Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Τρομερό σετλιστ μέχρι στιγμής. Phantom, 7th son, dreams. Ούτε στα όνειρα σας/μας

8 Likes

Rime.

2 Likes

Δυνατό μέχρι τώρα… έπαιξαν ήδη 3 από τα αγαπημένα μου (number, powerslave, rime) :astonished:

3 Likes

Θα πεθάνω. Είναι γραφτό να χάνω τις καλύτερες εμφανίσεις τους μάλλον

Up the Irons

7 Likes

Tι ζουμε ρε μαλάκες

7 Likes

Τι κάνεις γαμω τη πουτανα σου τι κάνεις στην ηλικία σου

6 Likes

Επική συναυλία

6 Likes

Πρώτη φορά…θα ρθω από.θεσσαλονικη

1 Like

Καμία φορά που συζητάμε ποιο είναι το καλύτερο μεηντεν αλβουμ. Το απαντάνε οι ίδιοι φαίνεται με τέτοιο σετλιστ

6 Likes

Αυτός που σκέφτηκε να μην βάζουμε μέσα τις τσάντες και να τις αφήνουμε στο bug depository από μένα τα χειρότερα. Ντροπή και ξεφτίλα, θα φύγουμε σε δύο ώρες.

Η συναυλία καταπληκτική, κρατάνε καλύτερα από πολύ νεότερους τους , Νομίζω ιδανικό set list

12 Likes

Ανακατεψαν πολύ την τράπουλα βλέπω πάλι :sweat_smile:

Κατά τα άλλα προφανώς θα ήταν γαματοι οι Μειντεν και εννοείται το σετλιστ τα σπάει

Ανυπομονώ για Λατ. Αμ.

8 Likes

Πάρα πολύ καλό το σετλιστ

4 Likes

Η απόδοση τους ήταν φανταστική. Ο Bruce οκ είναι εξωγήινος.Τρομερος. Εβλεπα τον Harris να τρέχει στην σκηνή και ανατριχιαζα. Οι οθόνες μου άρεσαν πολύ. Πίστευα ότι θα αφαιρούσαν κάτι από την θεατρικότητα της μπάντας αλλά μην πω ότι τελικά πρόσθεταν στο κομμάτι αυτό. (Οκ ίσως και πάλι να προτιμώ τα backdrops ,props κτλ) Infinite dreams δάκρυα

12 Likes

Ο Μπρούς σε τρελά κέφια.
Και σε διάθεση όσο και σε απόδοση.
Η μπάντα ακολούθησε. Και ο νέος ντράμερ πολύ καλός.

Χάρηκα για το Infinite dreams, αλλά πιο πολύ ήθελα το Clairvoyant. Setlist όνειρο.
Το Rime παραδόξως (για εμένα) το highlight της βραδιάς. Πολύ καλή δουλειά με το υλικό του video wall. Πρόσθεσε στην θεατρικότητα πολλών κομματιών.

Ο ήχος καλός μόνο μπροστά από τον ηχολήπτη και πίσω από τα πίσω ηχεία. Μάλλον έπεσε κάποια “τσιγγουνια”.

Πήρα και την 11χρονη κόρη μου μαζί. Θα της μείνει για φορεβερ.

Από κόσμο, μάλλον λίγο πάνω από τους μισούς των Metallica. Μάλλον όχι πάνω από 50k

ΥΓ. Δέκα ευρώ το κοστούμι για την τσάντα που δεν πέρασε. Ίδιες διαστάσεις πέρασαν βέβαια σε όμορφες δεσποινίδες. Πόση ξεφτίλα ακόμη?
Η τηλεφωνική έκδοση του εισιτηρίου κόστισε άλλα δέκα ευρώ.

ΥΓ2. Οι Anthrax πολύ καλοί, αλλά μάλλον τους χαντακωσε ο ήχος.

14 Likes

Φανταστική απόδοση και ειδικά του Bruce. Πολύ καλό το videowall. Αν και ήμουνα σχεδόν τέρμα πάνω στην κερκίδα ο ήχος ήταν καλός.

5 Likes

Bruce βγαλμένος από 1986.

Άψογοι και οι υπόλοιποι.

Ο ήχος μετριότατος (ήμουν θύρα 3) αλλά δεν μου χάλασε την εμπειρία

3 Likes

Κάθε φορά γίνομαι 15χρονο που τους βλέπει για πρώτη φορά! Τρομερή απόδοση, δεν έχω λόγια! Τα παιδιά και η γυναίκα ξετρελάθηκαν, ο μικρός κοιμήθηκε στο powerslave αφού τα είχε δώσει ολα στους anthrax και μέχρι το notb :joy:
Δε με χάλασε η κερκίδα για μια φορά αφού υπήρχε λόγος.

Ήχος πολύ καλός στην 28, σετλιστ όνειρο, με το στόμα ανοιχτό στο aces high (μας ρούμπωσε ο Μπρους). Πιστεύω να τους δούμε άλλες δύο φορές στην Αθήνα…

Πανηγύριζα μόνος μου στη θύρα όταν έριξε άκυρο στο μεγαλέκο και οι άλλοι δίπλα σιχτίριζαν. Πάλι καλα

16 Likes

Τι ζήσαμε!:metal:t3:Ας πεθαίναμε στο ΟΑΚΑ, μετά από αυτό… το σετλιστ!
ΥΓ. Συγκίνηση στο τέλος, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε φορά ίσως να είναι η τελευταία…

11 Likes

Θύρα 9 στην μέση, ήχος πολύ καλός. Όχι κρύσταλλο αλλά άκουγες τα πάντα. Οι δισολιες ήταν λίγο πιο χαμηλά ή μου φάνηκε?

Anthrax, οκ, μια χαρά και από όρεξη και από ήχο .
Θα κάνω και σύγκριση τώρα με Metallica, που ήμουν πάλι σχεδόν στο ίδιο σημείο - καμία σχέση και σε σαπορτ και σε headline. Βέβαια στους μεν είχαν να χειριστούν ήχο 360°, ενώ στους δε όχι.

Απόδοση πολύ καλή, για την ακρίβεια ανέλπιστα καλή. Dickinson σχεδόν άψογος, γενικά όλη η μπάντα ήταν σε κέφια. Δεν μίλησε για καπνογόνα μάλλον γιατί ο αέρας ήταν αντίθετος :rofl:

Δεν περίμενα πολλά, ειδικά μετά το καζο της προηγούμενης και έφυγα γεμάτος. Setlist το ξέραμε, αλλά αν εξαιρέσεις 1-2 κομμάτια, ήταν όνειρο.

7 Likes

Καλύτεροι σίγουρα από πέρσι που τους είδα στην Στουτγκάρδη. Σετλιστ με μια διάφορα προς το καλύτερο, το περίμενα πως και πως το infinite dreams.
Χάρηκα που είδα από κοντά @pantelis79 και @drenie .
Άντε ξεκούραση και σειρά για μένα Sepultura-Megadeth.

22 Likes