[SPOILER]μονο 16???[/SPOILER]
Το ειδα και εγω
Σας τα έλεγα εγώ που είμαι από “τους μέσα” ,δεν με ακούγατε…
Πέρα από τα αστεία ,το σετλιστ είναι ΟΝΕΙΡΙΚΟ !! Τα χασα… όπως το ήθελα 95 % !
νταξει σκεφτομουν να μην παω αλλα αμα σκασουν με τετοιο σετλιστ ειμαι μεσα με τα 1000! και θελουμε περισσοτερα απο αμολαδ γαμω :):!:
^
A user only sees what he wants to see…
[SPOILER]Γιαυτους που δεν τους ειδαν το 01 και περσυ εξωτερικο ειναι τιμιο σετλιστ,εγω ψοφαω να ακουσω πρωτη φορα 3-4 κομματια.Θα μπορουσε καλυτερες επιλογες απτο τελευταιο αλλα δεν ειναι τελειως λαθος.ΜΕΙΝΤΕΝ ειναι οποτε θα μαστε εκει αν ερθουν τελικα :!: [/SPOILER]
17/06 αλλα μην πας μωρε, μαλακια το σετ λιστ. Μαλλον διαλεξαν τις επιλογες αλλου οπαδου… :lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Frontier_World_Tour για δειτε λιγο ήμερομηνιες…athens ,bulgaria,turkeyyy
αυτα ειναι και θα παω μονο και μονο επειδη ειναι Maiden! UP THE IRONS !
Δεν τους έχω ξαναδεί ,πέφτει και παρασκευή,θα σκάσουν κι άλλες γκρουπάρες σίγουρα…Οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ρώμη
ουτε εγω τους εχω ξαναδει και τις 2 τελευταιες φορες που ηρθαν τους εχασα απο μαλακια…αρα καιρος ειναι
μένει τώρα να ανακοινωθούν και οι priest να ολοκληρωθούμε απο live φέτος
ναι και motorhead να παιξουν μαζι με Maiden
και τρίτη μέρα manowar και μετά να ζητάω δανεικά γιανα ζήσω :lol:
To αναμενόμενο για το live. Αντε να δούμε αν θα μπορέσω να τους δω και Αθήνα και Σόφια.
ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΩΡΑ!!!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=153814
εδώ για videos, photos κλπ
σιγά μην άφηνε ο Βρασίδας…
όπως πάντα οι πρώτες συναυλίες είναι αναγνωριστικές, σιγά σιγά θα συγχρονιστούν, θα βρουν τα πατήματά τους σε κάθε κομμάτι, ειδικά ο Bruce (θυμηθείτε στην Somewhere Back In Time που στις πρώτες συναυλίες έβγαινε με ακροβατικά και μετά δεν είχε ανάσες για το Aces High που έτσι κι αλλιώς θέλει πολύ προσπάθεια να το πει σωστά). Μέχρι να έρθουν Ευρώπη θα είναι σε καλύτερη φόρμα σίγουρα.
επίσης μέχρι να έρθουν Ευρώπη θα αλλάξει και το σετλιστ λογικά, πιθανότατα να μπει άλλο ένα καινούριο κομμάτι. Άλλα θα παίξουν στη Σιγκαπούρη που δεν έχουν πάει ποτέ κι άλλα εκεί που πάνε σε κάθε περιοδεία.
Πάντως maiden σε κλειστό χώρο είναι άλλη αίσθηση, το 2007 στην AMOLAD tour ήταν εξαιρετικοί εδώ για να μην πούμε για Περιστέρι '95-'96. Τυχεροί όσοι θα τους δείτε στο νησί (κι εμείς στην ηπειρωτική Ευρώπη).
Ανακοινώστε επίσημα στις 17 Ιουνίου ή όποτε άλλοτε είναι να τελειώνουμε. Δεν πάει άλλο λέμε, ανεβαίνουν και τα αεροπορικά γαμώ.
Moναδικη μλκια στο setlist ειναι οτι αφησαν εξω τα κομματια απο το AMOLAD που εσπερναν!! Ειχα χασει το ive του 2007 και ηθελα πολυ να τα ακουσω…Οι Maiden γενικα παντως εχουν ενα rotation στα κομματια που παιζουν live οποτε ελπιζουμε8)
Παρατηρησε κανεις οτι ο Bruce ψιλοζοριζεται στο Final Frontier? Μπορει κ ο ηχος να φταιει βεβαια αλλα εμενα ετσι μ φανηκε.
Γενικά ζορίζεται.Λογικό είναι με τόσα που έχει κάνει δεν είναι και 25 χρονών:wink:
Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση είναι ότι ο Murray παίζει με Les Paul, πράγμα που έχει να κάνει από τις αρχές των 80s!