λετε να γινει κανα θαυμα και να 'ρθουν απο εδω τον Αυγουστο ?
Δυστυχώς πολύ δυσκολο… [-X
Μα το έχουν κάνει επί εποχής Ed Hunter. Το tracklist έτσι είχε βγει!
-
Δηλαδη νομιζεις οτι η Somewhere Back In Time Tour ας πουμε ηταν σχετικα φτηνη;;;
-
Γκρινιαζουμε για να γκρινιαξουμε μου φαινεται …οταν 'παιξαν στην προηγουμενη κλασικα αντι να παιξουν τα διαμαντια της περιοδου '84-'88 γκρινιαζαμε. Αλλα γκρινιαζουμε και οταν τολμουν οπως τωρα ή οταν παιζουν λαιβ ολοκληρο εναν καινουριο δισκο.
Τελικα τι θελουμε;;; Εκτος αν δεν εχουμε αλλη καυλα απο το να κραζουμε τους Maiden.
Kαι γιατι ειναι ασχημο αυτο που εκαναν οι Maiden τωρα με ενα σετλιστ που δεν ειναι best of και μου φερνεις ως παραδειγμα τους AC/DC που τοσα χρονια εχουν σετλιστ απαραλλαχτο, λες και ειναι καλυτερο αυτο;;;
- Η καθε μπαντα κανει τις επιλογες της. Με την ιδια λογικη να κραξω και γω τους Metallica, επειδη εγω μπορει να μην ακουσω Fade To Black αι θα το 'χουν ακουσει πριν 2 μερες στη Σοφια.
Εκτος κι αν ειναι να χιλιαδες αυτοι που ακολουθουν σε ολες τις συναυλιες μια περιοδειας.
Και μην ξεχνας οτι στους Μaiden η αλλαγη τραγουδιων σημαινει συνηθως και αλλαγη σκηνικων και προγραμματος.
10 εικονες, 10000 λεξεις
μας εφτιαξες με τις φωτό…
οντως,αντε οσο πιο γρηγορα γινεται στα μερη μας
εμενα ατι αναλογο θα με ικανοποιουσε.
ας μην επαιζαν καθε βραδυ το Hallowed. Ας το αλλαζαν μια με το To tame a land, μια με το Alexander, μια με το Rime, μια με το Sign of the cross κλπ.
Αντι για το Run to the hills ας επαιζαν καπου καπου το Charlote the Harolt, αντι για το Running Free το Prowler κοκ…
οχι τα ιδια στανταρ τραγουδια καθε φορα.
τους εχω δει 4 φορες live κ το μονο που αλλαζε ηταν 2-3 τραγουδια.
ακομα κ αυτο που κανουν τωρα ειναι πιο ευπροσδεκτο απο την ιδια “Best of + 3 τραγουδια απο το εκαστοτε νεο αλμπουμ” περιοδεια.
στους metallica γι’αυτο πηγαινω καθε φορα. γιατι μια θα ακουσω Disposable heroes, μια Sortest straw, μια Through the never μια Fight fire,μια Phantom lord κοκ.
*μονο το Escape δεν πρεπει να εχουν παιξει ολα αυτα τα χρονια
βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, απλα εμενα αυτο ειναι ενα απο τα παραπονα μου απο τους maiden. (το αλλο η σταση τους στο live στο περιστερι που με απογοητευσε, απεναντι σε ενα κοινο που στηριξε κ τους maiden και τον bruce με τον adrian τις προηγουμενες “δυσκολες” χρονιες)
ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕΤΛΙΣΤ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ?
8O8O
Μέχρι στιγμής σε 3 live έχουμε 2 διοφορετικά setlists.
Θα ίδρωσε λίγο το αυτάκι τους.
Ελπίζω να συνεχίσουν τις αλλαγές αλλά έχω μια μικρή υποψία ότι είναι μόνο επειδή είναι η αρχή του tour. Μακάρι να διαψευσθώ!!!
ωραια ειναι να το αλλαζουν,μακαρι να μην κατασταλαξουν σε καποιο κ να περιμενουμε εκπληξεις,λεμε τωρα
Μακάρι να γίνει αυτό αλλά μετά ξέρεις τι θα έχουμε ε;;;
Παράπονα γιατί εκεί παίξαν το ένα και το άλλο και εδώ όχι :lol::lol:
εμας με ενα alexander the great μας εχουν του χεριους του αλλα ειναι ξεροκεφαλοι!!:D:D
αμην και ποτε!!!
Οποιο μα οποιο και να ειναι το setlist σε οποιοδηποτε συγκροτημα, δεν γινεται να μεινουν ολοι ικανοποιημενοι… Ολο και καποιος θα ηθελε καποιο αλλο κομματι και για αυτο δεν μπορεις να τους εχεις ολους 100% ευχαριστημενους με το setlist… Αρα τους ευχαριστεις με μια φοβερη συναυλια και ενα γαματο σοου και μια χαρα… Οι γκρινιες ειναι ανουσιες…
θέλω clansman και dance of death!
:papas:
Setlist από Sonisphere Αγγλίας
[SPOILER]
- The Wickerman
- Ghost of the Navigator
- Wrathchild
- Eldorado
- Dance Of Death
- The Reincarnation of Benjamin Breeg
- These Colours Don’t Run
8 Blood Brothers - Wildest Dreams
- No More Lies
- Brave New World
- Fear Of The Dark
- Iron Maiden
Encore
- Number of the Beast
- Hallowed Be Thy Name
160 Running Free[/SPOILER]
Φαντάζομαι ότι αυτο το σετλιστ θα ξετρελάνει τους νέους οπαδούς τους, εγώ δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο. Ghost Of The Navigator, gamay!