Iron Maiden - The Final Frontier Tour

κανενα δε ρωτησαν γι αυτο το εκτρωμα?

ελα ντε… ισως την επομενη φορα ανοιξουν καποιο ‘‘thread’’ εδω :lol:

Ναι… αλλα Internet υπηρχε… μαλλον ειμασταν πεινασμενοι ακομα :lol: :stuck_out_tongue:

δε χρειαζοταν να φτασει σε μας!πολυ νωριτερα επρεπε!!!:p:p

είμαι περίεργος πάντως να δω αν όσο περνάει ο καιρός προστεθούν και άλλα τραγούδια από το TFF …
ειδικά στο ευρωπαϊκό “leg” του tour όπου οι 3 τελευταίες ημερομηνίες θα είναι αφού θα έχει κυκλοφορήσει και επίσημα το cd (μια και λογικά θα είχε leekαρει κάποιες μέρες νωρίτερα …) αν και λογικά από φθινόπωρο οι όποιες αλλαγές … :wink:

Υπήρχε σαφώς, αλλά όχι στην μορφή και στην μαζικότητα που έχει σήμερα …

Τότε πήγαινες στο live και εκεί “μάθαινες” το setlist, αλλά λόγο αυτού που έβλεπες στο live ούτε που σε ένοιαζε τι έπαιζαν κλπ … εκστασιασμένος έφευγες …

Ακόμα δεν υπήρχαν τόσα πολλά τρολλ και γενικά κόσμος να “κλαψουρίζει” με οτιδήποτε και αν γίνεται …

α και for the record σαφώς και προτιμώ την τωρινή κατάσταση net (για την χρήση που κάνω εγώ τουλάχιστον) κι ας έχει και τα “κακά” της :wink:

Ωραιο το stage, ο Eddie δεν μου αρεσε ομως, δεν πολυθυμιζει Eddie… Ο Harris οντως φαινεται να παχυνε λιγο, μπορει η ‘‘σπαριλα’’ του στουντιο να φταιει και να τα χασει με το τρεξιμο καθε βραδυ… Το setlist καλο και οσοι γκρινιαζαν για αυτο, δεν θα εχουν πλεον να πουνε κατι… Αλλα και εγω συμφωνω με τον We Rock, θα ηθελα να παιξουν τα κομματια [SIZE=“3”]ΕΠΗ[/SIZE] των 80’s που παιζουν σπανια, βαλανε πολλα απο τα τελευταια… Κομματαρες τα περισσοτερα, αλλα ηθελα εστω 2-3 απο τα πρωτα 7 αλμπουμ που δεν εχουμε ακουσει τα τελευταια χρονια…

ΠΩς ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝ’ΟΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΤΛΙΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

1)ΑΝΤΙ WICKER MAN TO BE QUICK OR BE DEAD
2)ANTI THESE COLOURS DON’T RUN, FLIGHT OF ICARUS H DIE WITH YOUR BOOTS ON
3)ANTI BENJAMIN, CAUGHT SOMWEHER IN TIME H DEJA VU ( H AFRAID TO SHOOT STRANGERS

ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ(((( ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ RUN TO THE HILLS ΕΞΩ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ)

Γιατί να γίνουν αλλάγές, το γκρουπ θέλει να παίξει τραγούδια των τελευταίων δέκα χρόνων…δεν τά’γραψαν για νά’χουν να τα βλέπουν, είναι κιαυτά καλητεχνικές δημιουργίες τους, και θέλουν να τα παίξουν στον κόσμο τους:):!:

Χαλαρωστε λιγο βρε παιδια, ολοκληρες πειροδειες κανουν για να παιζουν τα παλαιοτερα
(80ς) κομματια. Εχει πλακα να υπερβαλουμε που και που λεγοντας ο καθενας τι θα ηθελε (το μακρυ του και το κοντο του δηλαδη :lol: ), αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες… οι MAIDEN δεν ειναι μπαντα ‘‘αντικα’’, και θα σταματησουν πριν γινουν.

[SIZE=“3”]ΦΑΚ!!![/SIZE] 8O Επιτέλους όξω οι σούπες ΜΕΣΑ OI KOMMATAΡΕΣ TOY BRAVE NEW WOOOOOORLD!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΟ!!! :bow2:Πρέπει να περάσουν και από τα μέρη μας πάση θυσία με το ίδιο setlist!!!:papas:

καλα αμα περασουν απο ελλαδα και αλλαξουν σετλιστ θα αλλαξοπιστησω(τερμα για μενα οι maiden)!αλλα δε παιζει…σε ολα τα τουρ οι σετλιστ ειναι παρομοιες απ την αρχη μεχρι το τελος!

[SIZE=“3”]Κι εγω με τη σειρα μου, δεν εχω καμια αποψαρα να παραθεσω, παρα το οτι καταενθουσιαστηκα με το νεο σετλιστ!!!
Βλεπετε, δεν ειμαστε ολοι πωρωμενοι με τα παλια, εγω μεγαλωσα με brave new world, dance of death και a matter of life and death, αυτα ειναι τα δισκακια που αγορασα την μερα που κυκλοφορησαν και το λεπτο που ανοιξε το δισκοπωλειο, αυτα γουσταρω να ακουσω και στη συναυλια!!! Γιατι νομιζω εχει παραγινει το κακο με τα διαμαντια των 80’s λες και μονο αυτα αξιζουν και οτι δεν ειναι true αμα δεν τα παιζουν. Υπαρχει και η γενια που μεγαλωσε στη μετα-reunion εποχη και τρελαινομαι που θα παιξουν ολα αυτα τα κομματια!!![/SIZE]

AΝ ΕΡΘΟΥΝ σιγουρα θα ειναι διαφορετικο το σετλιστ αφου θα πρεπει να χωρεσουν τα οποια νεα κομματια, οποτε καποια θα αντικατασταθουν… αναποφεκτα.

Και ομως ‘‘παραθεσες αποψαρα’’ για εμενα:!: Να ακουμε και τους νεωτερους… καλο μας κανει :slight_smile:

Πάντως το Εl Dorado πιο ωραίο στο live!!!

καλα…εννοω οτι ειναι στα ιδια πλαισια…δε θα μπουν αλλα απο 80ς για παραδειγμα!

Ποιος μπορει να ξερει? :lol: υπομονη μεχρι τοτε… υπαρχουν νεα καλουδια στο gallery τμημα του ironmaiden.com

Και εγω συμφωνω οτι καλα κανουν και παιζουν επιτελους τις κομματαρες απο τα 3 τελευταια αλμπουμ, αλλα θα ηθελα 1-2 απο τα διαμαντια των 80’s που δεν τα εχουν πολυπαιξει και ας εβγαζαν το The Number Of The Beast για παραδειγμα ή το Fear Of The Dark…

Μπράβο τους που παίζουν υλικό από τα τελευταία άλμπουμ… αλλά το running free, iron maiden, fear of the dark είναι πολύ σούπα κομμάτια.
Τα παίζουν εδώ και πολλά χρόνια ανελλιπώς και δεν είναι και τα καλύτερα τους.

Μωρε μια χαρα κομματια ειναι, ειδικα εγω που δεν τους εχω δει θα γουσταρω πολυ να τα ακουσω. Αλλα θα προτιμουσα στη θεση των Running Free και Iron Maiden να χωσουν κατι κλασσικο και παλιο μεν, αλλα απο Dickinson era γιατι ειμαι της αποψης οτι οσο φωναρα και να ειναι ο Bruce τα κομματια του Di’Anno δεν τα αποδιδει με το αναλογο αλητικο feeling. Κοινως…παιξτε κανα Acacia Avenue, To Tame A Land, Stranger In A Strange Land, 2 Minutes To Midnight. Τοσα πολλα ζηταω???

Οπως και να εχει, μια χαρα σετλιστ ειναι και πολυ καλες επιλογες απο την reunion εποχη!

Παντως αυτο το video με τον καινουριο eddie ειναι οτι πιο αστειο εχω δει εδω και πολυ καιρο:lol:

Χτες το setlist είχε μια αλλαγή με το Dance Of Death στη θέση του Paschendale.

παίχτε τα και τα 2 ρε! Τα άλμπουμ μετά το reunion είναι γεμάτα κομματάρες.