Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

got you. άργησα αλλά το έπιασα.

γιατι νομιζω οτι αρενα θα ειναι γενικη εισοδος 110€ + ;

Γύρω στα 80 πιστεύω

Πάμε για ιστορικές στιγμές

Από ποια άποψη; :thinking:

Λογικά οι γαλάζιες θα είναι οι πιο ακριβές.

2 Likes

Θα ζητάνε και πιστοποιητικό φρονιμάτων; :cricket:

1 Like

Το λέω μόνο και μόνο επειδή εκεί είναι τα δημοσιογραφικά και επειδή είναι PL1 ρε παλιοσατανάδες!

Αν δεν κάνω λάθος, το παραπάνω setup του σταδίου χωράει μάξιμουμ 60-65000 κόσμο .

Εκτίμησή μου είναι ότι 45000 θα είναι μία λογική προσέλευση (ίσως φτάσει τους 50.000 με κάποιους που θα αγοράσουν εισιτήριο κοντά σtην ημερομηνία του live). Ότι πρέπει για να αποφύγουμε μεταφορά του live στο parking, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 30-35000.

Θεωρώ ότι θα είμαστε άνετοι, ακόμα και στην arena.

Προσωπικά αποκλείω το sold out

1 Like

Κρατάτε μικρό καλάθι εδώ έχουμε set list με seven son και rime μέσα για πρώτη φορά + powerslave + killers+ phantom. + το hype από Metallica και ότι θα πάνε και πολλοί όχι τόσο μεταλλάδες

5 Likes

wat

1 Like

Εκεί πατάω, ότι οι Maiden δεν έχουν τόόόόόσο ευρύ rock κοινό όσο οι Metallica. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν φασαίοι. Οι 50χιλ που προέβλεψα θεωρώ ότι είναι μεγάλο νουμερο για Ελλάδα, και συνάμα κοντά στις 65χιλ που είναι οι χωρητικότητα του σταδίου.

Κοντός ψαλμός…

Οι Metallica έχουν πιο ευρύ κοινό, ένας πχ που ακούει Shakira, πιο εύκολα πάει Metallica παρά Maiden.
Θα ακούσει κάνα unforgiven, nothing else matters…

Επίσης, οι Metallica έχουν να έρθουν από το 2010 (και 2007 πριν) , άρα ολόκληρη γενιά οπαδών τους, δεν τους έχουν δει.

Οι Maiden από την άλλη, ήρθαν πρόσφατα, το 2018 και 2022.

Θα μου κάνει εντύπωση να γίνει ο ίδιος πανικός με τα εισιτήρια. Να δούμε βέβαια και τις τιμές…

3 Likes

Σοσιαλιστική… αρένα :ok_hand:t3::metal:t3:

1 Like

Whenever wherever I may roam

16 Likes

Επειδή δεν είμαι εδώ και κάποια χρόνια στο Fan Club ανεβάστε τιμές σήμερα να ξέρουμε. Επίσης όσοι γραφτήκατε στην High Priority σας ήρθε στο e-mail κωδικός για Presale? Έμενα μου ήρθε αλλά σε 5,6 γνωστούς που είχαν και αυτοί κάνει εγγραφή όχι.

Υ.Γ. Συμφωνώ ότι είναι ενοχλητική η κατάσταση με τα κινητά και αυτούς που ανεβάζουν συνεχώς stories αλλά διαφωνώ με όλη αυτή την πρακτική που κάνουν με τις κλειδωμένες θήκες κτλ για πολλους λόγους…

1ον Το κινητό το έχεις πρωτίστως για να μπορείς να επικοινωνείς, μπορεί εγώ να θέλω να πάρω πριν αρχίσει το live τηλέφωνο τον πατέρα μου π.χ. που κρατάει τα παιδιά για να δω αν πάνε όλα καλά, θα πρέπει να ζητήσω άδεια για να μου ανοίξει την θήκη του κινητού ο σεκιουριτάς λες και είναι ο κηδεμόνας μου?

2ον Και εγώ γουστάρω να βγάλω 7,8 φωτογραφίες από το live σαν αναμνηστικό, αν είναι χωρίς φλας και χωρίς να βγάζω συνεχόμενα βίντεο ολόκληρα τραγούδια (βασικά προσωπικά δεν βγάζω βίντεο) γιατί να απαγορεύεται?

3ον Φασιστικές τακτικές δεν θα πρέπει να είναι ανεκτές από κανέναν, ούτε από το αφεντικό σου στην δουλειά, ούτε από το κράτος πόσο μάλλον από τους Maiden και τους Ghost (λατρεύω και τις 2 μπάντες έτσι?)

4ον Το τσιγάρο ειδικά σε κλειστούς είναι πολύ πιο ενοχλητικό.

1 Like

Ποια είναι η φασιστική πρακτική;

Εμένα μου ήρθε και πήγε στα junk μαζί με email προσφορών. Περίεργο, τα υπόλοιπα mail από High Priority μου έρχονται κανονικά

Για πάμε σιγά σιγά

Σου κλειδώνω το κινητό σε θήκη και αν θέλεις να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο ψάξε να βρεις τον σεκιουριτά (αν τον βρεις) να στο ξεκλειδώσει. Μου θυμίζει ταινίες με απολυταρχικά καθεστώτα.