ήδη καλύτερη συναυλία εβερ βάσει προγνωστικών
Επειδή δεν έχω ιδέα από ΟΑΚΑ, και βλέπω τώρα κάποια οικονομικότερα εισιτήρια στο 26Γ, γνωρίζει κάποιος πως είναι από άποψη ορατότητας? Βλέπεις σχετικά οκ τη σκηνή?
ΕΔΙΤ: έβγαλαν ολόκληρη σειρά πιο πάνω στα 50ε και πήρα τελικά ![]()
Την τελευταια εβδομαδα ακουω συνεχως την τελευταια τους setlist.
Θα ακουσουμε υμνους μαζεμενους.
Ανατριχιλα.
Να κάνω και εδώ μια πρόβλεψη για το σετ μιας και αναμένονται 2-3 αλλαγές υποτίθεται…αν και με τους μέιντεν ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να παίξουν πάλι τα ίδια.
Τέλος πάντων βλέπω να βγαίνουν clairvoyant, aces high και wasted years, και να μπαίνουν evil that men do, infinite dreams και running free.
Απιστευτο downgrade αν γινει ![]()
To Clairvoyant ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι Μεηντεν, ενω και τα αλλα δυο τα προτιμω απο την τριαδα που εβαλες ως αντικαταστασεις.
Άνοιξε ένα τμήμα στην 26 πάνω. 97€ νομίζω έχει.
Ρεαλιστικό πιστεύω ναι
To aces high ας φυγει. Αν και δεν το βγαζουν συνηθως.
Τα αλλα δυο τα θελω και εγω και η κόρη μου ![]()
Στην αφίσα χτες για το live στην Curitiba που ανακοινώθηκε δεν υπήρχε το spitfire. Άρα έχουμε το πρώτο που αλλάζει.
Ζορίζεται πολύ ο Bruce. Ας βγει
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο Αλέξανδρος στο σετ πάλι αφού θεωρείται deep cut και ήδη παίχτηκε στην προηγούμενη περιοδεία που δεν πέρασε από Ελλάδα. ΑΝ παιχτεί θα είναι μόνο για εδώ την πρώτη μέρα του τουρ αποκλειστικά και μετά θα αλλάξει με κάποιο άλλο. Οι πιθανότητες να παιχτεί είναι μηδαμινές πάντως. Έγινε το τουρ με Alexander the great μέσα και δεν ήρθαν Ελλάδα.
Πίστεψε με έτσι όπως λέει σήμερα ο Βρασίδας το Aces, δεν το προτιμάς.
Το wasted είναι ΠΟΛΥ ανώτερο κομμάτι από το Running Free, αλλά το έπαιξαν σερί και στην προηγούμενη περιοδεία και στο πρώτο σκέλος αυτηνής εδώ.
Clairvoyant-Evil και τα δύο μαρέσουν κανένα θέμα.
Θεωρώ παπάτζες τα περί Μεγαλέκου μόνο εδώ.
Γιατί πιστεύω ότι θα μπουν δύο κομμάτια που δεν τα περιμένει κανείς και θα τρέξουν τα δάκρυα ποτάμι???
Μακριά από μεγαλέκο μόνο, εκτός ότι το θεωρώ μέτριο και βαρετό πλέον με έχει κουράσει τόσο πολύ αυτή η κουβέντα που δε θέλω να δικαιωθούν όλοι αυτοί που το ζητάνε με χίλιους δυο γραφικούς τρόπους…
Αν παίξουν το when the river runs deep πάντως, από το ΒOS, θα πέσουν σίγουρα δάκρυα, απλά θαναι από την στεναχώρια.
τη γαμησαμε με τη βρόχα.
ψαξτε για αδιάβροχο πόντσο και αδιαβροχο παπουτσακι ![]()
να λετε παλι καλα που δεν ειμαστε σε κανα χωραφι να ειχαμε και λασπες ![]()
Wet cunts…
Ελα δεν πειραζει. Ενα απλο μπουφανακι με κουκουλα και θα ειμαστε κομπλε.
Θα κατεβούμε Αθήνα με φουλ διαθεση
Btw θα ειμαι αρενα οσοι ψηνονται για κανα meeting με μπυρες ευκαιρία θα ειναι.
Νομιζα θα εγραφες και της λασπης, ετσι οπως πηγε ο διαλογος ![]()