Άνοιξε και ένα τμήμα της 8 βλέπω έχει μια θέση μόνο διαθέσιμη ![]()
Έτσι όπως τα βλέπω πάμε για 60.000 κόσμο στο μεγαλύτερο live επί Ελληνικού εδάφους.
Αν θα είναι το καλύτερο, για αυτούς που θα τους δουν για πρώτη φορά ναι. Για τους υπόλοιπους σίγουρα όχι. Αλλά από θέμα προσέλευσης σίγουρα η μεγαλύτερη εμφάνιση.
Θα τους δω για 7η φορά.
Ο μεγαλος μου καημός εδω και χρόνια, ειναι το Infinite Dreams.
Απ οτι βλέπω,είναι το νο1 φαβορι για προσθηκη.
Σε περίπτωση που το ακουσουμε… αν δειτε δίπλα σας,κάποιον γαιδαρο 1.90 φευγα να κλαιει με λυγμους στις πρωτες νοτες, εγω θα ειμαι.
Πιστεύω ότι το infinite dreams θα παιχτεί τελικά. Δεν γίνεται ξαφνικά ο Bruce να λέει ότι είναι το αγαπημένο του τραγούδι:zipper_mouth_face: Ο Harris επίσης πριν καιρό είπε ότι θα ήθελε να παίξουν και το only the good die young αλλά μάλλον θα μπει το evil that men do. Προσωπικά θα ήθελα να βγει το Aces για τον απλούστατο λόγο ότι ζορίζει τον Bruce και να μπει το tailgunner (δεν χρειάζεται να γίνουν και ιδιαίτερες προσαρμογές στο videowall
) και εννοείται δίνω νεφρό για τα infinite dreams και only the good…
Nα γαμηθούν αν τα παίξουν αυτά. Ευχαριστώ.
Εγώ ελπίζω να μην πειράξουν τίποτα από τα epics (=μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια, όλα τα τραγούδια τους είναι epics άλλωστε!) της setlist, θα στεναχωρηθώ αν δεν ακούσω κάποιο από αυτά και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο που (ρεαλιστικά) μπορούν να παίξουν στη θέση του.
Υπερβολή το 60 χιλιάδες. Κόψε δέκα δεκαπέντε. Όσο για την εμφάνιση,η καλύτερη ήταν εκείνη του 2018, αλλά και τότε δε το περίμενα, μακάρι να φάω σφαλιάρα και φέτος. Από βροχή δε νομίζω να έχουμε θέμα, έχουν αλλάξει πρόγνωση δεκαπέντε φορές, άντε να ρίξει καμία ψιχαλα. 8η φορά για μένα.
5η φορά θα τους δω κι εγώ (2007,2008,2018,2022)
Infinite Dreams το πιστεύω μιας και δήλωσε ο Bruce πως το λατρεύει.
Πλέον δεν θα εκπλαγώ για Μεγαλέκο, μιας και το είπαν στην προηγούμενη περιοδεία και μας το έπαιξε λιγάκι στο release.
Aces High, είναι τραγούδι για live, το θέλω αλλά ακούω όσα λέτε…
Αν θέλουν να κάνουν πάταγο ας παίξουν To Tame A Land . Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Από τη στιγμή που μέχρι και το Alexander the Great παίχτηκε στη προηγούμεη περιοδεία και αποτέλεσε έκπληξη, γιατί όχι να μας εκπλήξουν με αυτό τον υπέρτατο ύμνο, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι από τα κορυφαία Maiden κομμάτια.
50 yeras old Maiden. Surprise me !!!
13η φορά και θα ήθελα ενα 22 acacia οπως τότε παλιά!
15η φορά
Δύσκολα να πεις ποια ήταν η καλύτερη φορά
Η κάθε εμφάνιση έχει κάτι το ιδιαίτερο.
Αλλά θα επιμείνω στο 99 & 05 ![]()
55-60.000 εκτίμηση
Αν παίξουν αυτά, να γαμηθούν, προσυπογράφω
6η φορά για μένα 1998,1999,2000-2018,2022,2026
θεωρώ ότι θα έχει κάνα δυο αλλαγές σε σχέση με το περσινό, ίσως λέω ίσως να αλλάξουν κάποιο από τα μεγάλα και να βάλουν το Alexander…αλλά αν θέλουν να μας τρελάνουν καλύτερα να παίξουν το Caught Somewhere In Time, επίσης πιστεύω κι εγώ ότι θα παίξουν το Infinite Dreams αλλά από την άλλη δεν θέλω να βγει το Clairvoyant.
Τέσπα ας παίξουν ότι θέλουν, γαμώ θα είναι
Το clairvoyant ήταν για μένα highlight πέρσι. Καλά να περάσουν όσοι πάτε !
Αυτό και μόνο.
αμα εχεις λογαριασμο στο setlist.fm στα βγαζει κι εκει