Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Πάρτα με το δώρο του Πάσχα :rofl:

2 Likes

Τόση διαφορά στο ρολόι ε? Δεν το θυμόμουν αυτό… Παίζουν παιδικά εισιτήρια?

Μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί εκ του σύνεγγυς, αλλά κάν’ τα 3.

3 Likes

Το hard copy ειχε 90.
99 ειχε ονλαιν με το καπέλο

2 Likes

6 και πάνω πληρώνουν κανονικά , τα πιο μικρά δεν επιτρέπεται να μπουν. Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Δηλαδή αν πάω με το γιο μου που είναι 5 με δύο εισιτήρια θα μου κάνουν θέμα; Δε νομιζω

Μεταλάδες σας γλεντανε οι έντεχνοι, τα παιδιά μπαίνουν δωρεαν σε όλες τις συναυλίες γι’αυτό και όλα ακούνε Καραπατακη, Ζαμάνη, Μάλαμα κλπ. Περαστικά σας

Κάτι έψαχνα χτες και έπεσα σε ένα ποστ πριν απο 12-13 χρόνια που έλεγα “Rush με 60-65 λίρες δεν πάω”. Ο περίγυρος συμφωνούσε… Και κοίτα που φτάσαμε.

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως, εκτός φεστιβάλ, δεν πρόκειται να ξαναπάω σε μεγάλο live. Εκτός και γίνω πλούσιος που προς το παρόν δεν φαίνεται.

8 Likes

Από προσωπική εμπειρία μιλώντας θα πω το εξής. Έχω κουραστεί να είμαι θύμα. Ζώντας στην επαρχία για να κατέβεις οικογενειακά (1 παιδί) σε ένα τέτοιο λάιβ κοστίζει πάνω από 500 ευρώ. 500 ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ. Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη που δεν πας. Μετά το συνηθίζεις και ούτε που σου περνάει από το μυαλό. Και ξέρεις τι? Στα παπάρια του ο γιος αν θα δει μετάλικα ή μέιντεν. Για να εκπληρώσουμε δικά μας όνειρα τα παίρνουμε μαζί. Νομίζω ο μικρός θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο ένα σ/κ στην Αθήνα με δραστηριότητες παρά το βρασίδα

25 Likes

Πήρα δύο στην άρενα αφού εκεί ζήτησε ο ιός… Στην τελική ποσες φορές θα τους δει ξανά; αν είναι αυτή η μία ας του μείνει όπως θέλει, ούτως ή άλλως πλέον μια δυο φορές το χρόνο πάω σε συναυλία και αυτό για εκείνον

Οι τιμές στο δικό μου μυαλό είναι τραγικές

1 Like

Με αυτές τις προϋποθέσεις, δλδ, ακριβές τιμές, έρχονται 3η φορά σε 8 χρόνια, χωρίς Alexander (που εμένα στα @@ μου, αλλά πολλούς τους νοιάζει) και κόσμο ήδη να έχει δώσει χρήματα για Metallica, αν η προσέλευση ξεπεράσει τις 20000 θα είναι μεγάλη επιτυχία.

1 Like

Παιδιά, το έγραψα ξανά, για κινητά είπαν όχι μόνο στο Παρίσι, τι συζητάτε;

Έχεις δικιο. Από τη στιγμή που έχω κλείσει να πάμε 4 άτομα στη Ρώμη για 5 μέρες με αεροπορικά και διαμονή στα 650 ευρώ είναι ξεφτίλα να δώσω 500 για να πάω Μέιντεν για 2 ώρες. Θα το κάψω μάλλον και θα προτιμήσω (όπως λέει και ο @hopeto ) να τα πάω σε ένα φεστιβάλ το καλοκαίρι που οι τιμές θα είναι πιο νορμάλ, μακάρι twisted sister γιατί τα έχω όλη μέρα και ζητάνε να βάλω we’re not gonna take it στο repeat…

Κατά βάθος δικιά μου επιθυμία είναι να πάρω τα παιδιά στους Iron Maiden, να μείνει μια ανάμνηση…

1 Like

Όχι ότι με νοιάζει αλλά πως ξέρουμε ότι δεν θα παίξουν το Alexander, αν εχω καταλάβει την άνοιξη το έπαιξαν δύο τρεις φορές

Στην τρέχουσα περιοδεία δεν έπαιξε καθόλου. Δεν έχεις άδικο ότι δεν το ξέρουμε 100%, αλλά επειδή οι Maiden είναι Maiden, μου φαίνεται απίθανο στις λίγες αλλαγές που μάλλον θα γίνουν στο set list να είναι μέσα. Μακάρι να διαψευστώ, απλώς το πάω λογικά.

1 Like

μηπως ηταν πιο οικονομικό αρχικα;
κατι τετοιο θυμαμαι.

Off topic:
Και κοίτα που έφτασε η Ελλάδα, γιατί στις περισσότερες χώρες, τουλάχιστον της ΕΕ, τα τελευταία 12-13 χρόνια ακολουθήθηκε ένας φυσιολογικός ρυθμός αύξησης μισθών. Ορίστε δύο γραφήματα που έχω ετοιμάσει για κάτι που ετοιμάζω.

1. Η εξέλιξη του μέσου μισθού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (δλδ εξέλιξη τιμών/ πλήθωρισμού σε κάθε χώρα) στις περισσότερες χώρες της ΕΕ (λείπουν Βουλγαρία, Μάλτα, Κροατία, Κύπρος, Ρουμανία)
  1. Και το πιο κλασικό στατιστικό του κατά κεφαλήν ΑΕΠ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάλι την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης

Με άλλα λόγια, αν είχαμε εξέλιξη μισθών ανάλογη με τον μέσο όρο της ΕΕ ή ακόμα και των φτωχότερων χωρών της, τώρα τα 100€ για Maiden δεν θα φαίνονταν τόσα πολλά. Που, by the way, προσωπικά πιστεύω ότι γενικά οι συναυλίες έχουν ξεφύγει παγκοσμίως σε τιμές.

On topic:

Άντε και ένα Παρισάκι αύριο για το DVD και γιατί η κοπέλα μου ήταν σε φάση πάλι στην Ολλανδία θα τους δούμε; Πάμε κανά Παρίσι!

4 Likes

τόσο ήταν 90+9

δεν κάνει τέτοια λάθη ο Παντελής

2 Likes

πολλα

Ούτε καν λίγους δε νοιάζει.

4 Likes

Caught somewhere in time θέλουμε, γαμώ την τύχη μου δηλαδή.

6 Likes

Παίζει να ήμουν εγώ. Από την εποχή που έβριζα τον Ray Daniels. Και τελικά θα πήγα.

2 Likes