Προς τον φιλο που το ακουσε…
Πες καμια παραπανω λεπτομερεια αν δεν βαριεσαι…ειμαστε καυλωμενοι και μετραμε τις μερες να βγει ο δισκος!Μονο Maiden
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προς τον φιλο που το ακουσε…
Πες καμια παραπανω λεπτομερεια αν δεν βαριεσαι…ειμαστε καυλωμενοι και μετραμε τις μερες να βγει ο δισκος!Μονο Maiden
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο θα κάνει αυτοδυναμία ο Λεβέντης άλλο τόσο το έχει ακούσει και αυτός.
Ρε λες;
Καλο θα ειναι να λες οτι ειναι η γνωμη σου οτι ειναι καλυτερο απο το amolad.Καλυτερο απο το tff ελπιζω πως θα ειναι
Μη δίνετε βάση στον πεταμένο ρε. Υπομονή λίγες μέρες.
Καλα λεει ο φιλος απο πανω
ακομα δεν εχει διαρρευσει ο δισκος.11 κομματια εχει.ε δηλαδη αμα εχει μεσα και 2-3 fillers πως λεγοντε τι πειραζει δλδ.
oi maiden δεν έχουν fillers
μμμ,για να δουμε τι θα γινει με δαυτους
Δεν εχω μεγαλες προσδοκιες πλεον,τους μειντεν τους γουσταρα στις πιο heavy στιγμες τους με ριφς οπως Benjamin Breeg και Brighter than a thousand suns
τo Speed of Light συμπαθητικο τραγουδακι με ωραιο ρεφραιν,αλλα τα hard rock style riffs δεν με πολυ ενθουσιαζουν…Anyway,ιδωμεν
Εννοειται οτι το Speed Of Light το ακουσα με το που βγηκε αλλα ημουν διακοπες και βαριομουν να γραφω απο tablet κτλ. Η αποψη μου ειναι οτι προκειται για ενα απλα καλο κομματι, δεν με τρελαινει με τιποτα αλλα το ακουω ευχαριστα. Εχει τις χαρακτηριστικες αγαπημενες μελωδιες των Maiden και φωναζει απο μακρια οτι ειναι συνθεση του Smith με τον hard rock αερα που βγαζει. Αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και ο Dickinson μου φαινεται καπως κουρασμενος. Ας ευχηθουμε το τραγουδι να ειναι απο τα πιο αδυναμα του δισκου.
Το video clip μου αρεσε τρελα παντως, εξυπνη η ιδεα με τον Eddie που ενσαρκωνεται σε διαφορες μορφες του και κανει ενα ταξιδι στον χρονο μεσα απο την εξελιξη των videogames. Οι οπτικοποιηση εξωφυλλων δισκων και singles σε συγκινει και γενικα το θεωρω το καλυτερο video που εχουν βγαλει οι Maiden απο το Brave New World και μετα και το μοναδικο με καλοφτιαγμενα γραφικα. [B]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![/B]
Αναμονη για τον δισκο τωρα, 11 μερες ακομα για την επισημη κυκλοφορια του.
Το Rocking.gr τελικά είναι φοβερό ίδρυμα. ΠΙΚΠΑ που μεταμορφώθηκαν σε αναρχοάπλυτα βρικολακιάσματα είναι εδώ φρόνιμα και 'ερχονται να βρίσουν τους ΜΕΗΝΤΕΝΑΔΕΣ που και που.
Το CD σε όσους δεν είναι τέρμα ψεκασμένοι από indymedia μαλακίτσες, διέρρευσε μόνο σε λίγα άτομα από Άγγλο δημοσιογράφο. Εμένα μου το στειλε Έλληνας με πολλά χρόνια στη σκηνή.
Εσείς πήξτε Αυγουστιάτικα και περιμέντε να ρθει ο Σεπτέμβριος.
ΠΟΝΑΕΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗ;;;;
Anger management issues?? ^^
yyyy ikr 0-aox-0aox-0aox-0aox-0aox-0aox-0 yeh
πήγα σήμερα Πλαίσιο και μου πουλήσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΨΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Το πλαισιο τι σχεση εχει με το book of souls?
Εχουμε φτιαχτει ασχημα
…και λίγα λες:):!:
Φτιάχνεσαι ακόμα και όταν το παραγγέλνεις!
…που να δεις όταν θα έρθει:D :!: