Iron Maiden - The Final Frontier Tour

[QUOTE=stef;899261]Γιατί να γίνουν αλλάγές, το γκρουπ θέλει να παίξει τραγούδια των τελευταίων δέκα χρόνων…δεν τά’γραψαν για νά’χουν να τα βλέπουν, είναι κιαυτά καλητεχνικές δημιουργίες τους, και θέλουν να τα παίξουν στον κόσμο τους:):!

Man,δεν είπαμε οτι δεν έχουν καλά κομμάτια τα 3 τελευταία ( αν και κατα την προσωπικη μου γνώμη εχουν χάσει λίγο απο τις αλήτικες cojones τους στα τελευταία albums) Απλά κατα την ταπεινή μου άποψη και το Wickerman ικαι το wildest dreams είναι απο τα πιο αδύναμα openers που εχουν βγάλει! Δέν είπα οτι το group δεν θέιλει να παίξει κομμάτια απο τα τελευταία, απλά εχουν και αλλα παλιά τα οποία έχουν να παίξουν παρα πολυ καιρο ( πχ the Prisnoner)

Ειχε 2 αλλαγες το σετλιστ Wrathchild - Brighter Than A Thousand Suns
Dance of Death - Paschendale

Υπαρχει μια φημη γιαυτο κομματι για…UK ομως :wink:

μεχρι και εσυ με το setlist ασχολεισαι;

καθε κλαμενος βγαινει και παραπονιεται, γιατι εκεινο, γιατι το αλλο;

ελεος!EINAI OI IRON MAIDEN και κανουνι ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! αμα γουσταρουν βαζουν και σε repeat το unbeliever και σε οποιον αρεσει.

το el dorado γαμει, το artwork γαμει και πανω απολα ο eddie χεζει οπου γουσταρει και γραφει του παντες στα παπαρια του. γιατι ο eddie δεν ειναι ενα απλο σχεδιο, ειναι ιδεα.ειναι αυτο που γινεται τωρα, να τον απορριπτουν ολοι και αυτος να βγαινει ΠΑΝΤΑ στο iron maiden και ΠΑΝΤΑ να πλακωνεται με τον janick ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! FOTD μεχρι να πεθανω! και το alexander δεν μας νοιαζει και να μην το παιξουν ποτε, εχουν παιξει τοσα. εχετε κολησει σε ενα τραγουδι λες και αμα το ακουσετε θα εχετε ακουσει τα παντα απο maiden…

El Dorado μεχρι 16/8 τωρα και σε οποιον αρεσει(δις)

Θα επρεπε να διαβασεις 1-2 σελιδες πριν ‘‘ξεσπασεις’’ :stuck_out_tongue: Αλλα για να χαλαρωσεις θα σου πω El Dorado μεχρι 12/8 τωρα και σε οποιον αρεσει (δις) :lol:

και εσυ θα πρεπε να σκεφτεσαι λιγο παραπανω τα posts σου και να μη συνεχιζεις τα περι setlist (χωρις γλωσιτσα)

και δεν σε ειδα να “ξεσπας” εσενα καθολου…σαρεσει να διαβαζεις τα παρακαλια προς τον αγιο βασιλη?

τελος, μηπως εισαι μεσα στην ΕΜΙ εσυ και θα το παρεις στις 12? αμα ειναι να σου δωσω φλασακι…τελειωνει η αδεια μου και θελω να ακουω τους τελειωμενους και να γελαω με το χελωνονιντζακι-predator και να να ακουω το alexander the great και να κανω την προσευχη μου με τελετουργια kabbalah για κλωτσο hallowed be thy name και medley deja vu-only the good die-be quick-the 33th cell για κλεισιμο…

τι διαολο περιοδο περιμενω?(με γλωσιτσα τωρα :p)

Βρήκα μια φωτό για όσους δεν τους αρέσει το setlist των Maiden :stuck_out_tongue:

Πες μου οτι κανεις πλακα για τα δικα μου (διαβασε τα πρωτα)’‘ποστς’’. Αν οχι πιο ειναι το προβλημα να γινει αναφορα για τις οποιες αλλαγες στο σετλιστ, που οι Maiden επελεξαν να κανουν? Και χωρις υπερβολες και ανοητα σχολια μαλιστα?

Οσο για εμενα, δεν νομιζω οτι ειμαι ο υπερασπιστης τους και ουτε χρειαζονται. Ειναι η αγαπημενη μου μπαντα και μου αρεσει να συζηταω, απανταω η να ρωταω οπου κρινω εγω απαραιτητο, για οτιδηποτε αρνητικα η ανυποστατα σχολια τα αγνοω χαμογελωντας.

Οσο για τις 12, απλα πες μου ποσες απο τις εκδοσεις θελεις και ασε τις ερωτησεις :lol:

Πο ρε fake7 ελεος δηλαδη. Οτι θελει ο κανενας θα γραφει!Και θα γκρινιαζει και οσο θελει.

εχει διαφορα το να μην τους υπερασπιζεσαι και το να αγνοεις χαμογελοντας ποστς.
σουπα το number of the beast…[-X
φοβουνται για το νεο τους δισκο[-X
τι να πεις τωρα…

γκρινιαζω που γκρινιαζουν για να γκρινιαξουν με εμενα που γκρινιαζω επειδη γκρινιαζουν συνεχεια και δεν αφηνουν να γκρινιαξουμε εμεις που μας προκαλουν να γκρινιαξουμε κτλ

εσυ τι σκας?

Mας αποστομωσες ε.

Εχουν ομως μεγαλα αρχιδια τα παλικαρια! Φανταζεστε τους Metallica να παιζουν 12 απ’τα 16 τραγουδια απ’το Death Magnetic, St anger, Reload ή τους Megadeth απο τα Endgame, United Abominations, The system has failed, ή απο τους AC/DC Black ice, stiff upper lip, ballbreaker ή απο τους κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ!!!

Κανεις δεν θα τολμουσε να το κανει αυτο!

καποιος επρεπε να τα πει. ειναι σημεια των καιρων

εδιτ:μιλα μου μια στο μσν γτ δεν σε βρισκω αναθεμα σε δεν με λυπασαι

:!::!:

Ειναι αδυνατο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι απολυτα με το setlist οποιουδηποτε συγκροτηματος και ειναι αναποφευκτη η γκρινια… Απλα μην το παρακανετε… Καμμια απο τις 2 πλευρες… Και οντως αυτο που κανουν θελει cojones… :respect:

Αντε γιατι ειχαν φαγωθει καποιοι οτι παιζουν ολο τα ιδια…

εμενα το setlist μου αρεσει παντως!!ας μεινουν εξω k to run to the hills,trooper klp

το dance στην θέση του Paschendale δεν με χάλασε …
αλλά προτιμώ το Brighter από το Wrathchild :wink:

Αλλαγη Dance of death με Paschendale εχθες.