ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
θα παμε ιταλια βουλγαρια και ελλαδα.
ωραια προσθεσε και ελβετια γιατι εχει επικο line-up και προσθεσε και Γαλλια για να δουμε παλι Big Four
[B]Iron Maiden to headling SONISPHERE ITALY in June 2011[/B]
25 ιουνιου. Μαζι με
Slipknot
Motörhead
Rob Zombie
Apocalyptica
Mastodon
Papa Roach
Bring Me The Horizon
Parkway Drive
Escape The Fate
Labyrinth
E altre bands da annunciare ! (και αλλες για ανακοινωση)
Στις 26 εχει Linkin Park και οχι big4 δυστυχως.
26 GIUGNO
LINKIN PARK
Alter Bridge
The Cult
Guano Apes
The Damned Things
…e altri 11 acts da annunciare molto presto!(και αλλες 11 μπαντες να ανακοινωθουν λιαν συντομως)
Το διημερο…ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ???
[SIZE=“7”][B]130 ευρω[/B][/SIZE]
τωρα αυτο να το θεωρησουμε κακο η καλο ?
απο την μια εχει μπανταρες απο την αλλη εχει σκατα
σκατα???
θα μπορουσα να σε καταλαβω καπως για τους papa roach…τα υπολοιπα ειναι top.
ενταξει δεν λεμε για τα πολυ μικρα support αν και damned things με scott σκιζουν
escape the fate?linkin park? δεν μου φαινεται πως ταιριαζουν στο φεστιβαλ
οι apocalyptika ταιριαζουν;
Το φεστιβαλ προσφερει ολα τα ειδη τις σκληρης μουσικης, εχει απιστευτο billing για ολα τα γουστα, χαμηλη τιμη.
Για maiden,mastodon,motorhead,slipknot,linkin park και alter bridge τα δινα χαλαρα τα 80.(εδω εχουμε δωσει παραπανω για μη σου πω τι…)
με 50 ευρα παραπανω εχεις αλλες 10 ωρες μουσικης. Γιουυυυχου
αμα εχω money θα παω (δεν θα’ναι η πρωτη φορα)
ναι αλλα νομιζω πως οι apocalyptica ειναι ποιοτικα καλυτεροι απο τους αλλους που ανεφερα
Μην σκάτε, κάτι παρόμοιο θα είναι λογικά και το δικό μας, και μάλλον δεν θα το τιμήσω.
Εγω με Iron Maiden, Motorhead, Megadeth που εχουν ακουστει και Mastodon ειμαι υπερκαλυμενος, εκτος αν ειναι και σε εμας 2 μερες.
μακαρι αλλα για Megadeth δεν το πολυβλεπω
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ… κριμα που δεν υπαρχει BRUCE AIR φετος.
Ελπίζω σε ανάλογο σετλιστ με της προηγούμενης περιοδείας
εμας παντα τελευταιους μας φερνουν ανακοινωσεις για τις συναυλιες γαμωτο! δεν μπορω εχω σκασει απο την αγωνια!!!
Από το στόμα σου και στους Steve το αυτί … 8)8)8)
Τους είδα τον Αύγουστο στην Αγγλία με [B][U]αυτό το setlist[/U][/B] και τα σπάσανε όλα !!! Άνετα το ξαναέβλεπα
ελειπαν παντως κομματια οπως run to the hills και the trooper…
Ευτυχώς να λες!
Ε ναι μιας που είναι και μπάντα που έχει 15 καλά τραγούδια κρίμα…
ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ
Πολύ κρίμα. Φαντάσου να υπήρχαν σε 984753984 live κυκλοφορίες, να παίζονταν τα τελευταία 30 χρόνια, κλπ.
Έχει πλάκα από τη μια ο κόσμος να κράζει τους Maiden ότι παίζουν τα ίδια και τα ίδια, και ο ίδιος κόσμος να τους κράζει ότι δεν παίξανε το ΧΥ κλασικό τραγούδι.
Ok, είναι Maiden αυτά τα 2 όπως και καμιά 80αριά (και βάλε) άλλα τραγούδια. Και η συναυλία δεν μπορεί να διαρκεί 10 ώρες. Άρα;
Νομίζω ότι μια χαρά το κάνουν οι Maiden, να έχουν τα 4-5 classics για κλείσιμο/encore και να επικεντρωθούν στο νεότερο υλικό για την υπόλοιπη συναυλία.
Ναι αλλα μην περιμενετε να ειναι το ιδιο σετ και στην τωρινη περιοδεια…αυτο εγινε περισυ για οσες συναυλίες εκαναν και επικεντρωθηκαν στην τελευταια δισκογραφικη τους δεκαετια, με μερικα κλασικα βεβαια…
Οσοι τα ειδαμε, τα ειδαμε…
Φετος θα εχει παλι το κλασικο…Δηλαδη 3-4 απο τον καινουριο δισκο και απο εκει και περα τα γνωστα κλασικα…