Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Για αυτό το λόγο, και πηγαίνει προς όλους αυτό, ας προσέχουμε τι λέμε.

Εγώ, πάντως, Rush δεν ξαναπάω.

Και για Maiden είμαι κατηγορηματικός. Δεν ξέρω ακόμα.

3 Likes

Motorhead αν έρθουν πάμε;

7 Likes

Μόνο με πρόσκληση.

2 Likes

Ξέρω ένα άτομο που μπορεί

Ακόμα κι αυτό

1 Like

τον chuck norris?

4 Likes

Για την ώρα είναι καλή απάντηση

Οπότε ας πούμε ναι

2 Likes

Ένα ΤΣΑΚ υπερβολής :upside_down_face:

7 Likes

Α το ξέρεις κι εσύ το άτομο που λέω;

1 Like

Μακαρι να εχεις δικιο, αλλα αυτο π εισπραττω εδω κ χρονια απο γυρω-γυρω ειναι διαφορετικο

Παρακολουθώ λίγο την κίνηση των εισιτηρίων, όσο μπορώ που και που. Θα έλεγα ότι είναι υποτονική, αλλά οκ… πόσα να είναι τα ενεργά μέλη του fan club με ετήσια συνδρομή 35ευρώ;;;; Θαρρώ θα είναι λίγοι, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Με Metallica αρκούσε να ήσουν μέλος από κάποια χρόνια και πάνω, ενώ γινόσουν fifth member αυθημερόν, οπότε η σύγκριση δεν είναι δίκαιη.

Αύριο θα δείξει… αν και πιστέυω ότι πολλοί θα περιμένουν το Δώρο Πάσχα…

Στο μεταξύ αν οι Gathering έχουν 50€ στην πρώτη φάση της προπώλησης, οι Maiden με 100€ είναι τσάμπα.

Just sayin’…

1 Like

Ναι, αν το πας συγκριτικα

Μεθαύριο και μέχρι το ΣΚ θα δείξει.Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα μετά, καθώς και λίγες μέρες από το λάιβ.Άντε να έχει 35-40.Δε νομίζω ότι πάει παραπάνω.Στην πολυπληθέστερη συναυλία που είχαν δώσει στην Ελλάδα, το 2018, το εισιτήριο αν θυμάμαι καλά είχε 50ε.

Προσωπικά να πω ότι προτιμώ την αρένα να είναι άνετη για να βλέπω κομπλέ :upside_down_face:

Έχουν τρελαθεί εντελώς οι τύποι με τις τιμές?
Δλδ οκ,πάτε να γ@μηθειτε στο φιναλε,από μένα θα πάρετε ένα @,μπορεί και δυο.

4 Likes

Ο μονος λογος για να εχει κοσμο ειναι οι ξενοι που θα ερθουν λογω πρεμιέρας.ε και ίσως ειναι κ η τελευταία εδω???

Απαράδεκτες τιμές από όλους, μικρά-μεσαία-μεγάλα ονόματα

να πάμε στις τοπικές μπάντες να στηρίξουμε τη σκηνή , θα το γυρίσουμε στο underground

κύκλους κάνουν αυτά, αν δεν τους γυρίσεις την πλάτη δεν θα δεις αλλαγή

έχω σκεφτεί σοβαρά να μην ξαναδώσω λεφτά σε μπάντες που έχω ξαναδεί και έχουν διπλασιάσει κασέ μετά-κοβιντ και απλώς να κάνω τον μαλάκα ώστε κλείσω κάποια κουτάκια που θεωρώ “εκκρεμότητες” να μην έχω το απωθημένο

δεν ξέρω αν θα με πιάσει fomo αλλά δεν βλέπω άλλη λύση πέραν της αποχής . Το ίδιο ισχύει και για μεταλλικα και για όλους

10 Likes

Κάποιος που έχει πρόσβαση στο fun club, θα μπορούσε να ποστάρει τιμές/πλάνο για Σόφια (Βουλγαρία)?

Στους όρους εισιτηρίων τι αναγράφει σε περίπτωση αναβολής/ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου? Παλιότερα όταν το εισιτήριο κόστιζε 90€ + 9€ έξοδα αγοράς, σε περίπτωση επιστροφής του εισιτηρίου, τα 9€ δεν επιστρέφονταν καθώς η υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίου είχε ήδη παρασχεθεί. Τώρα που αναγράφεται μια ενιαία τιμή εισιτηρίου (υποθέτω ότι το κόστος έκδοσης ενσωματώνεται), τι προβλέπεται σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων?

κάπως θα διαχωρίζεται ή θα σου λέει περιλαμβάνει x % προμήθεια. οπότε δε θα σου επιστρέψει αυτό το ποσό.

ο Λώρης στο RW του 2020 με Deep Purple, το πρώτο που ακυρώθηκε λόγω covid, το κρατούσε αυτό ακόμα και στα hard copy, ενώ δε αναγραφόταν τίποτα και πουθενά. και μάλιστα σε εισιτήριο 45€ κράτησε όχι 4,50 αλλά 5, γιατί που να βρίσκεις ψιλά :rofl: :rofl:

Ίσως και να έχει και κανένα εξτρά fee στο checkout, δεν ξέρω, δεν έφτασα μέχρι εκεί.

1 Like

Τα κίτρινα τον 50 ευρώ είναι εκτός σταδίου;;;;

5 Likes