Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Πλησιαζει ο Φλεβαρης, δεν νομιζω να αργησει πολυ ακομα. Πολλα ονοματα ακουγονται, εγω μονο τους Iron Maiden θεωρω σιγουρους και απλα περιμενουμε για τα υπολοιπα ονοματα.

οντως πιστευω οτι οι Maiden ειναι standardακι…πιστευω το πολυ μεχρι μεσα Φλεβαρη θα το αντεξουμε οπως και περυσι,τουλαχιστον φετος ξερουμε περιπου,περυσι ηταν χειροτερα γιατι δεν ξεραμε…

Ενταξει και περυσι ξεραμε σχεδον σιγουρα οτι θα ερχοντουσαν οι Big 4…

οντως αλλα τοτε λεγαμε μπορει να εχουμε και Maiden.Μου φαινεται φετος ειναι πιο σιγουρο ακομα

Thrased up πολύ στο σίγουρο έχεις πάρει τα λαιβ και στο τέλος θα μείνεις με το πουλί στο χέρι :stuck_out_tongue: :smiley:

δεν ειμαι ο μονος…απλα δεν νομιζω πως θα αφησουν την Ελλαδα στην απ έξω,απλα αυτο δεν υφισταται :stuck_out_tongue: το πολυ να παω εξωτερικο

θα’ρθουν ρε ΞΕΚΟΛΛΑ!

πεστα ρε τρελε!!!

τοτε που θα περιμενω τη μεταθεση θα περιμενω κ την ανακοινωση???
πολυ αγχος ο φλεβαρης…8)

το λεω με βαση την περσινη ανακοινωση,μακαρι να ερθει πιο νωρις και ας ελπισουμε να μην ερθει πιο αργα :frowning:

για τη μεταθεση λες κι εσυ ε???:stuck_out_tongue:

παρτο και ετσι :stuck_out_tongue:

Θα το γρουσουζεψετε και θα σας κυνηγαω με κανα σπαθι μετα…:lightsabre:

πριν λιγο εμαθα οτι σκαει μυτη σε 1.5 μηνα και γαμω τις ξενερες…

Εγκυρη πηγη ή απλα το ακουσες καπου?

μου το ειπε ενας τυπας που δουλευει στο rockoverdose.gr,συντακτικη ομαδα…οτι του λενε ισχυει προφανως…

http://www.liveinitaly.com/newsview.php?ID=498
Ανακοινωση για το ιταλικο sonisphere [B]2 φλεβαρη[/B]

για το δικο μας μαλλον τελη φλεβαρη…

στα παπαρια μας, ιταλια θα παμε :smiley:

χαχα ειναι και αυτο…αλλα το σκεφτομαι αλλιως…θα παμε Ιταλια και Βουλγαρια και μπορει να περασουμε και απο Ελλαδα :stuck_out_tongue: