Ναι, απλά για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μία ιδιωτική επιχείρηση που δεν έχει μονοπώλιο, μπορεί να σου πει: είναι όρος το κινητό να παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια της προβολής
Δεν είσαι υποχρεωμένος να μπεις και να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο, εφόσον τίθεται ως όρος
Ίσως λίγο καλύτερος έλεγχος και αυστηρότητα από το προσωπικό να ήταν καλύτερο σαν λύση. Αλλά σίγουρα το να είναι όλοι με τα κινητά μάλλον είναι απογοητευτικό και για όσους θέλουν να δουν αλλά και για το συκρότημα.
Πέρυσι στη συναυλία του Gilmour στην Ιταλία, ήταν ένας τύπος με σελφοκόνταρο μπροστά μου (όλοι καθιστοί παρεμπιπτόντως), ο οποίος τραβούσε όλη τη συναυλία. Του έκανε παρατήρηση ένας σεκιουριτάς, μαζεύτηκε λίγο και μετά συνέχισε. Όταν τον ξαναείδε ο σεκιουριτάς και τον απείλησε ότι θα βγει έξω, δεν το ξαναέβγαλε μέχρι το τέλος.
άναψε και ένα τσιγάρο ρε παιδί μου. μην καταπιέζεσαι!
πάντως στα σοβαρά, δε χρειάζεται καμιά τρελή απαγόρευση. πιστεύω αν γίνουν συστάσεις κλπ από τη διοργάνωση, από τη μπάντα στις οθόνες πριν το λάηβ, ο κόσμος θα ακούσει και θα συνεργαστεί. τώρα αν θα υπάρχουν 100-200-300 στους 30.000, ε θα υπάρχουν. και στο θέατρο και στο σινεμά υπάρχουν.
Αυτό εννοείται, να υπαρχει αυστηρότητα, να υπάρχουν ανακοινώσεις και να υπάρχει σαν όρος όπως είπε ο ManosOrff να μην χρησιμοποιείς το κινητό κατά την διάρκεια της συναυλίας για φωτογραφίες, βίντεο και stories δεκτό. Αλλά να μην μπορείς να πάρεις τηλέφωνο 1 ώρα π.χ. πριν την συναυλία όχι αυτό είναι παράλογο.
Υ.Γ. Δεν έχω κανενός είδους social media και όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν, παίζει να ξέρω μονο κανα δυο ακόμα άτομα που δεν έχουν social media, οπότε προσωπικά και να μην είχα κάμερα στο κινητό θα με χάλαγε μόνο γιατί δεν θα είχα κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες που μου αρέσουν να τραβάω αλλά ΟΚ θα το ξεπέρναγα πολυ ευκολότερα από τους υπόλοιπους…
Άρα η αρένα σε σχέση με το φθηνότερο εισιτήριο, είναι στα 15 ευρώ διάφορα. Μια χαρά σε σχέση με leftallica, που ήταν 50.
Βέβαια οι τιμές τσιμπημένες σε βαθμό που μάλλον, θα έχει κι απ’ έξω εισιτήρια.
Παραθέτω copy/paste από τους γενικούς όρους της ticketmaster
**Χρειάζεται και το παιδί μου να βγάλει εισιτήριο για την συναυλία;
Η ανάγκη έκδοσης εισιτηρίου για παιδιά στις συναυλίες μέσω της Ticketmaster.gr εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού και την πολιτική του διοργανωτή. Συχνά:
Παιδιά κάτω από συγκεκριμένη ηλικία (συνήθως έως 3-6 ετών) μπορεί να εισέρχονται δωρεάν χωρίς εισιτήριο.
Για μεγαλύτερα παιδιά απαιτείται κανονικό εισιτήριο.