Iron Maiden - The Book Of Souls

Οι Iron Maiden ανακοινωσαν πριν λιγο τον καινουριο δισκο τους που θα ονομαζεται The Book Of Souls και κυκλοφορει στις 4 Σεπτεμβριου.

Ωραιος τιτλος, επιτελους ωραιο εξωφυλλο, μεγαλες διαρκειες ως επι το πλειστον στα περισσοτερα τραγουδια με αποκορυφωμα το 18λεπτο Empire Of The Clouds που εγραψε ο Dickinson. Ο οποιος απ’ οτι φαινεται ξεπερασε το προβλημα υγειας του και η μπαντα ειναι ετοιμη για το επομενο κεφαλαιο στην καριερα τους. Αυτα ειναι νεα…

Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01 Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01

:slight_smile:

Saw a sneak peak of some of the lyrics. The chorus from the title track:
The Book of Souls…
The book of souls…
the book of souls…
The Book of Souls.

:")

Περιμένουμε σαν τρελοί εννοείται.

Δώστε και ένα σωστό λινκ για το ωραίο εξώφυλλο που λέτε στα 2 θρεντς γιατί εμένα μου βγάζει μια μαλακιούλα σαν remake του Ed Hunter σε HD

Απορώ τι ακριβώς σας αρέσει σ’ αυτό το εξώφυλλο.

Ολίγον χάλια το cover, αλλά τα τραγούδια έχουν σημασία !!!
Βλέπω και τραγούδι Murray !!!
ALSO, ο δίσκος είναι έτοιμος από πριν τα Χριστούγεννα, και απλά καθυστέρησε μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την υγεία του Bruce, οπότε τώρα που είναι όλα ok, θα βγει !!!

Μακάρι να ανακατεύτηκε για καλό αυτή τη φορά ο Harris.

Το εξώφυλλο είναι εύκολα το καλύτερο που έχουν βγάλει από το Brave New World μέχρι σήμερα.

Κατά τα άλλα, κάποια πράγματα μπορούμε να τα μαντέψουμε από τώρα. Ότι ο δίσκος θα κάνει κοιλιές λόγω του μεγέθους του (είναι αναπόφευκτο αν εξετάσεις την πορειά του συγκροτήματος), ότι η κάμψη της φωνής του Dickinson θα είναι ακόμα πιο εμφανής από το Final Frontier, ότι θα έχει μέσα μερικές πολύ δυνατές συνθέσεις κτλ κτλ Το στοίχημα είναι προς τα πού θα γύρει η πλάστιγγα για το αν θα είναι θετικός ή αρνητικός ο συντελεστής. Πάντως ελπιδοφόρα η όλη ανακοίνωση, εγώ είμαι αισιόδοξος.

οι τσακωμοι στο plague within θα μοιαζουν με βολτα στο παρκο σε σχεση με αυτό.
Το λιγοτερο 150 σελιδες αναλυση.
Κατα τα αλλα ας ελπισουμε να βγει τιποτα καλο.

Το εξωφυλλο με αφηνει αδιαφορο το μονο που με νοιαζει να ειναι ωραια τα τραγουδια οχι σαν την προηγουμενη πατατα

αιώνες είχαμε να δούμε καλό εξώφυλλο από την μπάντα. πάλι καλά.
τωρα για τον δίσκο, ανοίγει και κλείνει με συνθέσεις του βρασιδα. ελπίζω να είναι maiden συνθέσεις και οχι κάτι ξεκάρφωτο. τα δικα του σε δικια του ΔΙΣΚΑΡΑ μόλις ξεμπλέξει η φάση με τους maiden. αν και για το πρώτο κομμάτι ειμαι σίγουρος οτι πάλι θα είναι το μέτριο του δίσκου όπως μας εχουν συνηθίσει εδω και πολλές κυκλοφορίες. μακάρι να ακούσουμε κάτι καλό , και κάτι μακάρι απο τον τελευταίο που δεν κατάφερα να τον χωνέψω ποτέ

…και ωραίο εξώφυλλο, και ψαρωτικοί τίτλοι, και μεγάλες διάρκειες τραγουδιών…θα γίνει χαμός:):!:

Για πες μου ενα πρωτο κομματι δισκου που ηταν μετριο εκτος απο τον final frontier

Quotαρω τον εαυτο μου σε σχεση με το εξωφυλλο για να μην τα λεμε στο αλλο thread

Επιτελους ενα εξωφυλλο που μπορεις τουλαχιστον να το κοιταξεις χωρις να σε πιανει αποστροφη. Ειχαμε να δουμε εξωφυλλο της προκοπης απο το Brave New World, ‘‘μολις’’ πριν 15 χρονια. Το Dance Of Death με τις ‘‘εικαστικες’’ παρεμβασεις του Smallwood ειναι απλα εμετικο, το A Matter ειναι λιτα μετριο και το FF ειναι εμετικα παιδικο. Χαμογελαω με το 18λεπτο του Dickinson! Κατι καλο θα εχει ετοιμασει ο μεγαλειοτατος!

Επισης ειναι η πρωτη φορα απο το 1995 και το λατρεμενο The X Factor, που χρησιμοποιειται το παλιο λογοτυπο , αυτο με τις γωνιες, και οχι το κολοβο που ειχε επικρατησει απο το Virtual XI και περα. Χαμογελα και αγαπη μονο ρε! 4 Σεπτεμβρη δυστυχως εισαι μακρια ακομα…

To Wildest Dreams ειναι μακραν το χειροτερο με το The Wickerman να ειναι μακραν το καλυτερο, τα Different World και The Final Frontier (οχι η κουραστικη και χωρις λογο υπαρξης, εισαγωγη) ειναι συμπαθητικα.

Πάνε καλά μωρέ;

[SPOILER]Roots pt.2 χωρίς Max και Igor; Πόσο έχουνε ξεπέσει πια;

[SPOILER]Τι εννοείς είναι καινούριος δίσκος Maiden; :-s[/SPOILER][/SPOILER]

σορρυ dude. μόνο το wicker man μου αρέσει για άνοιγμα δίσκου maiden απο Bnw και μετά. άντε και κάπως το Different World που αλλάζω γνώμη για αυτό κάθε λίγο καιρό.

και επιμένω, δίσκο βρασιδα μετά ε! κάντε οτι είναι να κάνετε, να πάρει τα πάνω του ο μάστορας, και βουρ στον πατσά.

Και δίσκο Murray και μετά Live στο G3! :stuck_out_tongue:

Μην κουράζεσαι ρε, μας έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαστε haters και κάνουν πως δε μας βλέπουν. ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΛΕΜΕ :stuck_out_tongue:

Μας αρεσει το γεγονος οτι τα σπαει, με ανεση το καλυτερο απο το Brave New World και μετα. Ο Eddie σαν απο αφρικανικη φυλη, σκοτεινο και οπως ειπε και ο SylBlashyrkh επιτελους το σωστο λογοτυπο με τις γωνιες και οχι το κουτσουρεμενο.

Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι προκειται για διπλο δισκο με διαρκεια 92 λεπτα και αυτο αυξανει κατακορυφα τις πιθανοτητες να κανει κοιλια, θα προτιμουσα κατι πιο συμπαγες με διαρκεια γυρω στα 45-50 λεπτα.

Αναμένουμε τα πρώτα προ-review με αγωνία…:slight_smile: