ενδιαφερον ακουγεται:):)
ελπιζω να μπορεσω να παω να τους δω!!!:-s:-s:-k
Μια φορά τους είδα Μαλακάσα που έπαιξαν από Iron maiden μέχρι PoM και κάποιοι φώναζαν “fear of the daaark ρε”. Γίνεται να έρθουν τώρα και να παίξουν από Powerslave μέχρι SSoaSS; :-s
Ναι ξέρω, δεν γίνεται. :roll:
Πάντως, λογικά θα πάω αν έρθουν.
Εγινε αυτο.
Μονο που ξαναπαιξαν τα ιδια. :lol:
Δεν αντεξα.
+100000000000000
Αντε να βγει το αλμπουμ την ανοιξη, να [SIZE=“3”]ΣΚΙΖΕΙ[/SIZE] και μετα να ερθουν εδω το καλοκαιρι και να μας τρελανουν παλι…:vibrate::vibrate::vibrate:
οσο πιο αργα παρακαλω γιατι θα’με στρατο
Οσο πιο αργα, να εχεις βγει να τους απολαυσεις…
[SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE]
ναυτικο οεοεοεοε θα λιωσω στις αδειες οοεεοοε
maiden καθε χρονο για να σπαζονται μερικοι μερικοι!
Ας τους να σπαζονται και εμεις να γουσταρουμε με τρελα…
μακαρι να ερθουν.
αρκει να ξεθαψουν κανενα the loneliness of the long distance runner, infinite dreams, remember tomorrow, sea of madness και γενικα καποιον απο τους τοσους κ τοσους παραμελημενους υμνους τους.
Μακάρι να έρθουν γιατί από μαλακίες δεν τους είδα ούτε το 2005, ουτε το 2007 ουτε στο Somewhere back in time tour κ γενικά δεν έχω δεί Maiden ποτέ μου! Μόλις έμαθα οτι τα δικά μας πρεζόνια έκλεψαν την κιθάρα του Smith κ στην ιδέα βεντέτας μου ερχόταν να πέσω σε καταθλήψη. Τι να πώ, περιμένουμε ανακοινώσεις για tour dates…
συμφωνω με ολα πλην του Remember tomorrow, μιας και το παιξανε το '05 και ηταν και το τραγουδι μαζι με το phantom of the opera που ειχε τη μεγαλυτερη εισαγωγη απο Bruce, οποτε δεν ειναι και πολυ ξεχασμενο:)
και σιγουρα θα ερθουν:D
ΝΑΙ ρε συ, θελω και εγω να πιστευω οτι σιγουρα θα ερθουν…
δεν το πιστευω… το ξερω
Δηλαδη ειναι σιγουρο? Πες ρε το να το ακουσουν ολοι !
Πες το, τι εχεις ακουσει?
Σιγουρο μεχρι να ανακοινωθει η ημερα τιποτα δεν ειναι, μεσα στο επισημο φορουμ βγαινουν πολλες πληροφοριες.
Λοιπον μεχρι στιγμης τα στοιχεια που ξερω ειναι:
Πως θα ξαναχρησιμοποιησουν το Ed Force One.
Ειναi στα σκαρια το Maiden England Dvd
Tωρα κανουνε διαλειμμα απ΄το γραψιμο και συνεχιζουν μετα τις γιορτες.
Αλμπουμ αναμενεται ανοιξη 2010 αλλα και αρχες 2011. Πραγμα που βαζει σε σκεψεις το αν θα ξαναγινει μια μινι περιοδεια οπως Give me Ed, οπου θα παιχτουν τραγουδια του Maiden England. Ή το αν θα γινει ενα best of με Fear of the dark era μεσα. Το σιγουρο ειναι πως οσο προχωρανε τα χρονια τοσο συχνοτερα θα΄ναι οι maiden στο δρομο, μιας και τα History Dvd’s ειναι σε εγρηγορση.
Οι maiden οτι και να γινει καθεμια απ’τις περιοδειες αυτες μεσα στα επομενα 2 χρονια θα’ναι σιγουρα ελλαδα!
μη ξεχνας οτι ακομα ξεκουραζονται απο την ΤΙΤΑΝΙΑ περιοδεια με 4 parts , 2008 - 2009 !!!
και στη τελικη στην ιταλια με 150 ευρω πας και τους βλεπεις και γυριζεις την επομενη. Αξιζει περισσοτερο, τοχω κανει.
Εννοειται πως αν δεν ερθουν Ελλαδα θα τους δω εξω. Το αλμπουμ το καινουριο βγαινει ανοιξη, αρχες 2011 τι θα βγει? Μακαρι να παιξουν τραγουδια απο το Maiden England, ειναι μεσα τα πιο πολλα του Seventh Son Of A Seventh Son, που ειναι το αγαπημενο μου αλμπουμ ever… Το ειχα πει και εγω αυτο, οτι ακουγεται οτι θα γινει περιοδεια για το Maiden England… Δεν μπορω να περιμενω…
ή ανοιξη 2010 αλλιως αμα βγαλουν και αλλο history dvd θα αργησει το αλμπουν.
τωρα ολα αυτα ειναι φημες και αυτα που συζητιουνται στο φορουμ ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο (για ημερομηνιες παντα)
Γιατι για album, maiden england κτλ ειναι στανταρ. ακομα περιμενουμε το dvd απο 2005 και ΑMOLAD tour φαντασου!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΑΚΟΜΑ!!!
θελουμε MAIDEN για LIVE τωρααααααααααααααααααααααααααααα…:D:D:D
και dividiiiiiiiiiiiiiiiiii:D