Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Spoiler…

φωναρα μου

To setlist γαμαει, αλλα προσωπικα ο,τι και να επαιζαν για εμενα θα γαμουσε γιατι μιλαμε για την αγαπημενη μου μπαντα και ελαχιστα κομματια δεν μου αρεσουν… 17 Ιουνιου λοιπον θα ειναι η σημαντικοτερη μερα του χρονου φετος…

[B][SIZE=“3”]ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…[/SIZE][/B]

εμενα δεν με τρελαινει το σετλιστ αλλα οκ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑIDEN! :’)

αυτά είναι…

τι λήψεις είναι αυτές; υποκλοπή από τα video walls;

και λίγα σχόλια

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=AFA1iu1YQos&feature=related
είναι το ίδιο σκηνικό με το Βελιγράδι που είχα αναφέρει. Μόνο που τώρα το λάθος το έκανε ο Gers και τα άκουσε από τον φίλο του "Hand of fate is moving and the finger points to you. He may be fucking half blind and needs spectacles too. Χεχε! Γενικά ο τρόπος που αντιμετωπίζουν ό,τι συμβαίνει στις συναυλίες τους είναι ανυπέρβλητος, κυρίως λόγω της ιδιοσυγκρασίας του Bruce. Με κάποιες εξαιρέσεις που δεν είναι της παρούσης.
http://www.youtube.com/watch?v=sKLq5ALHASg&feature=related
μπέρδεμα στους στίχους του trooper. Αξιαγάπητα πράγματα… :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

το set list της Μοσχας δεν μου λεει κ πολλά πράγματα…

και αν κάνεις τη σύγκριση με μία άλλη 80’s μπάντα ,που ,επίσης, κυκλοφόρησε
νέο album το 2010 και παίζει τραγούδια και απο το νεο cd ,
και έπαιξε χθες live στο gagarin ,
θα απογοητευθείς περισσότερο.

κατα τη γνώμη μου θα μπορούσαν οι Maiden να προσφέρουν
κάτι καλύτερο (setlist) στο κοινό τους .

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΜΑΙDΕΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Όλοι εσείς που κράζετε το setlist δηλαδή σαν τι περιμένατε να κούσετε ρε παιδιά;;; το chains of misery ξέρω γω που το ξέρει ένα 5% των ατόμων που θα είναι στο live?

αν πάει και σε μένα ,έχω δει τους maiden όλες τις φορές απο
τον οκτώβρη του 1995 και μετα ,
αρα δικαιούμαι να έχω απαιτήσεις (δεν νομίζω οτι κράζω)

α , μιλάμε για maiden ,πιστεύεις οι υπάρχουν τραγούδια που δεν
ξερουν όσοι ασχολούνται ,έστω και ένα χρόνο, με τη μπάντα ?

E και γω έχω απαιτήσεις σίγουρα αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει η μπάντα

Όσοι πραγματικά ασχολούνται όχι δε παίζει να μην ξέρουν κάτι. Διαφωνείς όμως ότι το μεγαλύτερο ποσοστό πάει για τα χιτάκια;;

Μακάρι να παίζαν ένα σετ με ξεχασμένα τραγούδια που δεν τα παίζουν ποτέ και να γουστάραμε την ζωή μας αλλά δυστυχώς δεν γίνεται έτσι! :frowning:

οσον αφορά την πρώτη παράγραφο ,είναι προφανές .Θα κάνουν οτι θέλουν ,δικιά τους μπάντα ,δικά τους τραγούδια.

για τη β’ παράγραφο : διαφωνώ ,όσοι ασχολούνται με τους maiden ,κολλάνε .
ακόμα και αυτοί που λένε οτι δεν τους αρέσουν ή τους άφησαν το 1988 ξέρουν πολλά περισσότερα τραγούδια απο αυτούς που πάνε στον Alice Cooper για το poison.
δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό.

για τη γ’ παράγραφο : δεν θα ήθελα ενα set απο ξεχασμένα τραγούδια ,αλλα το υπάρχον setlist με περισσότερο ενδιαφέρον (αυτό μπορεί να γινει και με τραγούδια απο το 2000 και μετα) .

Βασικά απ’ότι βλέπω δεν απέχουν πολύ οι απόψεις μας όσο αφορά το set! Η διαφορά είναι ότι, ότι και να πούμε δεν αλλάζει τίποτα και εγώ καλώς ή κακώς το έχω αποδεχτεί!!

UP THE IRONS ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! :smiley: :smiley:

και εγω το ιδιο κατάλαβα ,
και εγω το έχω αποδεχτεί
,αλλά δεν γίνεται μετα απο τόσα χρόνια να μην έχω άποψη .

You got a point!!

Οχι ρε… δηλαδη ναι θα γουσταρα αλλα δεν θα μπορουσα να αξιωσω κατι τετοιο… Ομως:

[SPOILER]Δεν ειναι και οτι καλυτερο να ειναι το show στημενο με τον ιδιο τροπο απο το 80. Δηλαδη να κλεινουν με IRON MAIDEN, να ξαναβγαινουν με κατι απο number Κλπ. Αλλαξε τη ροη του show… Κανε μας μια εκπληξη. Αυτο λεμε…[/SPOILER]

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/iron-maiden-17.html

Ε; Ε;

“Το νέο επιβεβαιώνεται από την επίσημη αναφορά του συγκροτήματος γιατην περιοδεία”

Που βρε… αααα ρε παραπληροφόρηση γαμώ

οτι να ναi…ok απο το merchandise επιβεβαιωθηκε…οντως το ειδαμε ολοι,αλλα που ειναι η αναφορα απο την μπαντα???

btw κερδισαν grammy oi Maiden για το El Dorado :stuck_out_tongue:

Η φήμη επιβεβαιώνεται και από το προσωπικό ημερολόγιο του Smallwood για τη συναυλία στη Μόσχα που αναφέρει ότι επίκεινται ανακοινώσεις για τρία φεστιβάλ στη νοτιανατολική Ευρώπη. (Αθήνα 17 Ιουνίου, Κων/πολη 19 και Σόφια 21 όπως λέει η μπλούζα της περιοδείας και το wikipedia).
Εχθές στους Accept τα πηγαδάκια έλεγαν ότι ακόμα παίζεται με ποιο πακέτο θα έρθουν (Μotorhead, Slipknot κλπ), αλλά ότι οι Maiden είναι το σίγουρο. :smiley:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΟΣ??
και καποιοι ελεγαν οτι δε θα μπορει να το πει live!