώνουν εισιτήριο όλοι. Αν πάρω αρένα μπροστά γλυτώνω ένα εισιτήριο και αν είναι αλάνα όπως την προηγούμενη φορά θα βολευτω καλά εκεί που είναι οι καντίνες πχ αλλά θα πρέπει και να τα έχω αγκαλιά αρκετή ώρα για να βλέπουν. Σπαζοκεφαλιά…

2 Likes

Νομίζω τα παιδιά δεν πρέπει να πάνε, τι δεν καταλαβαίνετε από το ότι δε θέλουμε φασαιους στις συναυλίες (είναι και όλη μέρα στα tablet και τα κινητά τα πιτσιρίκια ε)

8 Likes

Πως θα σας φαινοταν η ιδεα αντι για artist presale και μαλακιες,να υπαρχει καποιο μικρο τεστ γνωσεων σχετικα με τη μπαντα πριν δοθει σε καποιον η δυνατοτητα να αγορασει εισιτηριο;

21 Likes

Παντελώς (see what I did there) μαλακια

11 Likes

Παιδιά μιας κ είμαι αρκετά χρόνια γραμμένος στο fc, η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει τόσο για αυτά π προσφέρει. Το πιο καλό (το μόνο που αξίζει) είναι το fttb. (Front to the barrier)Αλλά κ εδώ θέλει να πας από νωρίς το πρωί . To merch είναι ακριβό πλέον -οκ έχουμε κάποια επιπλέον μπλουζάκια σαν επιλογή αλλά όχι free Και είναι κ αυτά ακριβά.

Ξερωγω; θλιβερο;

Παλιά υπήρχε τέτοιο τεστ πριν δοθεί σε κάποιον η δυνατότητα να ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ

16 Likes

Δεν ξέρω αν περισσότερο ενθουσιάστηκα εγώ ή ο γιος μου που δεν τους έχει δει ποτέ live … μια οι Metallica μια οι maiden δεν βλέπω διακοπές του χρόνου

2 Likes

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες στη σφαίρα του μυθικού για έναν που δεν έζησε 90ς ως έφηβος .

Πες δέκα τραγούδια μειντεν ή βγάλε τη μπλούζα τώρα

5 Likes

10 τραγούδια ξερει η μανα μου

1 Like

Αυτό με την απαγόρευση κινητών σε συναυλίες από που προκύπτει;
Πέρα από το ότι είναι ανεδαφικό και μη εφαρμόσιμο, το κινητό χρειάζεται από περίπτωση ανάγκης κλπ μέχρι και επίδειξη ηλεκτρονικά του εισιτηρίου στην είσοδο της συναυλίας.
Εκτός αν τρολάρουμε…

το κινητό φυλάσσεται σε θήκη με κωδικό, και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι το τέλος της συναυλίας. προφανώς μπορείς να δείξεις το εισιτήριο, κι αν προκύψει ανάγκη, μπορείς να απευθυνθείς στο προσωπικό ασφαλείας. ανεδαφικό δεν ξέρω από ποιο μέγεθος πλήθους και μετά μπορεί να γίνει, πάντως σαν τακτική έχει ήδη εφαρμοστεί και με αρκετή επιτυχία απ’ όσο θυμάμαι (νομίζω οι Ghost π.χ. το είχαν κάνει)

Δεν ξέρω πως θα είναι αυτή την φορά., αλλά την προηγούμενη είχα πάρει με την παρέα μπροστά (που είχαν 90κατι αν θυμάμαι καλά) και στα 20 μέτρα από την σκηνή αραζες ήρεμος και έπαιζες και μπάλα αν ήθελες.
Σε τέτοιο σημείο που ένιωθα άσχημα όταν γύριζα προς τα πίσω και έβλεπα τον κόσμο να κρέμετα σαν τσαμπιά από τα καγκελα…
Δεν είχα πάρει την κόρη μου τοτε, αλλά σκεφτόμουν πόσο άνετα θα ήμασταν εκει. Ούτε στριμωξιδι, ούτε ουρές στην καντίνα, άμεση πρόσβαση σε ξεχωριστές τουαλέτες, κλπ.
Αυτά τότε…δεν ξέρω πως θα είναι τώρα.

1 Like

Σέβομαι και συμφωνώ στην μείωση χρήσης κινητών αλλά αυτά που λέτε είναι μη αποδεκτη λύση

Δεν θα ήθελα να περιμένω κανένα προσωπικό για να μου ανοίξει τη θήκη για να μιλήσω εκεί που θέλω ή να γράψω μήνυμα

Ειδικά αν είμαι πχ 5 σειρά κάγκελο σιγά μην φύγω και να ψάχνω στη μπαριερα τον άνθρωπο για να μπορέσω να γράψω μήνυμα

Έγιναν οι Γκοστ και οι Μειντεν πρεσβεία ΗΠΑ ή CIA να βάζουμε τα κινητά σε locker μην μας ακούσει ο Βλαδίμηρος ( χιούμορ καμία πρόθεση ειρωνίας )

Ξαναλέω , συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό, η λύση δεν είναι οκ για μένα

2 Likes

Περιορισμένη χρήση χρειάζεται. Στους candlemass υπήρχαν λίγα κινητά άλλα οι περισσότεροι δεν σήκωναν όλη την ώρα και ήταν τέλεια.

3 Likes

Μήπως σκέφτεται το ίδιο τραγούδι κάθε φορά?

1 Like

Tool, Steven Wilson, Roger Waters, King Crimson είναι συναυλίες που έχω δει χωρίς κινητά γύρω μας. Δεν υπηρχαν θήκες και τέτοια, απλώς είχε ζητηθεί να μη βγούνε κινητά και δε βγήκανε κινητά. Tool μάλιστα ήταν σε μεγάλο χώρο και αν φωτογράφιζες, σε πετούσαν έξω :stuck_out_tongue:. Πέρασα σούπερ :sunglasses:

15 Likes

Εχω αντιλογο σε αυτο, αν εισαι στην 5η σειρα και πρεπει να γραψεις μνμ, πρεπει να ειναι εξαιρετικα σοβαρο αυτο που θελεις να γραψεις ωστε να μην σε νοιαζει αν θα φυγεις.

Αν αποδεχτεις τους ορους της συναυλιας, δλδ αυτους που (θα) λενε οτι δεν επιτρεπεται η χρηση κινητου, τοτε ειναι ολα μια χαρα. Ειτε θα δεις την αγαπημενη σου μπαντα χωρις κινητο, ειτε δεν θα τη δεις καθολου. Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη μεσοβεζικη λυση για να μην λειτουργησει κινητο σε καποιον τετοιο χωρο.

3 Likes

Ε τότε από μένα είναι όχι

Σε οτιδήποτε νιώθω ότι με περιορίζει παρά τη θέληση μου έστω και ελάχιστα, ακόμα κι αν μου το ζητάνε οι Μειντεν και οι Μεταλλικα

Αρκετά λεφτά ζητάνε για να μου ζαλίζουν και @@ από πάνω σορυ νοτ σορυ

Και για αυτό θα ήθελα να απαντήσω / γράψω “τώρα” και όχι όποτε μου ξεκλειδώσει ο υπάλληλος της συναυλίας

3 Likes

Η φωτογράφηση - βιντεοσκόπηση ανέκαθεν απαγορευόταν. Το 2006-7 όταν πήγαινα να δω μαιηντεν Γερμανία, γινόταν έλεγχος για κάμερες κλπ.
Το ότι πλέον έχουμε όλοι καλή κάμερα στο κινητό είναι πρόβλημα. Διότι ναι, το κινητό μαζί να το έχεις , κάμερα όμως δεν είναι απαραίτητη.
Ελάχιστοι το σέβονται αυτό, και καλά έκαναν οι ghost που χρησιμοποίησαν yondr. Η συναυλια τα εσπασε.
Επίσης είναι έτσι οργανωμένο που βγαίνοντας έξω από τον χώρο συναυλίας (στα 5 λεπτά το πολύ), μπορείς να πάρεις τηλ όποιον θες.
Για να μην πω ότι πολλοί πλέον έχουν και smartwatch , άρα πρόσβαση άμεση σε σημαντικές ειδοποιήσεις. (Εγώ όχι προσωπικά, φοράω αυτόματα καθότι είμαι hipster millenial).

1 Like