Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Δεν ξέρω αν έχει σημασία ή όχι κτλ αλλά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι υπήρχαν λίγο πάνω από 50 χιλιάδες στο ΟΑΚΑ. Οι MAIDEN μαμησαν.

5 Likes

Κάπου 51-52.000 είχε

Όπως είχα προβλέψει πριν
Μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου
Καλύτερο σετ λίστ
Όχι τόσο καλό ήχο λόγο ΟΑΚΑ
Όχι τόσο εκδηλωτικό κοινό

Πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

4 Likes

λιγα λογια και απο μενα.

μια κατηγορια μονοι τους ,οι μειντεν.
ο bruce βουλωσε στοματα (το δικο μου βασικα) και ηταν σε φοβερη φορμα και σε τρομερη διαθεση!
ο murray , man of the match για μενα - τετοιο ηχο σε κιθαρα,δεν ξανακουσα σε λαιβ!
infinite dreams,μεγαλη αγαπη!

μου προκαλει εκπληξη το γεγονος οτι μιλατε για υποτονικο κοινο.
σχετικα μπροστα που ημουν,γινοταν κυριολεκτικα πανικος!
δεν εχω εικονα για πισω απο το διαχωριστικο καγκελο.

οσο για τα καπνογονα,πραγματικα ντροπη. μονο να του τη σπασουμε θελουμε του dickinson.
αυτο ειναι το επιπεδο μας.

η διοργανωση,πολυ καλη.

σε γενικες γραμμες,αδιανοητο λαιβ , που με γεμισε ζωη!

9 Likes

“Τελικά, οι Metallica έπαιξαν support στους Maiden.”

5 Likes

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοια κουβέντα, ειδικά από την στιγμή που οι μπάντες έχουν κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις.Δε μπορούμε απλά να απολαύσουμε και τους δύο, και να χαρούμε που ήρθαν κοντά κοντά, χωρίς συγκρίσεις γυμνασιολυκείου?

8 Likes

Απλα απαγορευεται! :stuck_out_tongue:

Απιστευτο παντως, τελικα σηκωθηκαν 40.000 κοσμος και εφυγαν μετα το support.

3 Likes

είχαν οι Anthrax τόσο κόσμο??? :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

ζαμπόν. :rofl:

2 Likes

Μερικες σκεψεις απο τη αημερινη εμφανιση ατη Σοφια:

Ο ηχος ηταν μπομπατος, επειδη ειμαι πειραγμενος κ τσεκαρω ντεσιμπελ, ηταν 2-3 δυνατοτερα απο την Αθηνα

Το γηπεδο ηταν γεματο, οχι sold out, αλλα μαλλον πλησιαζε. Πολυ μικροτερο απο το ΟΑΚΑ βεβαια. Συνολικα λιγοτερος κοσμος.

Η αποδοση ηταν ξανα εκπληκτικη, ισως μια τριχα πιο κατω απο της Αθηνας. Αλλα οντως στην τριχα η διαφορα.

Εκει που ηταν να προλογισει το infinite dreams ,εφαγε κοκομπλοκο ο Βρασιδας κ νομιζε οτι ηταν στην Αθηνα, αλλα καπως το κουτσοεσωσε. Το ιδιο αν άκουσα καλα επαθε κ στο τελος π ειπε thank you Athens, αλλα εκει μπορει κ να καταλαβα εγω λαθος.

Οι Maiden γαμανε

Γραφω απο κινητο κ εχω κ πρεσβειωπια, σορρυ για οποια typos.

Αυτα, Up the Irons!

20 Likes

Μέσος οπαδός Maiden :stuck_out_tongue: Κι εγώ έχω ε, φοραώ γυαλιά πλέον :disguised_face:

8 Likes