It came from the stars…
It’s Sooty
It came from the stars…
It’s Sooty
Προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορο η Setlist. Τα κομμάτια από το Matter of Life and Death στην καλύτερη είναι να τα ακούς μόνος σου σπίτι με ένα μπουκάλι Whiskey για να στανιάρεις. Σε Live…η νύστα η ίδια, απλά. Σε Live Maiden πάμε για να δούμε ένα εκρηκτικό show γεμάτο ενέργεια και ένταση, όχι να χαζεύουμε slow/mid tempo κομμάτια με 3λεπτα σόλο.
Καταλαβαίνω πως γέρασαν αφενός και πως θεωρούν κλισέ να παίζουν μόνο τα παλιά και θέλουν να προμοτάρουν και τις νέες τους δουλειές αφετέρου, αλλά όχι κι έτσι.
Τέσπα. Aφού τους είδα στο ανεπανάληπτο Somewhere Back in Time Tour, ας παίξουν ότι θέλουν.
Και, Ελλάδα δεν παίζει να μην έρθουν. Αν έχουν 10 εγγυημένα Sold-Out κάθε φορά που περιοδεύουν, το 1 είναι σίγουρα στην Ελλάδα.
Παίρνω όρκο ότι στην αρχή διάβασα Somewhere In Time Tour και τρόμαξα!!:lol::lol:
Πάντως όποιος έχει παράπονο από setlist και τα λοιπά,οργανώνουμε μία εκδρομούλα Λονδίνο,όποτε είναι ο Bruce και πάμε σπίτι του!!!
Έχω μέσα και βύσματα.Ξέρω ακόμα και το τι έχει στο δωμάτιό του8)8)
οι maiden τελειωσαν στα 80’s.μεχρι το powerslave μετα το χαος.
Fixed.
Oι Maiden ήταν μέχρι τότε που ήταν στο mini λεωφορείο ο Harris και ο Murray και ενώ ο πρώτος έπαιζε στο μπάσο το Wrathchild,ο Murray ακούγοντάς το πρώτη φορά πάτησε ένα solo από πάνω.Μετά πάει…:p:p
Είστε όλοι λάθος.
Το μόνο πράμα που αξίζει στην όλη ιστορία είναι η σύντομη καριέρα του Steve Harris στους SMILER.
Από τη στιγμή που έφτιαξε τους Maiden…πάει, χάθηκε το τραίνο.
maiden geek alert…
Από τότε που έφυγε ο Doug Sampson τελείωσαν…
οταν εφυγε ο harris απτη newcastle αρχισε η κατηφορα…
ΜΟΝΟ TROOPER ΡΕ Μ**ΝΙΑ
Eγω αναπολω ακομα τις εποχες με payl day στα φωνητικα
Τι φωναρα θεε μου…
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι οι maiden σε καθε περιοδεια παιζουν σχεδον παντα το ιδιο σετλιστ (± 4-5 τραγουδια).Οκ , λογικο να παιζεις απο τον τελευταιο σου δισκο 3-4 κομματια για promotion , αλλα τα υπολοιπα 12-13 μπορουν καλλιστα σε καθε live να τα αλλαζουν εντελως.
Εχουν τοσο πλουσια δισκογραφια που μπορουν να το κανουν ανετα αυτο.
Με τον τροπο που επιλεγουν τα τραγουδια τους αδικουν οχι μονο τους εαυτους τους, αλλα κυριως τους οπαδους τους που αν πανε να τους ακολουθησουν στην περιοδεια τους θα ακουνε συνεχως τα ιδια.
ΥΓ. Παρακαλω οχι συγκριση με ac/dc setlist, τουλαχιστον αυτοι εχουν ενα μαματο stage και η setlist ειναι σχεδον best of …
Ελεος βρε παιδια, τα εννοειτε αυτα που γραφετε? Οτι του %@#%69 του καθενος…:-s
Απλα σκεφτειτε το οτι εφτασαν 2 φορες κοντα στη διαλυση 93 & 98 (??), 11 χρονια μετα το '‘reunion’'κανουν ακομα ‘‘world tours’’ (συνεχως και ασταματητα) παιζοντας τα ΠΑΝΤΑ, κυκλοφορουν αξιολογα διαφορετικα αλμπουμς (δισκαρες για αρκετους) και αντι να ειμαστε χαρουμενοι γιαυτο που στα πενηντα φευγα τους πλεον συνεχιζουν, εμεισ μεσα στις φλυαριες, ασυναρτησιες και οτι του %@#%69 του καθενος :lol: Στη τελικη επιβεβαιωστε πρωτα τι να γραψετε πριν το γραψετε, μυαλο ειναι και… ξεχναει.
Δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα.
Και οι δυο εχουν και γαμω τα σκηνικα.
Και στους δυο το προβλημα ειναι οτι εχουμε σετλιστ best of.
Γιατι να μη γινει η συγκριση;;;
μην ασχολεισαι ρε!αστον
πες το μσν σου σε εχω χασει
τα παντα δεν τα παιζουν, παμε παρακατω
πολυ πιο ακριβη παραγωγη στους ac/dc,
την φετινη σετλιστ των maiden την θεωρεις best of ?
Kαι ξαναλεω, γιατι ο καθε οπαδος να ακουει στην ιδια περιοδεια συνεχως τα ιδια… ???
Χωρίς να έχω κανένα στοιχείο αλλά νομίζω ότι οι Maiden ξοδεύουν πιο πολλά για τα live. Εδώ ολόκληρο αεροπλάνο είχαν δικό τους!!!
Anyway όπως λένε και πολλοί αν δεν σας αρέσει μη πάτε. Ναι και γω θα ήθελα να παίξουν μερικά άλλα τραγούδια αλλά όπως είχα γράψει και αρκετά posts πιο πάνω ΟΤΙ μα ΟΤΙ και να παίξουν ποτέ κανένας δεν θα είναι ικανοποιημένος γιατί απλά έχουν τόσα πολλά τραγούδια που ε δε γίνεται ρε φίλε. Είναι αδύνατο.
Εγώ γουστάρω που τα περισσότερα που παίζουν είναι από τα 3 τελευταία τους. Είναι τρελή μαγκιά. Βρες μου μία μπάντα που να το κάνει αυτό το 2010 (και να είναι και κομματάρες) και που κάνει όπως στην τελευταία περιοδεία ένα 85% των live sold out!!!
Έλεος πια με αυτή τη γκρίνια δηλαδή. Τι θέλετε να αρχίσουν να ρωτάνε έναν έναν τι θέλει να ακούσει; Μακάρι να μπορούσε να γίνει.
Τέλος πάντων ως fanboys ίσως να τα βλέπω και διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά έχω καταλήξει ότι οι Maiden είναι το καλύτερο παράδειγμα love to hate!!! Ότι και να κάνουν θα υπάρχει κόσμος που θα κράζει. Κατά την άποψη μου αυτό δηλώνει (μαζί με πολλάααααα άλλα) ότι είναι όντως στην κορυφή!!!
UP THE IRONS ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Η λύση είναι πάναπλη. Ας δώσουν στους οπαδούς την ευκαιρία να επιλέξουν το setlist μέσω ψηφοφορίας στο site. Έτσι κανένας δε θα έχει δικαίωμα να γκρινιάζει…