Ο καθένας προφανώς κρίνει με όποιο κριτήριο θέλει
Αυτά για smartwatch δεν τα θεωρώ οκ σαν απαντήσεις
Αν επειδή γουστάρω Μειντεν πάω από τις 3 το μεσημέρι για να παίξουν 10 θα είμαι 8:30 ώρες χωρίς κινητό ;
Ξαναλέω , ο καθένας με τα κριτήρια του
Ο καθένας προφανώς κρίνει με όποιο κριτήριο θέλει
Αυτά για smartwatch δεν τα θεωρώ οκ σαν απαντήσεις
Αν επειδή γουστάρω Μειντεν πάω από τις 3 το μεσημέρι για να παίξουν 10 θα είμαι 8:30 ώρες χωρίς κινητό ;
Ξαναλέω , ο καθένας με τα κριτήρια του
Άσχετο, λέει ΟΑΚΑ, οπότε πιθανόξ να μην ειναι στο Ολυμπιακό στάδιο όπως τελευταία φορά όπου το πάνω διάζωμα ήταν άδειο. Πιθανό το βλέπω για εξωτερικό χώρο, εκεί που έγιναν και οι Green Day
Το ΟΑΚΑ με το Ολυμπιακό Στάδιο τι διαφορά έχει δηλαδή?
θα έλεγε ‘oylumpic stadium’ οπως τελευταία φορά αν ήταν σίγουρα το στάδιο. ΟΑΚΑ είναι όλο το συγκρότημα
Στην ανακοίνωση βεβαία γράφουν το εξης :
Plus we will also get to play stadiums in Greece, Romania and Bulgaria where we didn’t get to this year and have always loved playing to the passionate fans out there.
Μόνο στο Παρίσι (επειδή θα το βιντεοσκοπήσουν) είπαν ότι θα έχουν το ειδικό πορτοφολάκι για το κινητό.
Καλά και οι iced earth, όταν προωθούσαν το alive in Athens, σε γήπεδο έγραφαν ότι έπαιζαν .
Όσον αφορά τα κινητά, περισσότερο με ενοχλούν αυτοί με τα τσιγάρα, να τρώω τον καπνό στη μάπα ή οι τύποι που ήρθαν με τη παρέα τους να λύσουν το μεσανατολικό ζήτημα την ώρα της συναυλίας ,παρά αυτοί που τραβάνε βίντεο (αρκεί να μη μου κόβουν την ορατότητα φυσικά).
Ελπίζω να μην εξαφανιστούν τα εισιτήρια , γιατί με τα έκτακτα του αυτοκινήτου αυτό το μήνα, ειναι δύσκολο να το πάρω αμέσως. Λογικά αποκλείεται να γίνει, όπως με τους Metallica.
Αμερικανοί είναι οι Iced Earth, η υπερβολή στην έκφραση είναι δεύτερη φύση
Τσιγάρο > chatters > κινητά για μένα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το ίδιο που έγινε στους Metallica με τα εισιτήρια. Οι Maiden δεν είναι pop μπάντα
δε σας πειραζει δηλαδη που ειναι ολοι ζομπι με κινητα?για ενα γαμωστορι
Λυπηρό από μία άποψη, αλλά αυτό ισχύει και σε άλλες περιστάσεις, βλέπε τουρισμός. Αντί να απολαύσουν ένα τοπίο ή αξιοθέατο, απλά βγάζουν 1000 φωτογραφίες (και πέφτουν σε γκρεμούς μερικοί για μία σέλφι…).
Στα των συναυλιών, αν κάποιος δίπλα μου τραβάει με το κινητό αλλά δεν με ενοχλεί, χέστηκα. Αν όμως καπνίζει ή μιλάει με την παρέα του δυνατά όλη την ώρα, είναι - με τη σειρά αυτή - άκρως ενοχλητικά.
Μας ενοχλεί. Τα άλλα μας ενοχλούνε περισσότερο. Ίσως αν ήμουν 20 πόντους πιο κοντός, να ήταν διαφορετική η σειρά.
Αν κάποιος είναι 2 ώρες με το κινητό στο χερι, ναι συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά αν βγάλεις μερικές φωτογραφίες διάσπαρτες κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν είναι απαραιτητα κακό.
Για την πρώτη περίπτωση γίνεται λόγος πιστεύω
Βάλε το γαμωκινητό στην τσέπη, έστω για δέκα γαμημένα λεπτά
να ζησουμε εποχες 00s ουτε λογος.απλα τωρα η κατασταση εχει παει στο αμην.
Ό,τι λέει ο Hunter και ο Γράκχος. Λογικά θα “απαγορεύεται” η βιντεοσκόπηση της συναυλίας με κινητό. Όποιος-α θέλει να παρακολουθήσει τη συναυλία από την οθόνη ενός κινητού, ας τη δει από το YouTube - δεν μιλάω για 2-3, το πολύ, τραγούδια. Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρονται, αλλά και πάλι αυτά είναι τυπικά.
Tool στη Πραγα , πριν τη συναυλια και σε ολο το γηπεδο υπαρχει οδηγια να μην βγαλει ο κοσμος κινητο… Και ναι δεν εβγαλε κανενας… η συναυλια ηταν σουπερ και στο τελευταιο τραγουδι o Keenan ευχαριστησε θερμα τον κοσμο που το σεβαστηκε και παροτρεινε επειδη ειναι last song … ολοι να βγαλουν τωρα κινητο και να κανουν στορυ , video , φοτο whatever… Δεν ειναι κακο να μπορουμε να τιμαμε τους καλλιτεχνες αν οντως το θετουν σαν κατι που θα ηθελαν για τα λαιβ τους
Δεν έχει πάει πάντως πολύ καλά μέχρι στιγμής κάθε φορά που ο Βρασίδας ζητάει κάτι απ’ το ελληνικό κοινό
Tool όταν έρχονται στην Ευρώπη, σε δικιά τους συναυλία, όχι φεστιβάλ κτλ. σε πετάνε έξω αμέσως. Όταν πήγαν φέτος στη λατινική Αμερική, αν δείτε βίντεο ήταν όλοι με το κινητό στο χέρι, παρόλα αυτά οι συναυλίες είχαν moshpit και μεγάλη ένταση.
Χίλιες φορές να τους παρακολουθούσα εκεί παρά εδώ λες και βλέπω θέατρο. Περισσότερο φόβος είναι στα live των tool παρά σεβασμός πιστεύω.
Το ’88 πάντως είχε ζητήσει ευγενικά να κάνουμε 2 βηματάκια πίσω γιατί ήταν μεγάλη η πίεση στις πρώτες σειρές (ήταν νωπές ακόμα οι μνήμες από τον θάνατο των 2 παιδιών στο Donington – ούτε μήνας δεν είχε περάσει) και, παραδόξως, εισακούστηκε. Παρ’ ότι το κοινό έβριθε κάφρων! Τότε βέβαια ίσως και ο κόσμος να τον έβλεπε με μεγαλύτερη συμπάθεια, αργότερα έγινε ο προδότης που εγκατέλειψε το συγκρότημα που τον έκανε άνθρωπο, και αργότερα ντίβα και γεροπαράξενος. Καλά, το τελευταίο μάλλον ισχύει εδώ που τα λέμε!
Fun fact από το εν λόγω live: οι φασαίοι (που τότε, ευτυχώς για όλους μας, δεν υφίστατο ως ορολογία), ήταν εκείνη τη μέρα οι θρασάδες και οι χαρντκοράδες που ήρθαν να δουν μια συναυλία σκληρού ήχου, αφού Slayer και Suicidal Tendencies δεν υπήρχε περίπτωση να δουν ούτε στον ύπνο τους!
Νομίζω κάπου έχω ακούσει (μπορεί και να κάνω λαθος) ότι είχε πάει και ο Παύλος Σιδηρόπουλος ως “φασαίος” υποθέτω