Iron Maiden - The Final Frontier

Links απαγορεύονται, μη τα λέμε 1000 φορές, όποιος θέλει στέλνει ένα πμ στα παιδιά που ανέφεραν οτι διέρευσε και ολα οκ.

ποιος καλος συμφορουμιτης θα μου στειλει pm?:roll:

Σε συνέχεια με το πάνω ποστ, απαγορεύονται επίσης και τα links request.

starblind, isle of avalon, the talisman πολυ “ταξιδιαρικα” τραγουδια. Οι επιρροες απο 70ς (Rush, Sabbath εποχης volume4 ) εντυπωσιαζουν .

Mother of Mercy, Isle of Avalon, Coming home που έχω ακούσει μέχρι στιγμής (3-4 φορές το καθένα για να τα εμπεδώσω :stuck_out_tongue: ) είναι πολύυυυ καλά. Πάμε κ για τα υπόλοιπα.

Τι να πω

το THE MAN WHO WOULD BE KING με κάνει και ΔΑΚΡΥΖΩ

το ISLE OF AVALON (Το τραγοyδι που πhρα το ονομα μου! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΕΙ) ειναι ολο το διαστημα

Ακους και το Αλκεμιστ και θες να στον καρφωσουν προκα ολοι οι maiden

Οντως πολυ μελαγχολικο το The man who would be king (αν και αρκετα δυναμικο μουσικα). Γενικα πολυ συναισθημα στο αλμπουμ , σου δινει την εντυπωση του κυκνειου ασματος τους[-X

Πάμε για πολύ δυνατή κυκλοφορία με μια πρώτη ακρόαση… αναμένεται λιώσιμο :smiley:

Άλλα δυο κομμάτια για να ολοκληρωθεί η πρώτη ακρόαση!. Εντάξει, το άλπμουμ έχει πολύ μουσική! Taslisman μέχρι στιγμής ξεχώρισε. Πολλές αλλαγές και πολύ progreesive γενικότερα.

Maiden λέμε ρεεεεεεεεε!

Αυτό.

Αυτός ο γνώριμος ήχος του μπάσου πόση ανατριχίλα φέρνει ρε γμτ.

Μετα απο 3 ακροασεις καλυτερο τραγουδι θα επελεγα ενα απο τα Starblind, The Talisman , Isle of Avalon (δεν μπορω να αποφασισω ποιο !!!). Γενικα το πρωτο μισο του αλμπουμ (σε αριθμο τραγουδιων , πιο κοντα στο 1/3 σε διαρκεια) ειναι ενα πολυ καλο Maiden αλμπουμ , το δευτερο μισο (τα 5 μεγαλα τραγουδια ) συμπεριλαμβανεται στην καλυτερη μουσικη που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια (και δεν εννοω μονο metal ). Ισως μαλιστα στην ιδιοφυεια των 5 τελευταιων τραγουδιων να πρεπει να προστεθει και το satelite15…the final frontier το οποιο σαν συνολο πραγματικα δειχνει τι ακριβως θελησαν να πετυχουν οι Maiden με αυτο , πραγμα το οποιο δεν φαινεται στο τετραλεπτο single .

Μαλλον εγω εχω ακουσει διαφορετικο αλμπουμ απο τους υπολοιπους αλλιως δεν εξηγειται.

Τα 5 τελευταια κομματια ειναι καλα αλλα οχι και τιποτα τρομερο. Το ομοτιτλο παλευεται αλλα τα επομενα 4 εντελως αδιαφορα. Σιγουρα με τις ακροασεις θα βελτιωθει, αλλα δεν μου εκανε κατι κλικ στο αλμπουμ. Και δε μου θυμιζει μαιντεν παρα ελαχιστων εξαιρεσεων. Δεν υπαρχει ο κραχτης μεσα στο αλμπουμ. Σε συγκριση με τα τρια προηγουμενα υστερει, 1-2 κομματια μονο θα μπορουσαν να μπουν σε αυτα.

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά γούστα, διαφορετικές γνώμες, ίδια δισκάρα!!! :smiley:

Δισκαρα σιγουρα οχι.

ποτε κυκλοφόρησε ο δίσκος ρε παιδια?Στις 16 δεν κυκλοφορεί?

Τι ειναι η σπέσιαλ έκδοση που ακούγεται οτι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα?

Έχει κυκλοφορήσει στο internet. Google και το βρήκες σε 5 second

Παπάτζα της ΕΜΙ είναι για να πουλήσουν.

@ ThePain για μένα που είμαι φανμπόης είναι :wink:

Και εγω φανμπους ειμαι!

Δισκάρα δεν είναι, θα το έβαζα δίπλα σε Dance of Death, αλλά ακόμα κι αυτό έχει μέσα κάτι κομματάρες που σε κολλάνε στο τοίχο. Πφφ, δε ξέρω. Ανάμεικτα συναισθήματα, κάτι lead μ’ αρέσουν, μερικά σημεία πάλι αδιάφορα.

να φανταστω σε επίπεδα AMOLAD?

Γεια χαρα παιδες,ειναι μολις η δευτερη φορα που γραφω χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παρακολουθω τις αποψεις σας.Εχω ακουσει μονο μια φορα το δισκο,ολοκληρωμενο απτην αρχη ως το τελος με την υπαρχουσα σειρα.

Τι ξεχωριζω? σιγυρα το Talishman , Starblind και When the wild wind blows.Ειδικα το τελευταιο νομιζω οτι δε γινοταν να κλεισει καλυτερα το δισκο. Η γενικη εντυπωση που αφηνει η πρωτη ακροαση ειναι οτι ο δισκος ειναι ενα γεματο δειγμα μουσικης.Η μπαντα εχει πατησει πανω στον Bruce ,ο οποιος κυριολεκτικα κανει παρτυ.Απο κει και περα , τις κιθαρες εχει εκτοξευσει η παραγωγη η οποια φαινεται καλυτερη.Η δουλεια που εχει γινει απο τους 3 amigos ειναι λεπτομερεστατη.76 λεπτα δεν αφηνουν στιγμη που να μη γεμισουν καποιο σημειο των κοματιων. Διακρινω μια proggressive ταση (αγαπημενο φαινομενο σε κομματια των maiden πλεον και αυτο λογω harris) kai to σημαντικοτερο σε σχεση με τη μετα reunion εποχης , ο δισκος διαθετει λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα , και στα couple στα bridge και στα refrains.και σαυτο υπευθυνος ειναι και ο Nicko.

Τα Coming home , Mother of mercy kai Alchemist ειναι εξαιρετικα maiden κομματια, με τη γνωστη κιθαριστική maiden συνταγη , κομματια που περιμένεις σε ενα δισκο τους.Ωραιες συνθεσεις ,η εμπεδωση των οποιων θα δεσει ακομα πιο πολυ τη γνωμη για το album.

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Γιατι επρεπε να βαλουν στο δισκο τα 2 πρωτα κομματια? και τα 2 τραγουδια ειναι τοσο μετρια και μηδαμινα μπροστα στα επομενα 8.γιατι να μη βγαλουν το δισκο με τα 8 μονο κοματια οπως εκαναν παλια?και αντι για 76 λεπτα, ας ειχαμε 65. γιατι να μην εβγαζαν single to Αlchemist που σε ολα τα parts του θυμιζει κλασσικους maiden?

ειλικρινα πρεπει να καταλαβουμε οτι οι maiden ειναι 55αριδες.Δεν γινεται να γραψουν το killers με τις στριγγλιες στην εισαγωγη, ουτε το Trooper ,ουτε καν το flash of the blade.Οχι οτι δε θα μπορουσαν,αλλα δεν εχουν την αναγκη να το κανουν.γραφουν μουσικη που τους εκφραζει , και οχι μουσική μονο και μονο για να κερδισουμε το κοινό.αλλιως θα παίζανε τα ιδια και τα ιδια.Δεν θα βλεπαμε ποτε αλλο επος εκτος απτο hallowed και το rime.Eιναι υγεια απο ενα group να παρουσιαζει κατι διαφορετικο παντα,δειχνει ταση και εξελιξη.Αρκει ολα αυτα να ειναι κατω απο ενα αξιοπρεπες μουσικο δειγμα.και νομιζω οι maiden ειναι οι πιο πετυχημενοι σαυτο.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΔΙΣΚΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 50 ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.θα αγαπηθει περισσοτερο απτο προηγουμενο δισκο.Το βαζω πισω απτο ΒΝW να κονταροχτυπηθει στη σκεψη μου με το DANCE.Εξαιρετικη δουλεια , εχει πολυ…ψωμι.

ps: sorry για την εκταση.