Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Θέλω να ακούσω προβλέψεις για το ποια από τα καινούργια των Θεών θα είναι στο σετλιστ …
Εγώ προβλέπω ιντρο το Final Frontier και τα Talisman,When the wild wind blows,El dorado ένα εκ των Coming home/Mother of mercy …

Δεν αντεχονται τα live των maiden οταν προωθουν δισκο ρε πστ.

Ενα καρο καινουρια τραγουδια αλλα το χειροτερο ειναι αλλου. Στο εκνευριστικα ιδιο σετ λιστ τους. Εχεις παιξει Ελλαδα δεκαδες φορες ρε μαστορη… ε μια φορα μην παιξεις wrathchild και trooper δεν θα χαλαστει κανεις πιστευω. Δωσε λιγες εκπληξεις στο λαο… αφου εισαι γκρουπαρα. Τραγουδια εχεις!

Ριξε κανα infinite dreams στα καρβουνα , κανα caught somewhere in time και ασε μας να ψηνομαστε.

Να παμε παλι να ακουσουμε 3ο κομματι wrathchild και να δουμε τον Μπρους να κυματίζει τη βρετανικη σημαια στο trooper … ενταξει, εγω βαριεμαι λιγακι. Και ας ειμαι maidenας.

Άντε πάλι. Έχω σιχαθεί κάθε 3 και λίγο να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια για τους Maiden.

Δήλαδή ρε φίλε όταν προωθούν δίσκο τι θες να κάνουν;; Να παίξουν πάλι early days / golden years setlist. Λογικό δεν είναι να παίξουν καινούρια;;; Ήσουν όταν παίξαν τις 2 παραπάνω περιοδείες;; Φαντάζομαι πως ναι. Άρα άκουσες τις κλασσικούρες σου. Ντάξει όχι όλες (δεν γίνεται άλλωστε) αλλά όλο στο παράπονο είστε γαμώ!!!

Όταν κάνουν polls και το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφίζει Trooper, Wrathchild και Running Free τι θες να ακούσεις;;; Το Fates Warning; Ναι και γω θα γούσταρα αλλά guess what… ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ. Είναι μπάντα και ως μπάντα έχει σκοπό το κέρδος, και κέρδος θα έχεις όταν έρχεται περισσότερος κόσμος και ο περισσότερος κόσμος θα έρθει αν ακούσει αυτά που θέλει. Και δεν αναφέρομαι σε εμάς τους καμμένους αλλά σε όλους τους πιτσιρικάδες που είχαν την “ατυχία” να μην γεννηθούν το '70 και να τα ακούσουν τότε αλλά γεννήθηκαν το '95 ξέρω γω και δεν έχουν δει ποτέ Maiden και θέλουν να τα ακούσουν όλα αυτά!! Και πίστεψε με είναι ΠΟΛΛΟΙ!!!

Πάρτε το χαμπάρι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να παίξουν θα υπάρχουν παράπονα γιατί απλά είναι πολύ “γαμάτο” να χώνεις τους Maiden και μαζεύεις πολλούς e-μαγκιά πόντους!!

IRON MAIDEN ΟΥΓΚ.

Λεω ο χριστιανος… εγω βαριεμαι… Εγω. Ε Γ Ω. Εχω δει αρκετες φορες τα ιδια πραγματα απο αυτους και ναι βαριεμαι. Δεν απαιτω κανεις να συμφωνει μαζι μου. Εχω ομως καθε δικαιωμα να εχω την αποψη μου και να την καταθετω μεχρι να με σουταρουν απο εδω.

e-μαγκια; what’s that? Δηλαδη την Παρασκευη που θα παω στο μεταλ bar που συχναζω θα πω “γεια σας ειμαι o made in hell 21 και στο rocking.gr εκραξα τους iron maiden”? Και τι? θα μου κατσουν οι γκομενες με τα πετσινα παντελονια (τι κωλαρες ορισμενες Θεε μου)?

Εκτος αν εισαι τοσο απελπισμενος απο τη ζωη και τα παιρνεις ολα αυτα απολυτως σοβαρα. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Αν δεν ειναι ετσι παντως, νταξει να ζητηξω και καμια συγνωμη να πουμε.

YΓ: Ξαναλεω… πιο πολυ χαλιεμαι απο την εκνευριστικα ιδια ροη που εχουν οι συναυλιες τους. Απο πριν ξερεις τι θα πουν, τι θα παιξουν και ποτε θα το παιξουν και τι θα δεις. Ε 1-2-3 εγω τουλαχιστον βαρειμαι. Εσυ χυνεις. Δικαιωμα σου.

Φαντάσου να παίξουν μόνο καινούρια και να τους φέρει και ο Ντέμης τι έχει να γράψει!

χαχαχαχααχα θα παω να πεταω πετρες ξερω γω χαχααχα

Μαλάκα ΠΑΤΩΜΑ απλά!!! :lol::lol::lol::lol:

Προφανως παντως για τους πιτσιρικαδες-αυτους που δεν τους εχουν δει λεει η φαση, αλλα για καποιον που εχει ξαναδει κι εχει ακουσει και τα live κτλ, οντως το πραγμα ειναι βαρετο.

Το εντυπωσιακο για μενα, στην τυπικη δομη των συναυλιων, ειναι το μονιμο τελειωμα με 2/4 κομματια να ειναι το Sanctuary και το Iron Maiden. Μπορει εγω να ειμαι ακυρος, αλλα ειναι τοσο δημοφιλη τραγουδια τα συγκεκριμενα κι εγω δεν το ξερω?

Kαλα το Iron Maiden δε πρέπει να το έχουν παραλείψει σε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ συναλία από τις 1923 (σύμφωνα με το wikipedia ο αριθμός συναυλιών)

Το επιχείρημα με τους πιτσιρικάδες δε στέκει. Λες και άλλες μπάντες που αλλάζουν σετλιστ σα τα πουκάμισα τους ακούν μόνο οι ούμπερ τρου οπαδοί που τους ακολουθούν απ’ τα 80’ς. Δε πειράζει, όσον αφορά τις πλέιλιστ το 'χουν χάσει χρόνια τώρα, αυτοί είναι, όποιος γουστάρει πάει, όποιος δε γουστάρει κάθεται σπίτι του και όλοι ευτυχισμένοι =)

αν επρεπε να ικανοποιησει η καθε μπαντα τον καθενα,δεν θα εβγαζε ακρη,ο καθενας κατι διαφορετικο θελει,αρα και οι μπαντες οπως σε αυτην την περιπτωση οι Maiden,επιλεγουν ενα σετλιστ που ικανοποιει οσο περισσοτερους γινεται και σιγουρα η πλειοψηφια θα ικανοποιηθει με τις κλασσικουρες,τωρα αν καποιος τους εχει δει 3934948 φορες λογικο ειναι να βαριεται

Quote:
Originally Posted by Davidian21
Το εντυπωσιακο για μενα, στην τυπικη δομη των συναυλιων, ειναι το μονιμο τελειωμα με 2/4 κομματια να ειναι το Sanctuary και το Iron Maiden. Μπορει εγω να ειμαι ακυρος, αλλα ειναι τοσο δημοφιλη τραγουδια τα συγκεκριμενα κι εγω δεν το ξερω?

Kαλα το Iron Maiden δε πρέπει να το έχουν παραλείψει σε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ συναλία από τις 1923 (σύμφωνα με το wikipedia ο αριθμός συναυλιών)

Το Iron Maiden, νομίζω όντως δεν έχει λείψει ποτέ από συναυλία maiden και συνήθως παίζεται τελευταίο πριν το encore για να βγει και ο πρώτος eddie στο κόψιμο του κομματιού. Είναι από τα πιο δημοφιλή διότι ως ομώνυμο, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη μπάντα, την υπόστασή της και ό,τι αντιπροσωπεύει από τότε που ξεκίνησε.
Το Sanctuary δεν είναι standard στο setlist, αλλά όταν το παίζουν συνήθως πάει προς το τέλος. Σε αυτό βοηθάει και το τζαμάρισμα που προσθέτουν, ιδανικό για να κάνει ο καθένας τα δικά του και να πουν καληνύχτα. Είναι από τα πιο δημοφιλή, διότι, εκτός από κομματάρα, είναι και το single με το προκλητικό εξώφυλλο που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς και το ένα από τα δύο κομμάτια (το άλλο ήταν το Wrathchild) με τα οποία συμμετείχαν στην Metal For Muthas συλλογή (Φεβρουάριος 1980) πριν βγάλουν καν τον πρώτο δίσκο τους και λόγω αυτού κάνανε μια από τις πρώτες τους, αν όχι την πρώτη headline αγγλική περιοδεία. Ίσως ένας επιπλέον λόγος να είναι και το marketing (βλέπε Sanctuary Records).

Ξεκολάτε με το setilst… η ώρα της αλήθειας έφτασε… σύμφωνα με επίσημο σάιτ το Ed Force One είναι έτοιμο να αναχωρήσει από το Stansted για Μόσχα… μάγκες πιάστε τα γιοφύρια… το ξύλο ξεκινάει από το check in…

Καλα δεν βρισκομαστε στο 88 να παιζουν οι maiden στο Ναο και εκ των πραγματων να μη ξερεις τι θα δεις… Ειμαστε στο 2011 και ακομα και καποιος που δεν εχει δει maiden ξερει π.χ. πολυ καλα οτι θα παιξουν το iron maiden και θα χαιρετησουν, θα επανελθουν με number ή hallowed και θα κλεισουν με sanctuary/run to the hills/running free (σπανιοτερα).

http://www.domodedovo.ru/en/main/air...r/arrivalsnew/

Η πτηση ειναι ‘‘delayed’’ :stuck_out_tongue: Δεν υπαρχει ασχημος καιρος ουτε στη Μοσχα ουτε στο Στανσεντ.

Ελπιζω σε αυτη τη σελιδα να δουμε καπως τη πτηση. Οσα ‘‘κλικ’’ και να κανετε το αεροπλανο δεν πεφτει, το δοκμασα ηδη :lol:

Ας ελπίσουμε να μην τολμήσει ο Εμίρης του Καυκάσου να κάνει κανένα εκρηκτικό αστείο τόσο σύντομα…

Φαντάζομαι τον McBrain να δίνει το διαβατήριό του στις δίμετρες ρωσίδες αστυνομικίνες με τα στενά λευκά πουκάμισα και τις πράσινες μίνι φούστες… επίτηδες διαλεγμένες τις έχουν.

Mindtakis θα ακολουθήσεις UK tour με αμάξι;

Εχουν καλο πιλοτο :smiley:

Αμαξι??? [-X Τρενο, ευκολα, γρηγορα και φτηνα! :lol:

Ένα από τα όνειρα μου θα γίνει πραγματικότητα μάγκες!! Έκλεισα για O2! Θα τους δώ για 1η φορά στο νησί και για 4η συνολικά!!

Ενημερωνω οτι μου εστειλαν ΜΑΙΛ απο το ελληνικο φαν κλαμπ των μειντεν στο οποιο ειμαι μελος και λενε οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα ερθουν ΙΟΥΛΙΟ (χωρις να ξερουν ακομη ποτε ακριβως) στο Sonisphere μαζι με MOTORHEAD και αλλους που δεν γνωριζουν ακομη. Αυτα.

Ιουλιο???γουσταρα πιο πολυ Ιουνιο αλλα τελος παντων…ξερουμε ποτε θα ερθει ανακοινωση?δεν μπορω να κανω αλλη υπομονη!!!

Δε λεει τιποτα για ανακοινωση. Μονο το οτι η προπωληση μαλλον ξεκινα Μαιο.